blondu_mm Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 m-am uitat la sigla cu cele doua oase, e de la duccutters http://www.duccutters.com/ http://www.cafepress.com/duccutters/5581969 hai sa facem una pentru monster lounge. eu ma gande-am la ceva de genul asta (fundal negru, o schita ducati si scris jos monster lounge). uite si o schita facuta aseara ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iunie 18, 2008 Autor Share Postat Iunie 18, 2008 bogdane, e excelenta. bai, ma asteptati si pe mine diseara, ajung si eu pe la 20.15. sarumana la toata lumea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 incerc sa "stilizez" putin logo-ul, (mi-ar trebui un font ducati, am lucrat in GIMP- un open source si visio care nu prea au fonturi...) ce ziceti de astea? hai cu niste pareri, ca sa imbunatatim pe unde se poate MONSTER_Lounge_logo.doc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iunie 18, 2008 Autor Share Postat Iunie 18, 2008 (editat) de ce nu folosesti fonturile alea de la mo weed. alea dau cel mai bine. importanta echipamentului: http://www.youtube.com/watch?v=NM5_rleLRT8...feature=related Editat Iunie 18, 2008 de monsteristu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M 900 Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 Blondule mi se pare excelenta prima varianta(fontul ales) Sper sa ajung cu el pe mine diseara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iunie 18, 2008 Autor Share Postat Iunie 18, 2008 dane, fa bre si mie unu. mai micutz asa. iti dau banii tot diseara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M 900 Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 dane, fa bre si mie unu. mai micutz asa. iti dau banii tot diseara. sorry too late Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexa Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 (editat) vreau si euuuuuuuuuuuuuuuu Editat Iunie 18, 2008 de alexa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 vreau si euuuuuuuuuuuuuuuu si noooooooooooooooooooooooi ! dezbatem formatul final diseara si incepem productia de serie 19.30 - 20.00 ... academiei .. be there! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 am printat cateva variante, eu pe la 7: 45 ajung la academie cu ele si le discutam, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M 900 Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 (editat) nu cred ca ajung diseara asta e ce mi-a placut mie este mai aproape de ce imi place mie Editat Iunie 18, 2008 de M 900 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexa Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 oare la ora asta mai gasesc pe cineva pe-acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mish Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 (editat) cate ceva de la recensamantul din seara asta p.s. imi pare rau ca v-am gazat, baieti. trebuie sa fac ceva cu carburatoarele, imi consuma si 9-10 in oras! Editat Iunie 18, 2008 de mish Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Freeman36 Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 (editat) p.s. imi pare rau ca v-am gazat, baieti. trebuie sa fac ceva cu carburatoarele, imi consuma si 9-10 in oras! Creca de la "mica" ta gaura ne-ai gazat A fost o placere sa va cunosc baieti.Incepe sa ma roada din ce in ce mai tare lipsa de "plastic" Editat Iunie 19, 2008 de Freeman36 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iunie 19, 2008 Autor Share Postat Iunie 19, 2008 mah, va iubesc pe toti. freeman, astea is cele mai faine poze cu monster facute vreodata. brava. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 si va sa zica, a fost miso cati v-ati strans?? partea bunae ca in poze am vazut si ceteva fete noi...ne extindem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexa Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 Intrebare-intrebatoare. Unde (daca) gasesc in Bucuresti un stop? (de monster, evident). Aseara am sesizat ca imi flicarea pozitia si azi nu se mai aprindea deloc. In principiu cred ar trebui sa schimb doar becul, dar plasticul e gata crapat si mi-e teama ca il fac praf in procesul de desprindere. Deci.. cred ca ar fi mai sanatos un stop, cu totul. Gasesc? Unde? Cine? Help! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 a mai aparut un tip cu un monster nou, si mai erau cativa cu da'lea chinezesti, alexa, vezi ca vindea cineva doua stopuri (cam 45 de euro), Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iunie 19, 2008 Autor Share Postat Iunie 19, 2008 nu trebuie schimbat stopul. ele se crapa de regula din cauza caldurii de la becul cu dublu-filament. cu o surubelnita in cruce desfaci stopul, inlocuiesti becul cu un philips ori unul de 1 leu de la petrom si gata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 O plimbarica in wend ? .. am si eu in sfarsit gume .. si tare le-as hrani cu ceva curbe sa vad ce pot .. Vreo idee de traseu .. merem iar pe cheia ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexa Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 nu trebuie schimbat stopul. ele se crapa de regula din cauza caldurii de la becul cu dublu-filament. cu o surubelnita in cruce desfaci stopul, inlocuiesti becul cu un philips ori unul de 1 leu de la petrom si gata. Stopul e prins / lipit / izolat cu silicon. Mi-e cam frica sa-l desfac, mi-e sa nu raman cu el in doua bucati.. Fac o incercare, acasa. Multumesc. @ blondu - fac o cautare, multam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iunie 19, 2008 Autor Share Postat Iunie 19, 2008 lasa-l pentru urmatoarea intalnire monsteristica. fiecare din noi avem cate o cheie sub sea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 (editat) ce se mai aude cu tricourile, ati hotarat ceva? hai sa facem un sitem de vot pe forum si punem 3-4 variante. (poate krup ne ajuta ) ar fi fain ca pana miercurea viitoare sa avem stabilita sigla. poate mai adaugati si voi una doua sigle langa cele de mai jos. Editat Iunie 19, 2008 de blondu_mm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mish Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 man, de unde ma agat si eu de niste filips, d-astea, ca becurile mele sunt descendentele opaitului (si farul, si pozitia). inlocuiesti becul cu un philips ori unul de 1 leu de la petrom si gata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexa Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 lasa-l pentru urmatoarea intalnire monsteristica. fiecare din noi avem cate o cheie sub sea. Si io am. de zece. doar p'aia. am desfacut stopul la serviciu. am pus aparatul de masura pe.. pe.. pe.. alea din capatul becului. si a reiesit ca cel mai probabil filamentul de la pozitie e ars. Plasticul nu am avut curaj, dupa cum ziceam, sa-l desfac. da'.. daca-i musai.. oi face-o si p'asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate