paulynos Postat August 16, 2012 Share Postat August 16, 2012 piese pentu el gaseste la noi, avem o fata completa pentru MONSTRU www.dafway.ro oferim si factura pentru decontarea, in caz ca o platesc cei de la sigurari pentru o oferta de pret, furca monster 620 150 euro, roata fata 80 euro, far 100 euro, etc.. indiferent de dauna motorul daca ajunge la noi in 4 zile lucratoare este gata, cu 70% mai ieftin decat la alti stii ca Andu este concurenta voastra si motorul accidentat e la el nu ? Insanatosire grabnica lui Gen. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAFWAY Postat August 16, 2012 Share Postat August 16, 2012 stii ca Andu este concurenta voastra si motorul accidentat e la el nu ? Insanatosire grabnica lui Gen. nu este concurenta noastra, suntem prieteni si imartasim aceasi pasiune, important este sa se rezolve problema repede si ieftin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZYB Postat August 16, 2012 Share Postat August 16, 2012 (editat) Spray de curatat franele sau cel cu care ai curatat lantul inainte sa-l ungi. Lantul se curata inainte de ungere altfel se face pasta abraziva si distrugi O-ring-urile, X-ring-urile sau ce ring-uri ai tu Hmm la spray-ul de curatare nu m-am gandit credeam ca ataca cauciucul. Inainte sa il ung deobicei il curat cu spray si ma duc la spalatoria de la colt sa ii dea cu jet de apa ca sa se duca negreala, nu iese impecabil dar pare ok Editat August 16, 2012 de ZYB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zar Postat August 16, 2012 Share Postat August 16, 2012 bai baieti, cineva acolo sus ma iubeste... si ma iubeste zdravan! dovada evenimentele prin care am trecut in ultima vreme! va multumesc tuturor pentru urari si pentru ajutor (madalina florescu, marius herea, cristi dragomirescu, etc)este mare lucru sa scapi nevatamat dintr-un asemenea accident... o sa incep sa merg mai des la biserica. piese pentu el gaseste la noi, avem o fata completa pentru MONSTRU www.dafway.ro oferim si factura pentru decontarea, in caz ca o platesc cei de la sigurari pentru o oferta de pret, furca monster 620 150 euro, roata fata 80 euro, far 100 euro, etc.. indiferent de dauna motorul daca ajunge la noi in 4 zile lucratoare este gata, cu 70% mai ieftin decat la alti motorul meu nu va ajunge niciodata la voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat August 16, 2012 Autor Share Postat August 16, 2012 heheheheh, gigea răspuns eugene. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat August 16, 2012 Share Postat August 16, 2012 stii ca Andu este concurenta voastra si motorul accidentat e la el nu ? Insanatosire grabnica lui Gen. ....cu 70% mai ieftin decat la alti(( alti prieteni cu care impartasiti aceeasi pasiune???? ))bine ca nu e concurenta ca era gratis .....ciudat sa intri pe forum si sa-i faci o oferta unui biker care are motorul la prietenul tau la service....nice way of doing business!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat August 16, 2012 Autor Share Postat August 16, 2012 ăsta a lu dafway nu poate băga la cap că nu mai poate face "afaceri" pe aici. reprofilează-te nene, că ducati nu cred că mai repari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zar Postat August 16, 2012 Share Postat August 16, 2012 heheheheh, gigea răspuns eugene. eu nu contest profesionalismul lor dar nu imi place deloc atitudinea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAFWAY Postat August 16, 2012 Share Postat August 16, 2012 Mai ieftin cu 70% fata de cei care trebuie sa aduca piese Ducati in Romania, Daca ar sta Ducati in 3 motociclisti, ar fi dat faliment demult. Noi ne facem treaba si atat restul este CAN CAN ăsta a lu dafway nu poate băga la cap că nu mai poate face "afaceri" pe aici. reprofilează-te nene, că ducati nu cred că mai repari. asta al lu dafway, la cine te referi ca suntem o echipa de 7 oameni, cu cine ai ceva concret? Daca ai ceva cu Alex pe el il gasesti destul de rar pe aici! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat August 16, 2012 Autor Share Postat August 16, 2012 nu am nimic cu niciun alex, ion sau virgil. nu vă cunosc, dar văd ce faceți pe aici Âşi nu îmi place. cum adică poți aduce tu piese noi cu 70% mai ieftine față de dealerul local? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAFWAY Postat August 16, 2012 Share Postat August 16, 2012 Simplu, nu sunt noi sau sunt ocazie. Noi suntem o echipa de oameni care in fiecare zi, alergam pe net dupa chilipiruri in materie de Ducati, in toata lumea! Venim in intampinarea pasionatilor marci Ducati cu variante profesioniste si pertinente, Dezideratul nu este strict economic, la noi primeaza pasiunea! Toata echipa este formata din motociclisti tineri, muncitori cu coloana vertebrala. Poate in anumite situati am fost aberanti, motivul nu am avut un etalon dupa care sa lucram. Noi sunte deschisi la negociat, oferim piese si servici in rate, sunt multi cei care se bucura de mobra cu ajutorul nostru. Nu am inteles atitudinea asta, in schimb ne-am ambitionat sa ne autodepasim si sa ne facem treaba si mai bine. In viitor vom veni cu multe lucruri noi, interesante in materie de Ducati. Vom distruge mitul cum ca Ducati sunt stricacioase si scumpe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat August 16, 2012 Autor Share Postat August 16, 2012 ura Âşi la mare, m-am liniÂştit, de acum pot să-mi iau din nou ducati, că ați apărut voi. pfui, ce grijă mi-am luat de pe cocoaÂşă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAFWAY Postat August 16, 2012 Share Postat August 16, 2012 ura Âşi la mare, m-am liniÂştit, de acum pot să-mi iau din nou ducati, că ați apărut voi. pfui, ce grijă mi-am luat de pe cocoaÂşă. oricum tu esti dala, de faci dealea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floreaandrei Postat August 17, 2012 Share Postat August 17, 2012 (editat) bai baieti, cineva acolo sus ma iubeste... si ma iubeste zdravan! dovada evenimentele prin care am trecut in ultima vreme! va multumesc tuturor pentru urari si pentru ajutor (madalina florescu, marius herea, cristi dragomirescu, etc)este mare lucru sa scapi nevatamat dintr-un asemenea accident... o sa incep sa merg mai des la biserica. motorul meu nu va ajunge niciodata la voi ufff f. nici nu stii cate emotii m-au trecut cand am vazut poza cu motorul tau pe jos. Sanatatea este cea mai importanta... restul se repara. Daca trebuie sa pleci in italia si nu ai unde sa lasi motocicleta, da-mi un semn si o rezolvam in colentina la garajul bunicilor mei.... Poate prindem miercurea viitoare o bere dupa academie. Editat August 17, 2012 de floreaandrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat August 17, 2012 Share Postat August 17, 2012 bai baieti, cineva acolo sus ma iubeste... si ma iubeste zdravan! dovada evenimentele prin care am trecut in ultima vreme! va multumesc tuturor pentru urari si pentru ajutor (madalina florescu, marius herea, cristi dragomirescu, etc)este mare lucru sa scapi nevatamat dintr-un asemenea accident... o sa incep sa merg mai des la biserica. Bine ca esti OK si ai relatii acolo sus , asta conteaza, restul se rezolva .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
integrale_awd Postat August 17, 2012 Share Postat August 17, 2012 Ce scrie on-line-ul despre Ducati in Romania: http://www.tinaflorea.ro/2012/08/17/ducati-sau-cum-cream-comunitati/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zar Postat August 17, 2012 Share Postat August 17, 2012 (editat) ufff f. nici nu stii cate emotii m-au trecut cand am vazut poza cu motorul tau pe jos. Sanatatea este cea mai importanta... restul se repara. Daca trebuie sa pleci in italia si nu ai unde sa lasi motocicleta, da-mi un semn si o rezolvam in colentina la garajul bunicilor mei.... Poate prindem miercurea viitoare o bere dupa academie. multumesc frumos Andrei! am sa iau in calcul oferta ta. nu stiu daca mai raman pana miercuri. bem o bere, cum sa nu? mai ales ca acum sunt pieton.. cu specificatia: oricand, nu doar miercuri! Bine ca esti OK si ai relatii acolo sus , asta conteaza, restul se rezolva .. ai dreptate doru, asta este important. restul... chiar nu conteaza. Editat August 17, 2012 de zar916 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogoshika Postat August 18, 2012 Share Postat August 18, 2012 hai sa scriu si pe topicul dedicat vand monstrul galben: pentru cine nu stie: s-a nascut candva in 2005 dotat cu injectie.A ajuns la 40K de km intre timp,in stare foarte buna cu toate consumabilele ( inclusiv curelele)schimbate recent, cauciucurile se mai pot folosi un an,consumul este decent: 5.5-6 inafara orasului, sunetul este inconfundabil(termignoni de aluminiu fara silencere), ce sa mai...cea mai prietenoasa motocicleta cu personalitate Si cu toate astea il dau pe Tob: pentru cine e interesat..doua mii jumate de iepuroi Ride safe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator xxxxx Postat August 18, 2012 Share Postat August 18, 2012 Salut! am si eu un Monster S4R 2005 si cred ca am probleme la cutia de viteze,intre a3a si a4a imi ramane intre viteze. am o teama sa mai merg cu mobra pt a nu-i face rau. si mai face si un pufait ciudat pe admisie,din cauza nr de km oare(45000)? ce fac?pt ca in Constanta unde m-am mutat de curand nu gasesc pe nimeni... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zar Postat August 18, 2012 Share Postat August 18, 2012 @zar916...imi pare rau ptr cele intamplate dar daca tu esti ok atunci e bine @gogoshika...asta nu e bine doar daca urmeaza altul in loc mai mare si mai frumos:))) multumesc frumos! sunt ok, chiar foarte ok avand in vedere ca m-am ciocnit cu un jeep... fara echipament... cum am mai spus, cineva acolo sus ma iubeste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icsu Postat August 18, 2012 Share Postat August 18, 2012 Salut! am si eu un Monster S4R 2005 si cred ca am probleme la cutia de viteze,intre a3a si a4a imi ramane intre viteze. am o teama sa mai merg cu mobra pt a nu-i face rau. si mai face si un pufait ciudat pe admisie,din cauza nr de km oare(45000)? ce fac?pt ca in Constanta unde m-am mutat de curand nu gasesc pe nimeni... Cel mai bine este sa-l incarci intr-o duba sa-l aduci la Bucuresti si sa-ti faci programare la un mecanic sa se uite la ea. Intai de toate suna mecanicul si cere indrumare ce este de facut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoogA Postat August 19, 2012 Share Postat August 19, 2012 Ce scrie on-line-ul despre Ducati in Romania: http://www.tinaflorea.ro/2012/08/17/ducati-sau-cum-cream-comunitati/ ai dreaq, ne-au prins ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat August 19, 2012 Share Postat August 19, 2012 da mai baieti vam lasat singuri 2 saptamani si faceti prostii:)))... eu tocmai mam intors dintr o plimbare in olanda si la intoarcere in germania am zis eu ia sa facem un BENELUX asa in jumate de zii ))...si asa sau adunat vreo 2300km dus intors germania-benelux-germania... cateva poze modeste din olanda doar... restul mi a fost lene sa mai opresc:))) in ordine orasele...amsterdam,haga,rotterdam...a urmat si bruxelles...luxemburg blabla ))) Bravos mai Buggy, rider adevarat .. frumos, la mai multe ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat August 19, 2012 Share Postat August 19, 2012 Bravo domne, de ce n-ai zis ca ti-ai luat St-u identic cu al meu (fostu). Eu credeam ca faci Germania pe SS. Cauta un sudor si scoate db-killer-ele de la tobe, o sa vezi de ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat August 19, 2012 Share Postat August 19, 2012 Eugen, vezi ce iti trebuie la motor si daca e nevoie ceva da un semn poate te pot ajuta cu ce piese mai am pe acolo. Doruleeeeeeee. asai ca legendele is peste tot. ai vazut ce onoare pe prietenu tau.... sa stea el cu legenda. dar zice el: am si eu pe cineva care are Ducati, a fost in Italia, si acum are 2, ca si-a mai luat una; dar nu stie pe care sa o tina, ca nu vrea sa le vanda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate