mish Postat Iulie 27, 2009 Share Postat Iulie 27, 2009 Salut ! Vinde cineva vreo aripa de fata pentru Monster , rosie sau carbon ? eu am o aripa neagra ex portocalie o folosesc acum dar vreau s-o pun inapoi pe cea de SS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Iulie 27, 2009 Share Postat Iulie 27, 2009 eu am o aripa neagra ex portocalieo folosesc acum dar vreau s-o pun inapoi pe cea de SS mishule, vorbeste lumea ca ti-ai tras motor rosie ca focu... cand il scoti la plimbare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titi_rulment Postat Iulie 27, 2009 Share Postat Iulie 27, 2009 Ba baieti,mi-i dor di voi!astept joia!Blondule,am sa fac topic separat la servicii referitor la defloratul cu dalta!Veti gasi acolo toate detaliile! Haules! Mesaj completat Ba baieti,mi-i dor di voi!astept joia!Blondule,am sa fac topic separat la servicii referitor la defloratul cu dalta!Veti gasi acolo toate detaliile! Haules! Mesaj completat Ba baieti,mi-i dor di voi!astept joia!Blondule,am sa fac topic separat la servicii referitor la defloratul cu dalta!Veti gasi acolo toate detaliile! Haules! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Iulie 27, 2009 Share Postat Iulie 27, 2009 Ba baieti,mi-i dor di voi!astept joia!Blondule,am sa fac topic separat la servicii referitor la defloratul cu dalta!Veti gasi acolo toate detaliile! Haules! Mesaj completat Ba baieti,mi-i dor di voi!astept joia!Blondule,am sa fac topic separat la servicii referitor la defloratul cu dalta!Veti gasi acolo toate detaliile! Haules! Mesaj completat Ba baieti,mi-i dor di voi!astept joia!Blondule,am sa fac topic separat la servicii referitor la defloratul cu dalta!Veti gasi acolo toate detaliile! Haules! mai baieti, ce i-ati facut lu asta la mare?? parca nu era balbait cand ati plecat la mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mish Postat Iulie 27, 2009 Share Postat Iulie 27, 2009 mishule, vorbeste lumea ca ti-ai tras motor rosie ca focu... cand il scoti la plimbare? i-am dat niÂşte asfalt să rumege dar nu mă ințeleg cu el, tot strigă more, more, more! dacă miercuri se vede cu fârtații, să-l învățăm o leacă de leție. zic bine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Iulie 27, 2009 Share Postat Iulie 27, 2009 i-am dat niÂşte asfalt să rumegedar nu mă ințeleg cu el, tot strigă more, more, more! dacă miercuri se vede cu fârtații, să-l învățăm o leacă de leție. zic bine? zici bine...vezi ca pe la 7 se strange lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan101 Postat Iulie 27, 2009 Share Postat Iulie 27, 2009 Am si eu o intrebare!La un monster 600 an 2000 ce tip de ulei merge? sau este un tip standard?si de cati litri am nevoie pt monster?(sunt incepator...) multumesc.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iulie 27, 2009 Autor Share Postat Iulie 27, 2009 Bogdan101, baga si tu ceva cu 15w50, motul 7100 eventual. intra cam 3,1 litri. Mesaj completat povesti noi pe mongolia.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat Iulie 28, 2009 Share Postat Iulie 28, 2009 (editat) Nu pot sa fac nota discordanta colegilor monsteristi care tind spre nivelul urmator asa ca imi scot si eu "my precious" la vanzare .. Despre starea motorului nu mai tre sa zic nimic, toata lumea-l stie, Andu poate confirma starea tehnica ireprosabila, inca nu sunt 100% hotarat sa-l dau, dar totusi parca as trece si eu la nivelul urmator. Detalii: /index.php?showtopic=402415 PS trebuie neaparat sa organizam o iesire mai serioasa pe trasee unde sa se simta monstrii in largul lor ca cel putin p'al meu il cam ia depresia de la mersu doar prin oras. Editat Iulie 28, 2009 de th30nly0n3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iulie 28, 2009 Autor Share Postat Iulie 28, 2009 eu cred ca il ia depresia de la nemers. Mesaj completat i have this dream Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titi_rulment Postat Iulie 29, 2009 Share Postat Iulie 29, 2009 diseara?academie???19 00?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gunix Postat Iulie 29, 2009 Share Postat Iulie 29, 2009 update mongolia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VincentVega Postat Iulie 29, 2009 Share Postat Iulie 29, 2009 Se cauta tobe stock monster 620 injectat. astept eventuale oferte. multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mish Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 v-ati dus toti sa cautati tobe pentru baiatu' sau ce e cu panica asta aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 pentru cei care nu au fost miercuri (ieri) la academie, un mic material legat de DESMORIDERS Romania si o invitatie la o tura pe Cheia (organizata). enjoyyyy 2009_07_prezentare_Desmo_Riders_Club_Ducati.pdf 2009_07_Invitatie_Cheia.pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VincentVega Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 pentru cei care nu au fost miercuri (ieri) la academie, un mic material legat de DESMORIDERS Romania si o invitatie la o tura pe Cheia (organizata). enjoyyyy felicitarile mele pentru initiativa. de mult speram sa apara asa ceva si in draga noastra patrie. mult succes baieti, si sa fie intr-un ceas bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titi_rulment Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 tre sa dotez monstrul cu un cauciuc brand new spate pt respectiva iesire!Vreau sa-mi tocesc urechile!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floreaandrei Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 Salut, Se vinde un monstru de motocicleta: Ducati Monster S4R, an 2004, 15400 km, 113 cp (cica are 116 cu tobe) Tobe termignoni, filtru aer K&N, cauciucuri schimbate acum 500km Diablo Super Corsa 2,+ un set de oglinzi carbon (o data le-am pus dar le-am dat jos pt ca nu vedeam nimik) + tobele originale + codita spate cu care o faci monopost Motivul pentru care o vand este faptul ca am nevoie destul de urgent de bani pentru a-mi achita un credit . Ador motocicleta aceasta. Cu siguranta ca peste cativa ani o sa iau S4R S Testastretta. Mecanic motocicleta este impecabila. Puteti vorbi si cu Andu. A fost tinuta numai in garaj la subsol in Piata Victoriei. Nu a stat in ploaie sau vant Pretul pentru ea este de 6800 euro , putin negociabil. Va rog fara comentarii aiurea despre acest pret. Daca va intereseaza sunati la nr de mai jos si puteti veni sa o vedeti. Poate ca o sa imi dati exemplu S4R Testastretta care avea 50 km si s-a dat la 6300 euro. Intr-adevar aceea a fost o super ocazie. Era o motocicleta castigata la un concurs. Aceasta este o motocicleta care s-a muncit pentru a se cumpara si pt a se intretine . Telefon : 0744441015 Andrei Va salut, Salut, Valabil in continuare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
il_ciorino Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 salut Vincent! iti pot da eu tobe daca vrei...ma poti suna 0724390719 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
malediktus Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 Vand Ducati Monster 2000-600 cc 0745460015 -2800 eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogoshika Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 pentru cei care nu au fost miercuri (ieri) la academie, un mic material legat de DESMORIDERS Romania si o invitatie la o tura pe Cheia (organizata). enjoyyyy bravos mai.nice job.nu suna rau deloc bafta multa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat August 1, 2009 Autor Share Postat August 1, 2009 (editat) cred si eu ca le trebuie bafta. o iesire de o asemenea amploare, lunga si plin de neprevazut, nu e de ici de colo. eu nu m-as aventura la asa ceva. bafta va doresc si eu. sa ne scrieti din expeditie. Editat August 1, 2009 de monsteristu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat August 1, 2009 Share Postat August 1, 2009 (editat) trebe sa scot taxiul de la hibernare, aveti idee de vreo solutie care se pune in benzina pentru curatatul carburatoarelor.. Editat August 1, 2009 de blondu_mm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VincentVega Postat August 1, 2009 Share Postat August 1, 2009 trebe sa scot taxiul de la hibernare, aveti idee de vreo solutie care se pune in benzina pentru curatatul carburatoarelor.. Daca as fi in locul tau ,le-as da jos si curata ca la carte Macar stii o treaba, ba mai mult cu ocazia asta le si sincronizezi. Mesaj completat Trouble in paradise, am nevoie de niste sfaturi, ponturi, orice. Mi-a cedat pipa care conecteaza furtunul de out de rezervor(mai precis de pompa) in urma unor abuzuri intr-un service 'bun'. Problema este ca daca plasez o comanda la ducati pentru porcaria aia, stau pe tusa 2 luni probabil. Va rog mult, daca stiti vreun inlocuitor sau vreo persoana care se ocupa cu adus piese ... orice idee e binevenita. Incredibil cum poate sa-ti strice planurile o piesa atat de neinsemnata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco_monster Postat August 3, 2009 Share Postat August 3, 2009 pentru cei care nu au fost miercuri (ieri) la academie, un mic material legat de DESMORIDERS Romania si o invitatie la o tura pe Cheia (organizata). enjoyyyy Eu unul nu prea m-as aventura asa departe fara asistenta. Eu ma intreb ce draq facem daca nu vine Dragos cu duba Mai bine facem una pana la Bolintin Deal ca putem ajunge inapoi si cu mobra impinsa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate