monsteristu' Postat Iunie 16, 2008 Autor Share Postat Iunie 16, 2008 pai nu, ca tricourile ni le cumpara gadjicile noastre. ca si noi le luam lor costumase de alea de a gasit blondu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 pai nu, ca tricourile ni le cumpara gadjicile noastre. ca si noi le luam lor costumase de alea de a gasit blondu. vorbeste pt tine domnu krupp .. I'm single .. nu iau nici un costumas nimanui .. eventuala pasagera sa foloseasca costumasul din dotare, sa fie clar ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Freeman36 Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 pai nu, ca tricourile ni le cumpara gadjicile noastre. ca si noi le luam lor costumase de alea de a gasit blondu. Pentru ele asa ceva http://www.cafepress.com/duccutters.267775799 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 nu ai gusturi rele, dar mai bine cel rosu, parca "seamana" cu ducati, (elspa nu poate aduce de ep acel site, poate gasim alt site cu aceleasi produse) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iunie 16, 2008 Autor Share Postat Iunie 16, 2008 femeie, te vad pe aici, ce zici, iti iau si tie costum de protectie de ala rosu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gunix Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 hmmm, da? vă cumpără gadjicili tricouri? ia să văd io monsteritule dacă vii acas' cu tricou . io una "costumaÂş" n-am primit . dar am văzut io o geacă negru cu galben , mai retro aÂşa (evident cu ducati scris pe ea), simt io că tare bine ar mai veni pe mine, o accept în locul costumaÂşului, cu ăla n-aÂş avea ce face oricum. so, te bagi? io îți iau tricou (de care îți pofteÂşte inimioara aia de monsterist) Âşi tu îmi iei mie geaca aceea, promit că o port de fiecare dată când merg pasager! deal? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iunie 16, 2008 Autor Share Postat Iunie 16, 2008 adica de aia de 20zej de milioane. no way maam, cauta-ti un monsterist mai bogat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gunix Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 ...stai bre nu mă dezmoÂşteni asa repede! că n-am nevoie, je are bandit , nu monstru! aÂşadar nici "costumaÂşu'" nu s-ar potrivi. cât costă tricoul, aproximativ? să Âştiu cât am de plătit pentru spinarea dumitale (rogu-vă nu vă supărați că am călcat nițel pe teritoriul monstuos , m-am retras!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 (rogu-vă nu vă supărați că am călcat nițel pe teritoriul monstuos , m-am retras!) deja imi pregatisem berea si popcornu .. promitea a fi interesant acest schimb de replici domestic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 (editat) Scuze ca ma asez temporar pe canapeaua voastra, nu stau mult! Caut un monsterist din Cluj, posesorul bestiei din poza, participant la intrunirea Seth on fire 2008 - Cluj Napoca. Apare si in acest clip, e cel cu baticul pe cap. Daca e printre voi sau il cunoasteti, m-ar interesa sa iau legatura cu el. Merci! Monstereala placuta (si, cu un pic de noroc, ma alatur si eu găÂştii!) P.S.: Nu, nu il cunosc pe cel "cazut la datorie" si da, era mangă. Editat Iunie 16, 2008 de Hellicks Hellmet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexa Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Pentru ele asa ceva http://www.cafepress.com/duccutters.267775799 Io.. inca ma intreb de care ar trebui sa imi iau... cred ca tricou, totusi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iunie 16, 2008 Autor Share Postat Iunie 16, 2008 auzi mai fata, poate onorezi si tu monsteristii cu prezenta la intalneala de miercuri. nu muscam, nu pipaim, fiecare avem muieri pe acasa, asa ca stai fara grija. deci miercuri, ora 20.00, jos la academie. o sa fie toata floarea cea vestita a monsterismului romanesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexa Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 auzi mai fata, poate onorezi si tu monsteristii cu prezenta la intalneala de miercuri. nu muscam, nu pipaim, fiecare avem muieri pe acasa, asa ca stai fara grija. deci miercuri, ora 20.00, jos la academie. o sa fie toata floarea cea vestita a monsterismului romanesc. Fac tot posibilul posibil. Saptamana trecuta cand voi va distrati io munceam ca vai de mine. Daca ajung din vreme in bucuresti, poate ajung si la intalneala. Daca nu, ziceti si voi pe unde va opriti la berea fara alcool de dupa. Si nu mi-e frica, sunt viteaza de mica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kindaru Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 auzi mai fata, poate onorezi si tu monsteristii cu prezenta la intalneala de miercuri. nu muscam, nu pipaim, fiecare avem muieri pe acasa, asa ca stai fara grija. deci miercuri, ora 20.00, jos la academie. o sa fie toata floarea cea vestita a monsterismului romanesc. salutare tuturor,asteptam o noua intalnire dark monster,pana miercuri numai bine si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 auzi mai fata, poate onorezi si tu monsteristii cu prezenta la intalneala de miercuri. nu muscam, nu pipaim, fiecare avem muieri pe acasa, asa ca stai fara grija. deci miercuri, ora 20.00, jos la academie. o sa fie toata floarea cea vestita a monsterismului romanesc. brava ma baieti, ati vazut ca o sa lipsesc si va faceti de cap cand m-oi intoarce cine stie cate monsteriste gasesc pe canapea!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iunie 17, 2008 Autor Share Postat Iunie 17, 2008 miercuri, academie, ora 20.00. ne duce coco la snagov la nu stiu ce terasa pe un vapor. stie el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kindaru Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 miercuri, academie, ora 20.00. ne duce coco la snagov la nu stiu ce terasa pe un vapor. stie el. super tare, atunci snagov sa fie.... si cat mai multi... asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iunie 17, 2008 Autor Share Postat Iunie 17, 2008 nellu, daca vorbesti cu omul ala pentru janta ta indoita, intreaba-l daca are si doua discuri de fata pentru mine. sarumana. iata ce va doresc: http://www.motorcycle.com/manufacturer/duc...view-77793.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
almilitaru Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 (editat) Alexa hai si tu maine sa se mai vada monstrii nostri odata Cred ca le e cam dor unuia de altu' avand in vedere ca sunt frati Editat Iunie 17, 2008 de almilitaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Freeman36 Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 As veni si eu perpedes , macar sa va fac niste poze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 pana la urma a aparut filmul de la gabone, nu stiu daca l-ati vazut: ne vedem si noi cateva secunde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 Diseara nu cred ca pot ajunge la intalnire decat dupa meci.Oricum ne auzim la un tel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 (editat) Diseara nu cred ca pot ajunge la intalnire decat dupa meci.Oricum ne auzim la un tel E viu !!! Domnu Zair .. de cand nu ne-ati mai onorat cu prezenta s-a schimbat si moda .. s-a mutat intalnirea miercurea la 19.30 - 20.00 .. tot la academiei. Asa ca azi vedem meciu si maine sarbatorim la preaminunata terasa de la snagov a lui coco Editat Iunie 17, 2008 de th30nly0n3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 (editat) zair... azi e marti, maine ne vedem nici eu nu o sa pot sta f mult, acum negociez la birou, cine sa-l plimbe pe un francez.... (se pare ca magareata a cazut pe mine si pe la 9 seara trebuie sa-l remorchez) inca negociez Editat Iunie 17, 2008 de blondu_mm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 cine sa-l plimbe pe un francez.... Adu-l la intalnire ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate