b52izgodlike Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 marimea ? este un S - echivalentul a unui 50/52 ( din ce am probat eu de la alti producatori ) - eu am 1.73cm si 72 kg in prezent, imi vine bine, poate putin larguta insa nu ma impac cu ea la guler, motiv pentru care o dau, e nou-nouta, astazi prima purtare pe monster fara oglinzi, soc si panica cand am incercat sa intorc capul stanga/dreapta, imi loveste capul de guler....tre sa-mi comand un gat mai lung ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZYB Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 Pret/material ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 ba daaaa...le avea baiatul meu clar .....si mult mai mult de atat (imi lipsesc multe mie...termi, centralina,kitul racing, axele cu came modificate, calutii putere) ....doar ca, acum, pt cateva zile le am si eu.....pe picior....ca sa nu-mi fie dor de baiat prea tare gagica, dar motorul cum e? ca de tine stiu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 gagica, dar motorul cum e? ca de tine stiu... e bine baiatul...atat de bine, incat cei care l-au vazut in service la Andu au spus ca fac misto de ei ca ne-am tavalit impreuna:)))) ...(afectiuni S4- doar suportul de scarita dreapta:P)...in rest...totto a posto!...cum ar spune unii.....e pielea prea a dracului pe mine:)))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 ma bucur pt tine. ma ingrijoram de motor.... tu ai gips-ul(glumesc,doar stii) motorul e si el in gips? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 ma bucur pt tine. ma ingrijoram de motor.... tu ai gips-ul(glumesc,doar stii) motorul e si el in gips? nu aveam nici un dubiu de cine erai ingrijorat:))))....el nu e in gips, el e la spa acum....se face mai frumos si ma astepta......app: vezi ca nu te iert (si eu nu glumesc)....ca nu ai trecut pe aici asa cum mi-ai spus....mai ales ca nu mi-ai semnat gipsul:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NePlace Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 Hau bau hau,batranete c@aie crete am dat 749 si mi-am luat Monster,vi-l prezint maine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 iubita, stii ca nu am putut ajunge. dar tine gips-ul si vin in august. poate atunci nu ma mai confrunt cu timpul. dar de data asta nu am avut.... am vrut sa vin pe motor la bucuresti, dar nu aveam unde sa-l las si... nu m-a tras inima. vremea era cam asa si asa. dar las ca vin.... sau vii tu un august sa me plimbam prin nordul tarii. ca tare frumos mai e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 Vali, u fo' real? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat Mai 17, 2013 Share Postat Mai 17, 2013 Hau bau hau,batranete c@aie crete am dat 749 si mi-am luat Monster,vi-l prezint maine! superrrr......sa te bucuri de el :* Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NePlace Postat Mai 17, 2013 Share Postat Mai 17, 2013 Vali, u fo' real? Da frate,de proba ”asea”.Ca sa vina 848,ce mama dreaq! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat Mai 17, 2013 Share Postat Mai 17, 2013 @Silvik1313- app de calendarul Desmo Riders: - ma gandeam ca se poate trece in el si evenimentul de la mare din 14-16 iunie, cand este "SEAWOLVES BIKE FEST VI" - mai putem trece o excursie de un week-end - asa cum zicea si Crazy in Moldova. sa facem Pasul Tihuta- Vatra Dornei.....( eu una sincera sa fiu de Transalpina si Siriu si Cheia mi-a ajuns)......cred ca sunt o multime de alte locuri care merita vazute Oricum, ar fi bine sa ne organizam ceva mai bine cu iesirile, daca vrem sa iesim cu totii sau cat mai multi....asa singuri sau cu altii iesim oricum ....parerea mea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b52izgodlike Postat Mai 17, 2013 Share Postat Mai 17, 2013 Care esti cu un Monster cu SID la numar ? ca mi-ai trecut prin fata cladirii si nu stiam de unde sa te iau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Mai 17, 2013 Share Postat Mai 17, 2013 - mai putem trece o excursie de un week-end - asa cum zicea si Crazy in Moldova. sa facem Pasul Tihuta- Vatra Dornei.....( eu una sincera sa fiu de Transalpina si Siriu si Cheia mi-a ajuns)......cred ca sunt o multime de alte locuri care merita vazute nu am ajuns nici pe alpina nici fagarasanu. dar crede-ma ca de la Gura Humorului pana in Bistrita.... e numai de ducatizeala . eu vin prin august iarasi. sunt pensiuni destule unde sa dormi la preturi decente. eu am dat 120lei pe camera cu pat dublu si mic dejun inclus. mancarea.... e ca nicaieri... am mancat o radauteana.... de mi´-a luat o ora sa se aseze. nu puteam sa ma invart in pat putem urca si cobora a doua zi pe alta ruta (centrul tarii) acu sa fie cine veni. tu stiu ca vii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Mai 17, 2013 Share Postat Mai 17, 2013 (editat) Da frate,de proba ”asea”.Ca sa vina 848,ce mama dreaq! Distractie 750ie sau 900ie? Edit: 800S ie am aflat. Editat Mai 17, 2013 de PzKpfW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Mai 17, 2013 Share Postat Mai 17, 2013 (editat) Maine scot trotineta la plimbare. Plec pe la 10:30 de la Petrom Miorita. 0721423530 Editat Mai 17, 2013 de paispe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvik1313 Postat Mai 17, 2013 Share Postat Mai 17, 2013 @Silvik1313- app de calendarul Desmo Riders: - ma gandeam ca se poate trece in el si evenimentul de la mare din 14-16 iunie, cand este "SEAWOLVES BIKE FEST VI" - mai putem trece o excursie de un week-end - asa cum zicea si Crazy in Moldova. sa facem Pasul Tihuta- Vatra Dornei.....( eu una sincera sa fiu de Transalpina si Siriu si Cheia mi-a ajuns)......cred ca sunt o multime de alte locuri care merita vazute Oricum, ar fi bine sa ne organizam ceva mai bine cu iesirile, daca vrem sa iesim cu totii sau cat mai multi....asa singuri sau cu altii iesim oricum ....parerea mea! Ok Mada, o sa il trec pe cel de la mare. Pentru cel din Moldova-Bucovina trebuie discutat mai mult, stabilta o data etc inainte de a apare in calendar. Maine scot trotineta la plimbare. Plec pe la 10:30 de la Petrom Miorita. 0721423530 In ce directie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Mai 17, 2013 Share Postat Mai 17, 2013 (editat) In ce directie? Brasov? Sfantu Gheorghe? Miercurea Ciuc? Sighisoara? Siriu? 'abar n-am, vorbim, vedem. Orice fara drum forestier cum a fost la Zarnesti. Si poze de weekend-ul trecut, daca tot veni vorba. Editat Mai 17, 2013 de paispe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Mai 17, 2013 Share Postat Mai 17, 2013 merge careva la Targoviste in week? Nu de alta dar sa stiu daca merita sa ma mai gandesc la aceasta incursiune.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Mai 17, 2013 Share Postat Mai 17, 2013 merge careva la Targoviste in week? Nu de alta dar sa stiu daca merita sa ma mai gandesc la aceasta incursiune.. Ai zis ca n-ai bani. Hai pana la Snagov, bem o bere, ne imbatam si merem acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NePlace Postat Mai 18, 2013 Share Postat Mai 18, 2013 Ma bag si eu pana la Snagov,la 10 juma' la petrom Miorita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoogA Postat Mai 18, 2013 Share Postat Mai 18, 2013 Dar maine dupa 18.00 un Snagov? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Mai 18, 2013 Share Postat Mai 18, 2013 (editat) Hap hap dupa copac Editat Mai 18, 2013 de paispe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat Mai 18, 2013 Share Postat Mai 18, 2013 Hap hap dupa copac Frumoase pozele....super!!!! PANIGALE VS MANIGALE!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Mai 18, 2013 Share Postat Mai 18, 2013 Unde ati facut pozele? Transalpina??? Eu am fost cu un bmw gs1200, un fjr si un kawa 636, pe cheia si pana la sighisoara. Fjr-ul si gs-ul mi-au dat mucu' pe curbe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate