iulia_boris Postat Mai 18, 2014 Share Postat Mai 18, 2014 Pistruiatu'..Cu blana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator suzuki_fan Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 Super. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator suzuki_fan Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 Au fost 4, dar numai el a supravețuit până acum. Mama lor nu a vrut să îi alapteze și pe primul născut la mâncat. De câteva ori am ținut-o forțat să îi hrănească, iar după aia i-am hrănit cu lapte fiert de vacă cu niște pastiluțe care le-am primit de la medicul veterinar. 2 au murit că au fost "anormali" așa a spus medicul veterinar, nedândule șanse din prima zi când ia văzut. Iar ăsta din poză a devenit dependent de atenție și de soția mea. Indiferent ce face, el vrea să stea pe picioarele ei sau în papuci. Îi dau laptic odată la 3 ore și sper cât mai curand să se învețe să mănânce singur și să aibă o șansă la viață, dar este tare slăbuț și tot timpul plânge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 (editat) Cam greu daca ma-sa nu-l alapteaza.Este dependent de voi pt ca va considera mama lui..Cumva parintii erau rude? Ca nu-mi explic cum de-au murit 2 pui.. Editat Mai 20, 2014 de iulia_boris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator suzuki_fan Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 Nici eu nu pot să-ți spun lucrul ăsta, cine știe cu cine s-a puit... Poate mai aveau cumva o șansă, dar doctorul veterinar este total dezinteresat și alcineva nu prea a avut cum să mă ajute să îi salvez. Ăsta care a rămas are 5 săptămâni și mănâncă de bună voie câte puțin, sper să îl salvez. Cu cât timpul trece, șansele de viață îi cresc și lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fix Postat Mai 21, 2014 Share Postat Mai 21, 2014 suzuki-fan...am o cutie aproape intreaga de lapte praf speciala pt pisicute mici (mi-a ramas dintr- tentativa de a salva un sufletel) daca vrei....cu mare placere.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Mai 21, 2014 Share Postat Mai 21, 2014 Îi dau laptic odată la 3 ore și sper cât mai curand să se învețe să mănânce singur și să aibă o șansă la viață, dar este tare slăbuț și tot timpul plânge. Asa abordasem si eu problema, cand plangea, dadeam mancare, numai ca asta micu' era haplea. Manca de 3x cantitatea care era normala pt. el. Dar in rest, ca matza, numai langa noi, nu puteam sa il lasam singur ca plangea. Cand eram la bucatarie, venea dupa noi, in sufragerie la TV dupa noi, mai tragea un pisulica de lene sa se duca in balcon (sau frica ca ne pierde daca pleaca), seara la culcare cu greu il tineam pe balcon, chiar daca intre pat si balcon deabia sunt vreo 2 metri, asa ca venea si se baga sub pat, iar dimineata ma trezeam cu mocutza lui, uitandu-se insistent la mine, cu 2 labute pe marginea patului si chitzaind. Si acum e accelasi 'attention freak', cerseste atentie tot timpul, cat de mare e se suie in brate, se gudura zici ca e pisica, vrea sa ma linga si pe fata. Eu inca sunt tare bucuros ca am reusit sa il salvez si deja face parte din familie, nebunel cum e el asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanyes Postat Mai 22, 2014 Share Postat Mai 22, 2014 (editat) El este Pazner si are 1 an si 3 luni. Din pacate nu am pe laptop o poza recenta cu el,doar cand o sa ajung acasa. In fotografie are 6 luni Editat Mai 22, 2014 de sanyes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator suzuki_fan Postat Mai 22, 2014 Share Postat Mai 22, 2014 @fara roti Îți mulțumesc! Dar momentan îi dau doar de vacă, îmi este frică să îi schimb pe alceva. @DaSchmutz Cerșesc foarte multă atenție și parcă sunt și mai inteligenți ca aștia crescuți de pisică. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Mai 23, 2014 Share Postat Mai 23, 2014 Ha ha...ce moaca are! Nu stiu ce sa zic de laptele de vaca, al meu facea urat la lapte de cutie. Ii dadeam laptic praf cu colostru (mirosea asa frumos ca imi venea si mie sa beau) plus vreo 2 alte chestii pt. flora stomacala (care erau pt. pisoi de fapt) si mai incolo amestecam cu lapte fara lactoza. Orice altceva, varsa. Facea gaura in buzunar la cat baga in el, ma gandesc ca si din cauza asta e asa nehalit, ca nu l-am oprit niciodata sa manance. La o luna iubita mea a dat peste fratiorii lui (ascunsi sub o scara la vreo 30-40 de metri de unde l-am gasit) si la varsta asta, al nostru era durduliu si maricel, iar aia (12 catei - 6 albi ca el, 6 negri, la 2 cateluse) erau cam pe jumatate. Si al meu parca e mai smecheras ca maidanejii obisnuiti, dar traind doar cu noi, cand se intalneste cu altii, nu prea stie sa 'socializeze' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator suzuki_fan Postat Mai 23, 2014 Share Postat Mai 23, 2014 Astăzi i-am dat pastiluta de deparazitare. Mănâncă tot mai bine și a început să fie și jucăuș. Cred că merge pe drumul cel bun, sper să nu mai apară nici o complicație. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Mai 24, 2014 Share Postat Mai 24, 2014 Este un mic luptator.Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator suzuki_fan Postat Mai 29, 2014 Share Postat Mai 29, 2014 (editat) @iulia_boris Mulțumesc! Miticotu' a învățat să mănânce singur și vrea cât mai multă mâncare. Este jucăuș și plin de viață. Editat Mai 29, 2014 de suzuki_fan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Mai 29, 2014 Share Postat Mai 29, 2014 De prin vecini : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Mai 29, 2014 Share Postat Mai 29, 2014 O frumusete miticotu' cu ochi superbi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Iunie 3, 2014 Share Postat Iunie 3, 2014 nu e al meu ... dar e bestial ... ) http://adevarul.ro/news/stiri-ciudate/cum-reactioneaza-caine-trezit-toiul-noptii-stapani-8_538d68d20d133766a83fb83b/index.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Iunie 3, 2014 Share Postat Iunie 3, 2014 Vaca mea daca incerc sa o trezesc la ore din alea nici nu ma baga in seama. Deschide asa nitel un ochi, se uita daca nu cumva e vorba de haleala si apoi se pune la loc pe sforait. Pot sa o apuc de labe si sa o tarasc prin casa Happy, cu catei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edu. Postat Iunie 3, 2014 Share Postat Iunie 3, 2014 @Suzuki Fan , ce frumos ii miticotul , sa vezi cand iti creste cat se face dihania Am si eu o scroafa in familie, un brac german , nu e pur , mai are si ceva gene de Schnauzer si Vizsla ,dar e o frumusete, din scoafa si nesimtita nu o scot , la 5 ani si jumatate inca e nebuna ca la 6 luni, darr, asta-i un semn de bine. Este mamica, a facut 8 puiuti, apoi am sterilizat-o , si a ramas tot grasuna, se vede intr-o poza parca... chit ca innoata,alearga, si o scot afara in fiecare zi, tot nu da jos,... si ii dau 1 data de mancare dimineata, uneori si seara . 3 lucruri mai trebuie sa o invat....- --- 1- sa manance cu gura inchisa , de-ati vedea-o cum face cand mananca --- 2- sa se stearga pe labe cand intra in casa , uneori mai intra si-mi face gresia si covorul plin de noroi ... --- 3 - sa imi lase mustele in pace cand merg la pescuit, nu pot sa pescuiesc la musca cu ea prin preajma , are ea ceva cu mustele mele.... glumesc.... in general e ascultatoare, cand a fost mica a fost mai greu pana am obisnuit-o ca fara lesa nu are ce sa caute pe strada... Acum am si o pisica, ceva metis de norvegiana de padure, si se inteleg incredibil, am luat-o de la cineva de pui si primele saptamani a fost mai greu, acum sunt cei mai buni prieteni, pana la mancare, insa si acolo cand sunt in preajma ii permite la mancare... nu credeam ca o sa se impace... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iunie 3, 2014 Share Postat Iunie 3, 2014 I will blind you with my laser eye Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator suzuki_fan Postat Iunie 4, 2014 Share Postat Iunie 4, 2014 Nu vrea nimeni un prieten necuvântător? Cineva a adus unde locuiesc eu 6 cățeluși, 2 par a fi ciobănesc și 4 maidanez. Dacă nu îi ia nimeni curând vor murii de foame. Aș adopta eu măcar unu, dar îi am pe ai mei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edu. Postat Iunie 4, 2014 Share Postat Iunie 4, 2014 I will blind you with my laser eye Suzuki_Fan - pentru cei 2 albi poti vorbi sa-i ia cineva pe la sat, poate are nevoie la paza, poate la oi, dupa mine,par a fi talie mare- foarte mare . Ceilalti decat sa moara de foame, mai bine sa-i ia hingherii daca aveti prin zona, un timp ii ingrijesc.... si mai au sanse sa fie adoptati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator suzuki_fan Postat Iunie 5, 2014 Share Postat Iunie 5, 2014 @edu. Am căutat cu disperare prin toate mijloacele să le găsesc stăpân, dar nu am avut sorți de izbândă. În zonă nu sunt hingeri și toată lumea-i ostilă cu ei. Celor mari le-am dat eu de mâncare, celor mici nu am mai apucat. Au venit vecinii în inteligența lor maximă și au vrut să îi omoare, lucru cu care nu am fost de acord. I-au lăsat în pace numai după ce m-am certat cu toți și am recurs la amenințări să îi lase în pace, dar peste noapte cineva i-a făcut dispăruți. Nu știu unde sunt că aș merge să le duc ceva de mâncare, sper ca cineva să sufle ceva. Mă sperie rasa asta umană cât poate fii de înapoiată și cât de repede sar să omoare sau bată niște biete animale nevinovate și mai apoi pretind că sunt mari credincioși și bat o mie de cruci și ling moaște până la epuizare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Iunie 5, 2014 Share Postat Iunie 5, 2014 Si nu si-ar steriliza vreunu' cotarlele..Cand vad atatea suflete pe drumuri ma ia cu istericale.Degeaba te chinui tu ca-s multi care nici nu vor sa auda de caini..Esti un sufletist si pt asta ai de suferit..Cat despre rasa umana n-are rost sa mai spun ce-mi trece prin minte.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nos66 Postat Iunie 5, 2014 Share Postat Iunie 5, 2014 Si unii oameni ar trebui sterilizati , Hitler avea dreptate , dar la vremea lui era considerat nebun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate