theos_ Postat Mai 17, 2013 Share Postat Mai 17, 2013 ha ha, bikerdog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Mai 17, 2013 Share Postat Mai 17, 2013 Foarte tare Se apleaca pe rezervor la viteza? Al meu e panicat de mobra... si nu a vazut-o decat stand pe loc. Acum ca e demontata nu il mai sperie ) Eu i-am pus doar Frontline la al meu... si vad ca a fost ok. Anul trecut i-am pus 2 zgarzi, nu mai retin firmele, una era neagra, una era rosie... pe prima nu a suportat-o, a reusit sa o rupa (cu ghearele) in 2-3 zile, la a 2a nu a avut nici o treaba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Mai 17, 2013 Share Postat Mai 17, 2013 Va recomand uleiurile esentiale volatile. Eu am combinat,intr-o sticluta mai mare,lavanda,citronella,eucalipt,arbore de ceai si il imbalsamez pe al meu caine la 3-4 zile . Mai precis cateva picaturi la ceafa, cateva pe tors, cateva la baza cozii. Succes garantat. Este al 2-lea an cand folosesc uleiurile si n-am avut probleme. Atata timp cat deparazitantul nu-l fereste de hemoparaziti n-au rost deparazitantele toxice. Stiu destule cazuri de babesioza desi cainii erau deparazitati. Asta pt ca odata intrata in piele,capusa,si eliberata babesia deparazitantul este (cuvant urat) de maimuta. MotoRocker,faceti un cuplu de senzatie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ala cu F-ul Postat Mai 17, 2013 Share Postat Mai 17, 2013 Se tine tare bikerdog! Fain tare catelul, sa iti traiasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertkiran Postat Mai 19, 2013 Share Postat Mai 19, 2013 Pisicile mele de la tara : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristidb Postat Mai 19, 2013 Share Postat Mai 19, 2013 Copiii mei la o luna, liberi in toata curtea impreuna cu parintii lor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
herur Postat Mai 19, 2013 Share Postat Mai 19, 2013 (editat) Sasha bucatareasa, o siberiana nebuna Editat Mai 19, 2013 de herur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
panterutz@ Postat Mai 22, 2013 Share Postat Mai 22, 2013 DONEZ 6 pui de pisica, gasiti aruncati intr-o cutie ieri de maica-mea. Au cam 4- 5 saptamani aproximativ.Mananca singuri, par vioi si jucausi,Unul singur e mai moale, cred ca este cel mai mic dintre ei.Toti sunt combinatie de alb cu negru si ochi albastri. o sa postez mai pe seara poze cu ei.As vrea sa ii dau cat mai repede pentru ca nu avem posibilitatea sa ii tinem, dar nu ne-am indurat sa ii lasam pe strada, asa ca va rog poate vreti sau auziti pe careva ca si-ar dori un ghem de blana mic, pufos si dornic de iubire. Multumesc frumos. Cateva poze cu pisicutele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Mai 23, 2013 Share Postat Mai 23, 2013 Miss flocosenia ! Nu pot sa ma abtin sa nu-i fac poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
panterutz@ Postat Mai 29, 2013 Share Postat Mai 29, 2013 Cateva poze noi cu pisoiasii.sunt si fete si baieti,isi cauta locul si astupa dupa ce isi fac nevoile,deci vor invata la litiera repede. sunt foarte mancaciosi si cu chef de joaca. nu imi permit sa ii mai tin pt ca am o bunica foarte grav bolnava ce necesita atentie continu 24/24 . va rog daca vreti un pui sau daca nu doriti macar mai intrebati si voi pe la cunostinte. au mai ramas 5 puiuti. Multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ala cu F-ul Postat Mai 29, 2013 Share Postat Mai 29, 2013 Astazi a venit un prieten la mine sa il vada si l-am scos la joaca. Iata rezultatul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
samuraimache Postat Mai 29, 2013 Share Postat Mai 29, 2013 Bibi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Mai 30, 2013 Share Postat Mai 30, 2013 Bibi Pufosenia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 aoleu, cate pisici ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 (editat) aoleu, cate pisici ! Miau ?! Sunt cele mai indiferente in fata aparatului . . . . dupa care urmeaza catelusii : Editat Iunie 4, 2013 de Arthur TM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AntIs0cI@L Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 Revin cu aceeasi intrebare: Cunoase cineva, pe cineva cu o "labradoare" aurie pentru monta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristidb Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 Labradorii sunt galbeni nu aurii. Si nu trebuie imperecheati doar cei de aceeasi culoare. De ce vrei tu fix labradoare blonda? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bebiku Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 Sasha bucatareasa, o siberiana nebuna cute... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AntIs0cI@L Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 @Cristidb: golden= auriu(se cam trage din aceeasi rasa) doar am tradus, imi cer scuze! M-am gandit ca na...galben cu galben, negru cu negru. Dar daca zici ca nu e o problema, nu ma deranjeaza una neagra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristidb Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 Golden retriever e alta rasa. Seamana putin fizic si ca temperament dar au origini diferite. Goldenul e mai inalt, mai slab si mai linistit. Are parul lung si coada subtire. Labradorii sunt toti la fel, culoarea e data doar de niste gene. Niciodata nu vor iesi baltati. In functie de ce gene poarta pot iesi pui de alta culoare decat parintii uneori. Doar galben cu galben produc mereu pui galbeni. http://beulahland.tripod.com/coatcolor.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AntIs0cI@L Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 Merci frumos! Atunci, rectific, caut labradoare neagra sau galbena pentru monta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristidb Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 Sau ciocolatie. Dar mai intai asigura-te ca al tau caine nu are probleme de sanatate. Ar fi pacat sa le mosteneasca puii. In cazul in care nu gasesti, nu-l imperechea cu maidaneze ca s-ar putea sa ia niste BTS. Nici cu alte rase ca rezulta niste pui pe care n-o sa-i vrea nimeni si ajung pe strada. Nu-i musai sa imperechezi cainele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AntIs0cI@L Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 E sanatos tun! Are propriul lui medic care ne este si prieten de familie. Vreau sa il imperechez ca sa se mai linisteasca.....e sifilitic si suspectez ca are ADD )) si ii cade si parul excesiv(explicatia medicului e ca trebuie imperecheat ca sa isi schimbe parul si sa se linisteasca) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristidb Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 Ti-a explicat prostii. Asa le cade labradorilor parul primavara si toamna. Un sac de par cade de pe un caine. Trebuie periat la cateva zile. Le mai care si in restul anului, dar primavara si toamna isi schimba blana. Nu se va linisti. Din contra, va deveni si mai dominant, agresiv cu alti masculi si va fi si mai disperat dupa catele. Crede-ma pe cuvant, vorbesc din experienta. Masculii nu intra in calduri ca femelele periodic. Pe ei ii apuca nebunia cand simt o femela in calduri. Si ii tine pana nu o mai simt, indiferent daca se imperecheaza sau nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AntIs0cI@L Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 eu inainte de labrador am avut boxerita(15 ani) stiam si stiu cam tot despre boxeri....sunt noob cand vine vorba de labrador. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate