Florin-rs Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 o poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madendre Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 eu si cu tata am facut o mica plimbare cu motoarele cam de 50km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 noi ! http://www.99poze.ro/tot_noi_178884861/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KiLLaH Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Marsul Scuteristilor Alba Iulia 06.06.08 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rombaer Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Marsul Scuteristilor Alba Iulia 06.06.08 Frumos. Cati ati fost ? Eu am numerat 10... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KiLLaH Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 in jur de 18 , neam strans vreo 22 da am mai plecat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clodius Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 KiLLaH, nu stiu daca ati vrut sa demonstrati ceva sau ati facut doar o simpla plimbare prin oras. Daca ati vrut sa demonstrati ceva nu stiu daca ati reusit. Eu unul am observat 2 chestiuni: - era cineva printre voi care mergea fara casca. Nu ar fi trebuit sa-i permiteti sa mearga alaturi de voi tocmai pt ca atrage atentia intr-un mod negativ asupra scuteristilor; - marsul trebuia sa insemne o oarecare organizare. Adica sa mergeti in sir, 2 cate 2 ca la scoala. Stiu ca suna pueril, dar ar fi aratat ca exista disciplina si din partea noastra/voastra si ca soferii trebuie sa ne acorde atentie si respect. In rest, foarte frumos ce ati facut voi acolo. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu_sibiu Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanna_ghfx Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 Marsul Scuteristilor Alba Iulia 06.06.08 Unul fara casca, altul cu picioarele pe ghidon.....Mda, ce sa zic.... Pentru ce fu marsul asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssergiu_tuning Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 O iesire de acum cateva zile ...sper sa va placa pozele.Al meu e cel rosu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihneaRatte Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 ma io am mers pana la mare singur pe drumul vechi si este demential... nu a zis nimic scuteru... nimic de rau. din pacate din cauza bagajelor si a vantului mai mult de 70-75 nu am putut sa-i dau, dar nici nu am nimic modificat la el. INCA mai am poze si prin padure inspre pitesti, etc. care mai iese pe unde mai iese sa dea si un add pe mihnea.ratte pe mess piss ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furian Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 Comunitatea Scuteristilor Satmareni [fiind la inceput ne descurcam mai greu cu organizarea, in club suntem 32 de membrii] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeorGEBlaCKRidER Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 Comunitatea Scuteristilor Satmareni [fiind la inceput ne descurcam mai greu cu organizarea, in club suntem 32 de membrii] dar nu o sa mai fim mult timp 32 cel putin in cateva luni o sa raman doar 30:P pt ca noi nu vom mai fi scuteristi:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corado_c Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 Marsul Scuteristilor Alba Iulia 06.06.08 Scuze ca te intreb dar ce ati vrut voi sa demonstrati prin marsul asta ?! Vad ca sunt oameni fara casca, cu picioarele pe ghidon ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
r3mIx Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 o simpla plimbare in gasca vad eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_16 Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 opaaa vad ca e cineva cu scuter ca al meu (primele poze) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 bai tralala unde ti-e pocketu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 (editat) bai tralala unde ti-e pocketu? in casa dezmembrat... cred ca se strica uleiul pana il consum mm de toba tot se rupe .... ca se slabeste surubu care prinde motoru de cadru de sus ... si cand fortez , motoru se misca de la tensiunea lantului si toba cum e prinsa bine de cadru ...face pooc ) e 4-5 a oara cand se rupe Editat Iunie 19, 2008 de haste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 (editat) o iesire de 60 km cu un prieten Editat Iunie 21, 2008 de Razvy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex0007 Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 in sfarsit am fost si io pe aprilica mea pana la mare...mi-am facut damblaua traseu a fost ceva de genu:plecat din bucuresti-ploiesti-suceava-apoi pe dn pana la mare...iar la intoarcere(in aceeas zi m-am si intors) am venit tot pe dn...l-am tinut numai blana(90 la ora) iar consumu a fost pe undeva pe la 2.5/100km tot ce mi-as mai dori ar fi sa pot prinde cu scuteru macar 100/h ca sa pot depasi camioanele daca mai e careva care vrea sa mearga la mare si nu are cu cine ,sa ma caute ca e de belea drumu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nk155 Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 in sfarsit am fost si io pe aprilica mea pana la mare...mi-am facut damblauatraseu a fost ceva de genu:plecat din bucuresti-ploiesti-suceava-apoi pe dn pana la mare...iar la intoarcere(in aceeas zi m-am si intors) am venit tot pe dn...l-am tinut numai blana(90 la ora) iar consumu a fost pe undeva pe la 2.5/100km tot ce mi-as mai dori ar fi sa pot prinde cu scuteru macar 100/h ca sa pot depasi camioanele daca mai e careva care vrea sa mearga la mare si nu are cu cine ,sa ma caute ca e de belea drumu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Iunie 22, 2008 Share Postat Iunie 22, 2008 prin poligonul ilioara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Iunie 22, 2008 Share Postat Iunie 22, 2008 prin poligonul ilioara Super! Cred ca esti singurul cu un motoras in 4T 50cc,care il vad ca face stunting. Bravo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Iunie 22, 2008 Share Postat Iunie 22, 2008 (editat) prin poligonul ilioara cum ai reusit sa te ridici cu ala ma ?? e stock ??? moaa eu daca incerc sa fac stoppie ma duc in nas imediat (probleme cu pompitza de la maneta), de whelie numai zic ca trebuie sa trag ca nebunu sa`l tin 1 sec intr`o roata sunt curios acuma dupa ce`i fac rodaju daca merge Editat Iunie 22, 2008 de haste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate