Mo Weed Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 Va salut... ma pregatesc sa iau un Ducati Monster M900 (sau M600, in fuctie de starea de spirit) si nu gasesc pe nicari pe cineva sa-mi dea niste info despre Termignoni. Ce au atat de special? Nu este Akrapovic mai bun decat Termognoni? :-?Sunt in un pic in ceata, pentru ca am doua oferte pentru doua Monstere, dar amandoua au tobe stock, iar eu vreau ceva hi-tech... adica daca e bal, bal sa fie! De pe acum multzam in avans ptr raspunsuri! vezi ca florea andrei are un monster de vanzare...vb cu el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-Sir Daniel- Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 Astept o oferta sau macar cateva date despre jucaria dansului! :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
desmo Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 Va salut... ma pregatesc sa iau un Ducati Monster M900 (sau M600, in fuctie de starea de spirit) si nu gasesc pe nicari pe cineva sa-mi dea niste info despre Termignoni. Ce au atat de special? Nu este Akrapovic mai bun decat Termognoni? :-?Sunt in un pic in ceata, pentru ca am doua oferte pentru doua Monstere, dar amandoua au tobe stock, iar eu vreau ceva hi-tech... adica daca e bal, bal sa fie! De pe acum multzam in avans ptr raspunsuri! Pai diferente mari nu sunt.Eu am akrapovic pe 620 meu si suna de ti se face pielea de gaina.Am auzit pana acuma Mivv-urile lu th3onlyon3 si diferenta de sunet nu e mare.Preturile sunt cam la fel,singura diferenta la termi e ca vine si cu centralina bricolata(ECU).Cel mai bine vi la o intalnire si le auzi pe toate Cirz. P.S - apropo de centralina,eu am akrapovic-uri si filtru sport.se poate regla ECU stock? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M 900 Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 M900 am eu Iti stau la dispozitie cu intrebari miercurea viitoare sau in weekend. Pe mine m-ar interesa si altele la un motor fabricat inainte de 99, dar vorbim mai multe cand ne intalnim. Succes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-Sir Daniel- Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 Pai de la Sibiu.... ami greutz catre Bucuresti! Si cu busul nu vin nici daca ma gauresti! Probabil lo sa caut un Termi... :-D Zice lumea ca totusi e frumusel si suna teribil pe Ducati! Tocmai ma uitam la niste filmulete pe iutub cu Termi-uri pe Ducati.... Sounds EXTREME! :-D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 Pai de la Sibiu.... ami greutz catre Bucuresti! Si cu busul nu vin nici daca ma gauresti!Probabil lo sa caut un Termi... :-D Zice lumea ca totusi e frumusel si suna teribil pe Ducati! Tocmai ma uitam la niste filmulete pe iutub cu Termi-uri pe Ducati.... Sounds EXTREME! :-D ideea e ca ducati suna oricum f bine... ai graja sa nu dai banii aiurea pe terminioni;calitatea e evidenta dar cred ca poti gasi si o solutie de compromis ceva mai ieftina!! eu am pe a mea niste no name-uri cu care erau pe ea cand al luato...dupa parea unora suna f bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iunie 12, 2008 Autor Share Postat Iunie 12, 2008 hondaxx, uite aici o oferta faina de tot: http://www.anunturi-moto.ro/vand/vand_duca...r_600/5006.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 hondaxx, uite aici o oferta faina de tot: http://www.anunturi-moto.ro/vand/vand_duca...r_600/5006.html arata f frumos... chiar buna oferta pacat ca e la oradea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iunie 12, 2008 Autor Share Postat Iunie 12, 2008 id-ul meu cumpat_liviu@yahoo.dk. numele>check id. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 id-ul meu cumpat_liviu@yahoo.dk. numele>check id. stiu eu, stiu eu .. "_" e numele ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-Sir Daniel- Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 Nu vreau sa jignesc pe nimeni cu atitudinea mea, insa... thanks but no thanks tuturor ofertelor de moto & accesorii aduse din Italia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kindaru Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 (editat) salutari tuturor, imi pare rau ca nu am venit ieri la intalnire desii imi anuntasem prezenta, oricum iata id-ul meu de mess andrei -> doicaruandrei@yahoo.com asfalt uscat Editat Iunie 12, 2008 de Kindaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
desmo Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 (editat) Nu vreau sa jignesc pe nimeni cu atitudinea mea, insa... thanks but no thanks tuturor ofertelor de moto & accesorii aduse din Italia! Imi pare rau sa te dezamagesc,da orice ducati ti-ai lua o sa fie ITALIENESC si 99,9 % adus din italia ) Editat Iunie 12, 2008 de desmo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-Sir Daniel- Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 @desmo, esti nostim! Stiu asta, imagineaza-ti... ideea mea insa era bazata pe moto ADUSE SECOND HAND din IT. Atat. :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 @desmo, esti nostim! Stiu asta, imagineaza-ti... ideea mea insa era bazata pe moto ADUSE SECOND HAND din IT. Atat. :-) ai de gand sa iti iei nou?? .... altfel e cam greu sa gasesti unu care sa nu provina de la mama italia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctorucuducati Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 eu am avut monster adus din italia si era impecabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
desmo Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 @desmo, esti nostim! Stiu asta, imagineaza-ti... ideea mea insa era bazata pe moto ADUSE SECOND HAND din IT. Atat. :-) Pai sincer daca te duci tu sa-l iei sau cineva de incredere, nu vad unde ar fi problema cu cele provenite din IT. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iunie 12, 2008 Autor Share Postat Iunie 12, 2008 cu toate ca nu imi place cuvantul "impecabil" si al meu e de la italia si chiar era asa cum zice doctorul ducati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-Sir Daniel- Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 Eu il iau folosit, din Germani. Are in jur de 8.000 km la bord, si cunosc jucarica de cand a ajuns in Germania cu 0 km. Il are un bun prieten cu care am lucrat impreuna in DE si ii cunosc stilul de condus, stiu cat e de forjat motorul! Asta e singurul motiv ptr care il iau de la el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 Eu il iau folosit, din Germani. Are in jur de 8.000 km la bord, si cunosc jucarica de cand a ajuns in Germania cu 0 km. Il are un bun prieten cu care am lucrat impreuna in DE si ii cunosc stilul de condus, stiu cat e de forjat motorul! Asta e singurul motiv ptr care il iau de la el. Asa da ! .. asta cam e cazul ideal .. exceptand bineanteles cazul in care primesti motoreta noua cadou de ziua ta .. cu totii asteptam ziua aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 (editat) Hondaxxx, am auzit ca in germania ar avea grija mai mult de ele (mai ales ca sunt folosite mai putine luni pe an decat in italia, unde este mai cald mai mule luni pe an) dar, doar am auzit, al meu e din italia 22k km si nu am avut nici o probl, merge ca uns. id-ul de mess: blondu_mm asfalt uscat ps: te asteptam intr-o miercuri la buc, sau ... venim noi la tine, ai paturi pentru 8-10 monsteristi ? Editat Iunie 12, 2008 de blondu_mm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-Sir Daniel- Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 blodule, ai auzit bine, chiar asta e motivul pentru care motoarele din Germania sunt mai putin forjate decat cele din Italia. Si pe langa asta, in zona aia se conduce mult mai prudent si mai cuminte, daca pot sa zic asa..... in comparatie cu haoseul de pe soselele Italiei! Si da, chiar daca nu am paturi ptr 10 - 11 monsteristi, gasim solutii alternative, dulapuri, coltare, saci de dormit! Numa' stai sa-mi iau si eu un monsterache, sa nu ma oftic langa voi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 Eu il iau folosit, din Germani. Are in jur de 8.000 km la bord, si cunosc jucarica de cand a ajuns in Germania cu 0 km. Il are un bun prieten cu care am lucrat impreuna in DE si ii cunosc stilul de condus, stiu cat e de forjat motorul! Asta e singurul motiv ptr care il iau de la el. partea proasta e ca daca nu e forjat motoru...inseamna ca nu e rodat glumesc P.s. intradevar e un caz ideal cel in care iti iei trotineta de la un cunoscut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 Linkul cu filmul de la ultima intalnire.( de la mishu) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iunie 12, 2008 Autor Share Postat Iunie 12, 2008 great, mishuli, te declaram operatorul canapelei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate