Rolly Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 Da dar sica (l-a dus mintea ) a scris la inceput ca putem sa comentam pe topicul asta. Nu m-am enervat, nu nimic, dar explicati-mi si mie ce legatura au pozele alea cu faptul ca eu postez mai mult? Daca chiar imi place...uita-te ce activitate am eu pe zi, si ce activitate ai tu. La mine nu e zi sa nu intru pe forum. Eu cred ca esti doar ofticat. Si am incheiat. Nu am vrut sa ma cert, nimic, dar unii chiar se cred smecheri rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 va salut baieti,, de curand mi-am luat si eu scuter un Burgman 250 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 va salut baieti,, de curand mi-am luat si eu scuter un Burgman 250 frumos, sa`l stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 va multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 www.testemo.com sunt 22% emo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssergiu_tuning Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 sunt 22% emo Frumoase poze,frumoase scuterashe,"nene".Bafta maxima! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 Frumoase poze,frumoase scuterashe,"nene".Bafta maxima! multumesc, aici a fost intalnirea scuteristilor ploiesteni cu cei buzoieni, pozele sunt facute in mizil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 (editat) multumesc, aici a fost intalnirea scuteristilor ploiesteni cu cei buzoieni, pozele sunt facute in mizil a cui e Aeroxul  ala portocaliu ? transmite-i ca a zis Doctoru ca e bestial Editat Iunie 25, 2008 de dOctOr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
russu Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 Ma declar vinovat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clodius Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 Dar bordul pe unde l-ai pierdut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dmt_ctl Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 ce ma oftic ca si yo trebuia sa fiu la intalnire cu voi...dar am fost plecat:(((...poate alta data venim noi(ploiestenii) la voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 Dar bordul pe unde l-ai pierdut? in acelasi loc ca si mine Ma declar vinovat de unde ai carena aia spate?e home made ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 de ce nu iti iei ma un cric te chinui cu toate gardurile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 prin poligonul ilioara da un click pe semnatura mea sa vezi ce iese cand mergi fara casca pe muian Multumesc pentru urari tuturor, gustami-ati coliva Cand voi da eu cu "muianu' " de asfaltul din poligon cu un agility 50 (racing ) voi renunta la mersul pe 2 roti. Stoppie-ul e facut de "profesionisti" in conditii de siguranta(copii si frustrati, nu incercati asta pe strada)... Daca-mi rup capu', il rup pe al meu, nu pe al vostru. Vorba lui sunnyboy, cand veti merge la fel de echipat si prudent ca mine pe sosea, atunci sa comentati, in rest numai bine si drum intins! Pe viitor scot ghetele sa nu transpire degetele, imi iau slapi reising! Bafta! o poza pentru voi sa va orientati Bring the rocks! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 bine mai stant raiderule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
russu Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 bordul nu l`am pierdut dar la intalnirea de la Mizil era "under construction" si carena din spate e facuta din fibra de sticla (f greu de realizat) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 (editat) Cel mai tare de pe tot scuterul este numarul Ai grija sa nu te "tinteasca" cineva Am glumat,Farul ! este super tare Editat Iunie 26, 2008 de brick23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 bordul nu l`am pierdut dar la intalnirea de la Mizil era "under construction" si carena din spate e facuta din fibra de sticla (f greu de realizat) coarneeeeeeeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rieju matrix Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 (editat) prima excursie mai lunga poootin Focsani-Tecuci-Galati Editat Iunie 28, 2008 de rieju matrix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 (editat) Frumos ,misto paraitorile amandoua de 49 ? Editat Iunie 28, 2008 de brick23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KiLLaH Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 mai degraba de 125cc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rieju matrix Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 A mea de 49(cu nr galben)cealalta de 125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 prima excursie mai lunga poootin Focsani-Tecuci-Galati Te-am vazut la faleza cu aia de 125 :kali: acum imi dau seama ca esti tu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rieju matrix Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 Te-am vazut la faleza cu aia de 125 :kali: acum imi dau seama ca esti tu... Lasa k data viitoare knd mai vin iti zic poate ne intalnim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alxemanuel Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 o poza de la prima intrunire a noastra ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate