monsteristu' Postat Mai 11, 2009 Autor Share Postat Mai 11, 2009 (editat) cati monsteristi ati fost pe cheia bre? pe drum i-am vazut pe paulynos, titi rulment, adi doctoru, tetea, il ciorino, neamuu si inca unul, dar nu stiu cine era. victore, cu lantul la monobrat, vorbeste cu coco, el stie cum se face cel mai bine. trusa am eu. kindare, te sun mai tarziu cu pinioanele alea. sarumana. Editat Mai 11, 2009 de monsteristu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco'son Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 postul 4203 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Mai 11, 2009 Autor Share Postat Mai 11, 2009 ia zi bah son, te mai ustura spatele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco'son Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 ia zi bah son, te mai ustura spatele? Sa moara jiji am mers cu motoru si plangeam ....mi-a rupt umerii , bratele si spatele geaca de moto... cred ca tre sa trec pe iaurt...ca nu ma pot misca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Mai 11, 2009 Autor Share Postat Mai 11, 2009 bah, poti sa treci si pe iaurt, dar sa nu il mai pui pe stii tu ce. il pui pe spate si brate, ca acolo esti bronzat, nu? azi spal mobra, deci o sa fiu in fata blocului de pe la 14.00. care mai are de surubarit ceva, e asteptat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fat Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 [...]azi spal mobra, deci o sa fiu in fata blocului de pe la 14.00. care mai are de surubarit ceva, e asteptat. Tocmai ce-ti trimisesem un mesaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 gata bah, cu mahnire pe bune, va anunt ca am dat mobra, de azi incolo sunt pedestras si conservar pentru o perioada (cat mai scurta sper eu) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Mai 11, 2009 Autor Share Postat Mai 11, 2009 ierbare, bine ca nu esti pederast. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 ierbare, bine ca nu esti pederast. nu sunt ma...nu e evident Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titi_rulment Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 il ciorino,cand am ajuns in Valeni targul era pustiu!Asa ca pana la urma micii au venit de-abia Duminica(un gratar de vara la snagov),moment in care am curatat monstrul. Liviule,dau un pm lui Coco sa-mi explice ce si cum...sunt atehnic tata,ma uit la bascula aia si nu inteleg nimic.Dupa ce am explicatiile,te contactez! Salutari! COCO,cum se face nene operatiunea???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco'son Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 COCO,cum se face nene operatiunea???? Pui motoru pe stender mufezi 4-5 beri si iti dai seama ca nu mai trebuie nici macar uns lantu , daramite un kit nou ....asta e explicatia lui coco Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gunix Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 nuuu, îÂşi dă seama că nu mai are nevoie de lanț Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titi_rulment Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 E clar!!!Si daca bere ies din ecuatie?se schimba ceva??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
il_ciorino Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 eu am fost si duminica....dar am mers pana in Sacele....e mai interesant Cheia-Sacele!...ai terminat Liviu monstrul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco_monster Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 (editat) il ciorino,cand am ajuns in Valeni targul era pustiu!Asa ca pana la urma micii au venit de-abia Duminica(un gratar de vara la snagov),moment in care am curatat monstrul.Liviule,dau un pm lui Coco sa-mi explice ce si cum...sunt atehnic tata,ma uit la bascula aia si nu inteleg nimic.Dupa ce am explicatiile,te contactez! Salutari! COCO,cum se face nene operatiunea???? Nu prea merge explicat ca e destul de complicat. Daca vrei iti arat miercuri la academie sau chiar il facem acolo daca se baga Sonatu' cu stenderu' (trebuie cinstit) Nu trebuie decat o cheie si o surubelnita. Editat Mai 11, 2009 de coco_monster Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titi_rulment Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 saru' mana mul coco!In cazul asta miercuri berea-i din partea mea!Ne vedem miercuri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Mai 12, 2009 Autor Share Postat Mai 12, 2009 eu vreau doi beri frumosi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stas Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 (editat) Donez pisoi. Subiectul e dresat, face la nisip, te asteapta in fata usii cand ajungi seara acasa (daca ajungi..) si iti zambeste duios. Il dau pt ca n-am timp sa stau cu el si are saracu nevoie de cineva care sa-l scarpine sub barba... Nu pun poze pt ca mi-e frica sa nu creez isterie printre doritorii la infiat Editat Mai 12, 2009 de stas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gunix Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 Domnule Stas, imi pare rau ca divulg "secretul", dar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Mai 12, 2009 Autor Share Postat Mai 12, 2009 buna poza femeie, dar am inteles ca intre timp s-a mai rotunjit, deci e mai frumos. nu vrei sa-l luam noi? sau poate il convingem pe coco sa uite de sisi si sa-l ia pe coiță. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 ce e bah acilea?? bursa animalelor de companie?? ..vreau si eu un gold fish care sa se descurce singur cu: -schimbarea propriei ape; -curatarea vasului in care sta; -procurarea mancarii; -curatenia si intretinerea intregii locuinte la nivel mediu spre avansat (sters praf, aspirat, spalat vase, spala rufe, batut covoare de 2 ori pe an) ...daca are cineva asa ceva, rog a fi contactat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gunix Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 Da chiar, am sarit de la subiectul principal al acestui topic la pisici. Rusine sa ne fie! Acum, inapoi la bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Mai 12, 2009 Autor Share Postat Mai 12, 2009 pana sa comenteze ierbaru, mai bine si-ar controla orataniile din ograda. am impresia ca e pe minus cu un monstru, asa ca tre sa ii cerem sa se retraga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogoshika Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 (editat) si pentru ca tot suntm la capitolul asta....Ajutati un "monsterist" mai negru asa... Cine are timp /chef sa hraneasca bietul "animalutz" vreo 3 zile? poze cu individul in cauza Editat Mai 12, 2009 de gogoshika Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 pana sa comenteze ierbaru, mai bine si-ar controla orataniile din ograda. am impresia ca e pe minus cu un monstru, asa ca tre sa ii cerem sa se retraga. bine bah, ai dreptate....ma retrag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate