MotĂśrizer Postat Noiembrie 2, 2010 Share Postat Noiembrie 2, 2010 l-ai pus sa stearga geamurile zilnic de 4X/zi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Noiembrie 2, 2010 Share Postat Noiembrie 2, 2010 O face de buna voie, si cand ploua le sterge si cu noroi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 2, 2010 Share Postat Noiembrie 2, 2010 Motanul meu, unul din cei doi.Asta face asta de 4 ori pe zi minim. Cel mai devreme la ora 4-5 dimineata. In ambele sensuri ale ferestrei. hey! Nu mai tine pisica pe la geam sa astepte! Vai ce oameni... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Noiembrie 2, 2010 Share Postat Noiembrie 2, 2010 hehe.. asta e nimic si cu scopuri nobile,.. cineaste. dimineata freaca la fereastra pana ma trezesc de atata fashait .. de fapt el e ceasul desteptator. vezica lui are o precizie de ma uimeste. Mesaj completat fra-su si dovada ca e baiat mare.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Noiembrie 2, 2010 Share Postat Noiembrie 2, 2010 dar de asta,care ai? ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat Noiembrie 2, 2010 Share Postat Noiembrie 2, 2010 dar de asta,care ai? ! doamne, ce moaca are! am murit de ras. n-am inteles daca el sare jos cu spatele sau a cazut dar e foaaarte tare. belbody, superbe pisici. sunt filmate hd? n-am vazut pisici filmate mai bine pana acum (nici n-am cautat). mi-as lua si eu una la cat de frumoase sunt. da, si eu zic ca ai chinuit pisica filmand-o la geam dar altfel nu apucam sa o apreciez. my lovely dog. as avea zeci de poze frumoase cu ea, daca ar sta la pozat. dar asa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Noiembrie 3, 2010 Share Postat Noiembrie 3, 2010 Sunt motani amandoi. Multumesc de aprecieri! Sunt filmate cu aparat foto la rezolutie de 640x480 - 30fps. Motanii hrascaie la geam probabil cu orele cand nu suntem acasa si ei sunt afara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Noiembrie 3, 2010 Share Postat Noiembrie 3, 2010 Lusha si Fram ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticoo Postat Noiembrie 4, 2010 Share Postat Noiembrie 4, 2010 Mai jos Shumi,cel mai puturos motan! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubuzuza Postat Noiembrie 7, 2010 Share Postat Noiembrie 7, 2010 Pico..cel mai mic membru al familiei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wollt_Rider Postat Noiembrie 7, 2010 Share Postat Noiembrie 7, 2010 (editat) Editat Noiembrie 7, 2010 de Wollt_Rider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soldi Postat Noiembrie 10, 2010 Share Postat Noiembrie 10, 2010 Polei...7 luni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disney Postat Noiembrie 10, 2010 Share Postat Noiembrie 10, 2010 @soldi, ai cel mai tare prieten patruped! am ras cu lacrimi ) e foarte expresiv Polei ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sailordana8 Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 Din ultimele ispravi ale domnisoarei avion, Hayabusa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Noiembrie 22, 2010 Share Postat Noiembrie 22, 2010 Din ultimele ispravi ale domnisoarei avion, Hayabusa. Pisica ta cu nume de motocicleta care e nume de pasare, se drogheaza? Sa-ti traiasca! Tare nebuna matza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Noiembrie 22, 2010 Share Postat Noiembrie 22, 2010 @pupila nu stiai ca exista iarba pt pisici ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Noiembrie 22, 2010 Share Postat Noiembrie 22, 2010 @pupila nu stiai ca exista iarba pt pisici ? Sincer nu...Sper sa ma reincarnez in pisica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Noiembrie 22, 2010 Share Postat Noiembrie 22, 2010 (editat) poate ai parde de un stapan care n-are bani sa iti cumpere sau nu stie Editat Noiembrie 22, 2010 de Florin_FZN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Noiembrie 22, 2010 Share Postat Noiembrie 22, 2010 (editat) @FlorinFZN: Daca dau de un asa stapan, fug in salbaticie si-mi cultiv singur Si sa nu fiu chiar pe langa subiect, cateva poze cu Hera si ariciul care acum e liber si sanatos. Am mai avut multe animale mai mult sau mai putin obisnuite, dar nu mai am poze cu ele... Editat Noiembrie 22, 2010 de Pupila Dilatata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat Noiembrie 22, 2010 Share Postat Noiembrie 22, 2010 mandra mea cu mandrul ei in actiune un pic geloasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sailordana8 Postat Noiembrie 25, 2010 Share Postat Noiembrie 25, 2010 (editat) Pisica ta cu nume de motocicleta care e nume de pasare, se drogheaza? Sa-ti traiasca! Tare nebuna matza... Multumim! Well, atunci era mai mica si mai traznita, iar iarba de abia crestea. Facea masaj in talpa Acum, o luna si ceva dupa, matza e la fel de traznita, iar iarba a fost de mult culcata la pamant... @Fulguletz: mandra ta in actiune imi aminteste de matza mea pandindu-ma dupa usa si sarind la atac. Acum a descoperit degetele de la picioare si gleznele, si ma trezeste in fiecare dimineata "gustandu-le" ... Editat Noiembrie 25, 2010 de sailordana8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GJ 00 VEX Postat Noiembrie 25, 2010 Share Postat Noiembrie 25, 2010 (editat) Pisica mea. O cheama Lilu shi acum s-a mai linishtit ... cand era mica Dimineatza sta pe usha shi ne priveshte cum ne pregatim de plecare la serviciu. Buna ideea cu matza ,am sa incerc. Eu faceam la scoala dar cu cosul de gunoi. Scz de offtopic nu m-am putut abtine. Mesaj completat Cunoscand din ce in ce m-ai multi oameni incep sa-mi iubesc cainele. Nume: Ciontu (nu are coada). Editat Noiembrie 25, 2010 de GJ 00 VEX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ozorotchi41 Postat Noiembrie 27, 2010 Share Postat Noiembrie 27, 2010 Suntem 5 plusuri mici care cautam stapani in Timisoara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat Noiembrie 29, 2010 Share Postat Noiembrie 29, 2010 Salutare! Am si eu o ...."dorinta", vreau sa cumpar/adopt un pui de coker(auriu daca se poate).. Daca are cineva va rog lasati`mi un PM Zaua buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Di@n@ Postat Noiembrie 29, 2010 Share Postat Noiembrie 29, 2010 Jimmy al meu :X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate