th30nly0n3 Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 iese careva maine seara (marti), pentru o tura scurta si o bere cu sa fara alcool? io-mi duc copilu la Andu in seara asta pt revizie .. sapt asta-s conservar .. aveti grija pe unde mergeti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexa Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 weekendul urmator plec in vama cu motorul, mai vin si cativa prieteni cu masina, se mai baga cineva? eu vineri-amiaza/ sambata-dimineata plec inapoi in Constanta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 (editat) eu vineri-amiaza/ sambata-dimineata plec inapoi in Constanta. perfect, poate plecam impreuna, eu nu sunt sigur daca pot sa scap vineri de la birou incat sa plec pe lumina, daca nu, sambata dimineata. vb pana atunci. Editat Iunie 23, 2008 de blondu_mm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ElSpa Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 misot pozele, pacat ca nu m-a msincronizat..am ajuns la 12 fix nu era nimeni...am presupus ca nu se merge... any way: pentru monsteristi si nu numai: ocazie relativ unica: fac o comanda in state la Icon, Alpinestars si SHOEI cu comision 0%...adica cat e la ei pe site atat platiti . detalii aici sa nu fie prea mare reclama : /index.php?...=229928&hl= Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 cam liniste prin carciuma... se mai aude ceva cu tricoiaiele alea ? (ne trebuie o pers care sa stie sa lipeasca poza pe tricou fara fundal, sa vectorizeze jpg-ul) in romania nici un magazin ducati? (duminca plec la mare si ma roade gandul la costumul de baie ducati, NU PT MINE !!!, pt blonda') Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iunie 24, 2008 Autor Share Postat Iunie 24, 2008 bogdane, daca nu iti trebe bruneta, ii gasim noi o intrebuintare, stai calm, nu ramai pe stoc cu ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kindaru Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 any way: pentru monsteristi si nu numai: ocazie relativ unica: fac o comanda in state la Icon, Alpinestars si SHOEI cu comision 0%...adica cat e la ei pe site atat platiti . detalii aici sa nu fie prea mare reclama : /index.php?...=229928&hl= salut, andrei sunt vreau sa stiu cand trimiti comanda in america pentru echipamente m-ar interesa si pe mine ceva de la icon : o pereche de manausi de vara si o casca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mish Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 (editat) a zis baiatu' in postul de pe link. comanda se da pana pe 28.06.2008. livrarea este maxim pana pe 15.07.2008. vreau sa stiu cand trimiti comanda in america pentru echipamentem-ar interesa si pe mine ceva de la icon : o pereche de manausi de vara si o casca va ajut eu cu vectorizarea, then. o sa le pun deseara, cel tarziu. ne trebuie o pers care sa stie sa lipeasca poza pe tricou fara fundal, sa vectorizeze jpg-ul va ajut eu cu vectorizarea, then. uite si pauza mea de masa... l-am vectorizat pe bucati, deci merge sa facem si combinatii de 2 culori. tot pe diecut se trage (sau cum ii zice), doar c-o face in 2 pasi, cate unul pe fiecare culoare. cine e ok, poa' sa-mi dea PM cu ce combinatie vrea si-i trimit jpegul si fisierul vectorial sa-si faca singur tricou. uite cam cum vin combinatiile: Editat Iunie 24, 2008 de mish Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 arata bine mish, daca mai ai o pauza de masa nu mai pui si tu cateva fonturi pentru text? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 f frumos mishule, sunt mandru de tine daca termin si eu varianta ai cu monster lounge scris cu giugiaro avem deja doua layout-uri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mish Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 (editat) eu am incercat mai multe variante si mi s-a parut ca asta (GillSans) este cel mai echilibrat. da bine ca mi-ai zis, cine are preferinte, pe langa combinatie poate sa-mi trimita si fontul sa va mai arat ceva, pt cine a venit mai tarziu pe forum. e-cardul meu de craciun, pt prieteni: link. cum ar veni, pot pune si monsterul nou, ca l-am facut vectorial in decembrie . arata bine mish, daca mai ai o pauza de masa nu mai pui si tu cateva fonturi pentru text? Editat Iunie 24, 2008 de mish Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
almilitaru Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 perfect, poate plecam impreuna, eu nu sunt sigur daca pot sa scap vineri de la birou incat sa plec pe lumina, daca nu, sambata dimineata. vb pana atunci. Vin si eu in vama nu stiu inca daca merg cu moto sau masina dar mai vbim pana atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 mai mult ca sigur plecam vineri pe la 5-6 fratele meu vine cu masina, mai e un loc si pentru tine daca vrei. (dar el cred ca pleaca vineri pe la 2-3) inca nu am facut nici o rezervare pt cazare, ma chinnui sa caut un nr printr-un tel mai vechi. vis a vis de stuf e o carciuma unde se mananca bine, in spatele ei o pensiune cu 2-3 etaje, stie cineva nr de la pensiune? (intrarea la pensiunea asta- mini hotel- se face pe strada paralela cu cea pe care e stuful) sau daca nu, un alt numar de tel pentru cazare decenta (merg si cateva fete...) in vama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 Nu stau decat in 4 locuri daca ajung in Vama restul le consider tepe 1.La Maria este foarte buna cazarea, se afla pe soseaua principala dupa prima alimentara(avantajul este ca nu e galagie) tel: 0723.755.818 2.Corsaru' (search cu google) 3.Frontiera (search cu google) 4.Cort (nu are tel) Nu stiu cand o sa mai ajung prin vama pentru ca am ramas surprins de puzderia de cocalari aparuta in ultimile dati. Have Fun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iunie 24, 2008 Autor Share Postat Iunie 24, 2008 dragilor, vreti liniste, mergeti la corbu. e o plaja dupa navodari, spre histria. plusuri: plaja mare, curata, linistita, pescaria 'la casa veche' (mancare excelenta si bautura ieftine), nu apar cocalari, nici manelisti, nu exista pensiuni si terase cu muzici. minusuri: scoici cam multe, cam 5 km de drum de tara pana la plaja, insecte multe seara (corbu face parte din rezervatia delta dunarii). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 ma baieti si fete, nu prea suntem organizati sapt. trecuta am fost in vama si eu si freeman (cei drept nu ne-am intersectat ), doru ar fi venit si el sapt. asta vad k va strangeti cativa hai pe viitor sa ne punem de acord cu vreo 2 sapt inainte, sa ne aranjam toti programele in asa fel incat sa mergem mai multi... in acelasi timp ce ziceti?? p.s. daca avem si tricouri la fel o sa fie ca la nebuni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 ma baieti si fete, nu prea suntem organizati sapt. trecuta am fost in vama si eu si freeman (cei drept nu ne-am intersectat ), doru ar fi venit si el sapt. asta vad k va strangeti cativa hai pe viitor sa ne punem de acord cu vreo 2 sapt inainte, sa ne aranjam toti programele in asa fel incat sa mergem mai multi... in acelasi timp ce ziceti?? p.s. daca avem si tricouri la fel o sa fie ca la nebuni Adevarat grait-ai boierule ! .. ne trebuie o mana de fier sa ne organizeze eu as fi mers si wendu asta in vama .. sau oriunde in alta parte dar din pacate nu pot .. Hai sa mergem peste 2 sapt pe undeva in grup organizat ... Ca destinatii propuse pana acu: - Cheia (deja am fost de 2 ori .. unii dintre noi) - Vama .. ar fi ok - Corbu - Transfagarasan - alte idei ? Hai sa votam si vedem cine poate si cand poate .. oricum eu as zice ca oriunde am merge sa plecam vineri seara sau sambata dimin si sa ne intoarcem dumin Eeee .. acu suntem mai organizati ? Apropo asa-i ca daca vin maine cu conserva nu aruncati cu pietre ? Dnu Krupp vezi ca-ti aduc ghetili sa arunci un ochi pe ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mish Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 (editat) transfagarasan! de unul singur nu l-as face cu monsterul (eu oricum umblu cu patent, cheie de bujii, surubelnita) dupa mine, dar cu inca cel putin un motor, plec si maine! am vazut pozele de la excrusii de acolo si mi-a picat fatza. nu v-am zis c-am fost si eu pe cheia, in aceeasi zi cu voi. ma rog, am fost pana la brasov, sa vad drumul. am si dovada mai jos! stiindu-ma incepator (cu probleme pe curbe iar acolo era mama lor), am vrut sa descopar singur drumul, ca sa ma tin dupa voi data viitoare in alta ordine de idei, cam pe la jumatatea lui iulie vreau sa vad tara de pe monster (2 saptamani, am facut un traseu de cam 1200km pe harta) si transfagarasanul ar fi un antrenament bun. haideti, cine mai vrea? Editat Iunie 24, 2008 de mish Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 m-as baga la un transfagarasan...dar cu pauza de o noapte la cort sau pensiune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mish Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 nici nu ma gandeam altfel. eu am cort de 4 persoane (si vreau sa-mi iau astea pana atunci) m-as baga la un transfagarasan...dar cu pauza de o noapte la cort sau pensiune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iunie 25, 2008 Autor Share Postat Iunie 25, 2008 ne vedem si noi diseara, la 20.00, jos la academie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kindaru Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 ne vedem si noi diseara, la 20.00, jos la academie? neata baieti, ne vedem sigur diseara la 20:00 jos la academie sa punem tara la cale pe o terasa ceva... bafta si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 ma baieti si fete, nu prea suntem organizati sapt. trecuta am fost in vama si eu si freeman (cei drept nu ne-am intersectat ), doru ar fi venit si el sapt. asta vad k va strangeti cativa hai pe viitor sa ne punem de acord cu vreo 2 sapt inainte, sa ne aranjam toti programele in asa fel incat sa mergem mai multi... in acelasi timp ce ziceti?? p.s. daca avem si tricouri la fel o sa fie ca la nebuni nu e chiar asa mai domshorule' iesirile astea la mare erau planificate de mai mult timp (cel putin la mine). eu m-as bucura daca ar putea veni si niste monsteristi sa ne betivim. inca oscilez intre plecarea cu conserva sau monsterul (sper ca pe doua roti pana la urma). sunt convins ca daca stabilim o iesire cu motoarele o sa ne strangem mult mai multi. la un transfagarasean de doua zile ma bag si eu. ref la tricouri eu vreau doua (unul cu alb si unul cu ...galben ) hai sa stabilim un font comun, daca tot am stabilit sigla. parca tu ziceai ca stii un loc unde se imprima ok si au tricouri de calitate, nu? let's do it Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iunie 25, 2008 Autor Share Postat Iunie 25, 2008 elspa, am aruncat o comanda catre tine. verifica topicul alalalt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ElSpa Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 ai pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate