SpEeD_DaEmOn Postat Octombrie 8, 2010 Share Postat Octombrie 8, 2010 (editat) Copilu meu......In varsta de 3 ani!!!Foarte ascultator si jucaus!! BRUNO!!! Si copilasi lui.....La care a participat.... Editat Octombrie 8, 2010 de SpEeD_DaEmOn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edgji Postat Octombrie 8, 2010 Share Postat Octombrie 8, 2010 Mitza motanul zapacit. este un "Norvegian de padure"...la doua luni , la sase luni si la un an (si 5 kg) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sailordana8 Postat Octombrie 8, 2010 Share Postat Octombrie 8, 2010 (editat) Mitza motanul zapacit. este un "Norvegian de padure"...la doua luni , la sase luni si la un an (si 5 kg) Vai ce frumos e!!! Vreau sa spun ca toata viata am avut catei si tot timpul ma gandeam la matze ca la ceva tare ciudat. Acum ca o am pe Busa asta mica si nebuna, Vampirela mea inteleg foarte bine cum apar pozele astea Sa-ti traiasca asta micu si flocosu' Mesaj completat Si acum o parte din cateii mei..Albusha si Bush ( de la Labus ) Albusa are deja 10 ani dar arata la fel , lumea crede ca e pui. Bush, nu mai e de cativa ani Editat Octombrie 8, 2010 de sailordana8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edgji Postat Octombrie 8, 2010 Share Postat Octombrie 8, 2010 Multam.....si eu am avut crescatorie de Dobermani, canisa "De Sierra" Multi dintre puii de la mine fiind campioni nationali si internationali.....din pacate acum 10 ani a trebuit sa ma las de crescut caini din lipsa de timp pt antrenamente si spatiu. Acum un an , dupa ce m-am mutat la casa m-am hotarat sa-l iau pe Mitza, crezand ca este pisica asa cum mi-a spus crescatoarea dar de fapt s-a dovedit a fi mascul. Toata familia este "topita" dupa el, iar eu sunt "preferatul" lui. Sta mai tot timpul dupa mine , chiar si in service sau in showroom-ul cu motociclete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sailordana8 Postat Octombrie 8, 2010 Share Postat Octombrie 8, 2010 Multam.....si eu am avut crescatorie de Dobermani, canisa "De Sierra" Multi dintre puii de la mine fiind campioni nationali si internationali.....din pacate acum 10 ani a trebuit sa ma las de crescut caini din lipsa de timp pt antrenamente si spatiu. Acum un an , dupa ce m-am mutat la casa m-am hotarat sa-l iau pe Mitza, crezand ca este pisica asa cum mi-a spus crescatoarea dar de fapt s-a dovedit a fi mascul. Toata familia este "topita" dupa el, iar eu sunt "preferatul" lui. Sta mai tot timpul dupa mine , chiar si in service sau in showroom-ul cu motociclete. LOL asta imi aduce aminte de Bel, primul meu catel prin 91, primit de la o fata vecina, despre care am crezut vreo 3 saptamani ca e o ea ( facea pipi pe vine..doh! ) dupa care ne-am dezmeticit ca totusi e un el Matza mea in schimb e desteapta la nici doua luni mai ceva ca un caine la un an ( ma minunez de geniul ei in fiecare zi) iar de plimbat se plimba dupa mine prin casa mai ceva decat un caine in lesa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Octombrie 8, 2010 Share Postat Octombrie 8, 2010 Hibernand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SERGHEI42 Postat Octombrie 8, 2010 Share Postat Octombrie 8, 2010 (editat) Hibernand Cat de tare este ......... Omule, ai talent de fotograf dar ,,materialul" este bestial.. Asta cu ,,tinutul dupa tine " este de groaza.Cu motanul trebuie sa am grija sa nu-l calc ...sa ma uit sub patura sa nu ma arunc pe el,iar cu cainele care are acelasi obicei tembel trebuie sa am mare grija sa nu imi rup gatul.Doarme la usa dormitorului (ca inauntru este sef motanul ).In dormitor nu mai primesc nici un caine pt ca am avut doi labradori care isi disputau patul.Baiatul avea boala sa doarma sub plapuma facut colac ..De atunci am ramas eu cracanat ca trebuia sa ma ,,mulez " pe el.Nu concep viatza fara un prieten necuvantator ,cel putin. Editat Octombrie 8, 2010 de SERGHEI42 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Octombrie 8, 2010 Share Postat Octombrie 8, 2010 Cine zice ca motociclistii sunt rai la suflet,satanisti si violatori sa citeasca topicul cu animale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sailordana8 Postat Octombrie 8, 2010 Share Postat Octombrie 8, 2010 Bai..nu stiu sexul opus cum e, eu ma cunosc doar pe mine...Iar eu violator de babe si sa vreau nu am cum fi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Octombrie 9, 2010 Share Postat Octombrie 9, 2010 erau vreo doi la mine la bloc..dar nu stiu cum sa ajunga la tine ca esti cam departe Am copiii in capitala, daca imi lasi un numar de telefon, trimit vreunul ca sa vada animalutu' si mi-l aduc ei acasa! Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sailordana8 Postat Octombrie 9, 2010 Share Postat Octombrie 9, 2010 Ai PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Octombrie 9, 2010 Share Postat Octombrie 9, 2010 Cat de tare este ......... Omule, ai talent de fotograf dar ,,materialul" este bestial.. Multam Si o ipostaza mai serioasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cumVinAsaPlec Postat Octombrie 11, 2010 Share Postat Octombrie 11, 2010 Multam Si o ipostaza mai serioasa Foarte frumoase animalele tale insa iti recomand sa afisezi fotografii cu amandoua(3) deodata pentru ca ar fi pacat sa afle ca cea rosie are parte de o promovare mai buna si sa isi creeze falsa impresie ca nu ar fi iubite toate la fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sailordana8 Postat Octombrie 14, 2010 Share Postat Octombrie 14, 2010 Ultimele ispravi ale domnisoarei Avion cu motor, violatoare de babe aka Habusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Octombrie 14, 2010 Share Postat Octombrie 14, 2010 (editat) o ipostaza mai fitoasa Editat Octombrie 14, 2010 de Florin_FZN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Octombrie 15, 2010 Share Postat Octombrie 15, 2010 animalutele mele batrane si tinere: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Octombrie 15, 2010 Share Postat Octombrie 15, 2010 dar vad ca ai o cireada de animale acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mutulica Postat Octombrie 15, 2010 Share Postat Octombrie 15, 2010 Cateii i-am prezentat mai la inceputul topicului , insa acum voi prezenta si pisoiul Sadam, un alintat de motan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sailordana8 Postat Octombrie 15, 2010 Share Postat Octombrie 15, 2010 Ce scump e...Abia astept sa o vad pe Busulache mare Sunt curioasa daca si atunci o sa fie tot avioane ca acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Pearl Postat Octombrie 15, 2010 Share Postat Octombrie 15, 2010 Salutare, Acum am descoperit topicul acesta. M-a amuzat si inveselit teribil, asa ca trebuie sa ma laud si eu cu "capritele" mele: Maya - cea "blonda" si sfioasa, alaturi fiica ei "bruneta" Yuka cea obraznica! 1,6 kg/buc. Si tot cele doua cand micuta era chiar mini: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Octombrie 19, 2010 Share Postat Octombrie 19, 2010 dar vad ca ai o cireada de animale acasa unele-s la bloc, unele la curte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sailordana8 Postat Octombrie 19, 2010 Share Postat Octombrie 19, 2010 Hehe, bine ca ai unde sa le tii...Auzi tu, bloc SI curte..numai bloc sau numai curte nu iti ajungea? De fapt stiu, nu LE ajungea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 viata de motan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SERGHEI42 Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 Pentru doritori, iubitori, cunoscatori: Retriever auriu cu pedigree - 4 luni, cu toate deparazitarile si vaccinurile la zi; fetita iubitoare si desteapta, cauta stapan. Nu ezitati sa contactati: 0727980115 - Tania. Cost : 1 leu Nu este a mea..dar poate va fi a cuiva. A mai gasit cineva un ciobanesc german in varsta de aprox 2 ani (baiat) slab si amarat si l-a pus la ingrasat.Daca l-a pierdut cineva sau il vrea cineva sa trimita PM la mine pt nr de telefon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Noiembrie 2, 2010 Share Postat Noiembrie 2, 2010 Motanul meu, unul din cei doi. Asta face asta de 4 ori pe zi minim. Cel mai devreme la ora 4-5 dimineata. In ambele sensuri ale ferestrei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate