Vizitator stress_L&P Postat Iunie 24, 2005 Share Postat Iunie 24, 2005 oscar! are 10 ani si e cam senil dar...e al meu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Iunie 24, 2005 Share Postat Iunie 24, 2005 yoda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Iunie 24, 2005 Share Postat Iunie 24, 2005 jaffar, pantera! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Iunie 24, 2005 Share Postat Iunie 24, 2005 jaffar si yoda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Iunie 24, 2005 Share Postat Iunie 24, 2005 oscar din nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Iunie 24, 2005 Share Postat Iunie 24, 2005 grigore Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Iunie 24, 2005 Share Postat Iunie 24, 2005 martin si jaffar! cam atat pt. azi, maine continui cu restul menajeriei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rontz Postat Iulie 1, 2005 Share Postat Iulie 1, 2005 vad ca sunt ceva iubitori de animale p-aci... am si io un motan de un an din cea mai pura rasa maidaneza ... din pacate stau intr-o garsoniera si sunt plecat mai tot timpul de acas... ideea e daca vrea cineva care are un spatiu mai mare si mai mult timp pentru un animal de casa sa dea un pm/mai/tel: 0744/158180 ca imi e mila de el... PS: nu sariti la mine ca dc mi-am luat motan daca stiam ca n-am timp de el, ca l-am primit si nu puteam sa zic ca nu-l iau ca ramanea pe strazi pe la 3 luni... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titiluka Postat Iulie 1, 2005 Share Postat Iulie 1, 2005 Sa va traiasca bine si sanatoase, tuturor! El e OZZY, catelul meu; Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titiluka Postat Iulie 1, 2005 Share Postat Iulie 1, 2005 Asa doarme de obicei....in pat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
urzica Postat Iulie 1, 2005 Share Postat Iulie 1, 2005 ....superb....simt cum mi se ridica paru' d p maini cand ma gandesc la yoyo a mea! mi-e tare dor d ea. Cand ajung acasa intra in priza pe toate perioada in care raman cu ea. Am gasit-o cand era mica, alb-murdara, slaba, moarta d foame. Maica-mea- alergica in trecut. Rau de tot. Acu a ajuns in faza in care mie imi spune "yoyo" si ei "andreutza" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
urzica Postat Iulie 1, 2005 Share Postat Iulie 1, 2005 Data viitoare ii pun poza. Ar fi pacat s-o ratati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
urzica Postat Iulie 2, 2005 Share Postat Iulie 2, 2005 Dar m-am tinut de cuvant si iat-o! Yoyo. (mi-e tare dor d ea!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
urzica Postat Iulie 2, 2005 Share Postat Iulie 2, 2005 Si inca una Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
urzica Postat Iulie 2, 2005 Share Postat Iulie 2, 2005 Si hop si eu cu ea acum vreo doi anishori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabit Postat Iulie 2, 2005 Share Postat Iulie 2, 2005 (editat) Eu il am pe Max (corcitura ciobanesc german cu collie), doua zebrute (pasari de colivie) si un cocos chinezesc. Am avut si un iepure dar l-am dat (il tineam in garaj). A ... sa nu uit ... singurii de care incerc sa scap sunt cativa sobolani care "isi fac veacul" prin apropierea curtii mele. O sa pun si poze cand fac; momentan nu am cu ce. Revin cu pozele promise: Editat Iulie 2, 2005 de wabit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabit Postat Iulie 2, 2005 Share Postat Iulie 2, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabit Postat Iulie 2, 2005 Share Postat Iulie 2, 2005 Si cocosul chinezesc: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Novix Postat Iulie 4, 2005 Share Postat Iulie 4, 2005 Ea e Titilina, Am pescuit-o Duminica seara de sub o masina parcata in spatele blocului de unde era cat pe ce sa o ia apa. Ar fi grozav daca i-as gasi o gazda pentru ca acasa nu prea are loc de celelalte 4 pisici rezidente permanente + 1 motan care vine numai sa cineze. Iat-o aici scuipandu-se cu Frusinel, patroana absoluta a locului. Detalii pe PM sau YM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Novix Postat Iulie 4, 2005 Share Postat Iulie 4, 2005 Daca tot am ajuns sa postez in acest topic,m sa va prezinta si restul "hergheliei": Frusinel si Calistrat la repaos: De la stanga la dreapta: Titus, Saşa, Missy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Novix Postat Iulie 4, 2005 Share Postat Iulie 4, 2005 (editat) Daca tot am ajuns sa postez in acest topic, sa va prezint si restul "hergheliei": Frusinel si Calistrat la repaos: De la stanga la dreapta: Titus, Saşa, Missy Titus ne invata ca trebuie intotdeauna sa purtam protectii: Off Topic: Scuze pentru double posting. Iac-asa mai descoperim din hibele forumului: 1) nu am dat niciodata "submit post" celui precedent si 2) nu pot sa il mai sterg si/sau editez dupa ce a aparut cel corect. S-o putea face ceva? Editat Iulie 4, 2005 de Novix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Iulie 10, 2005 Share Postat Iulie 10, 2005 Adaug shi poze cu mamagalii mei!!! 1. mamagali la terasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Iulie 10, 2005 Share Postat Iulie 10, 2005 2. mamagali la agatzat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Iulie 10, 2005 Share Postat Iulie 10, 2005 3. Cea galbena a facut peste 70 de pui in doi ani!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 10, 2005 Share Postat Iulie 10, 2005 (editat) Rottweilerul incrucisat cu ciobanesc german... Rona... A inchis ochii acum 2 saptamani... tot ea... Editat Iulie 10, 2005 de Kali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate