zar Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 (editat) Da stiu ca nu a fost accident, am scris aici in ideea de a da de tine cat mai repede ca sa te anunt de ce se intampla la motor. Au vrut niste prieteni sa iti ridice motorul, dar nu i-au lasat oamenii de acolo, ca ceee...sa vina politia... multumesc frumos pentru initiativa! nu stiu insa de ce nu i-au lasat pe prietenii tai sa il ridice avand in vedere ca pierdea benzina, existand astfel pericolul declansarii unui eventual incendiu... acest lucru trebuia facut imediat, am si avut scandal cu proprietarul masinii care ma astepta cu tigarea in gura langa motorul ce plutea intr_o balta de benzina. Editat Iunie 7, 2010 de zar916 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oversa Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 (editat) multumesc frumos pentru initiativa! nu stiu insa de ce nu i-au lasat pe prietenii tai sa il ridice avand in vedere ca pierdea benzina, existand astfel pericolul declansarii unui eventual incendiu... acest lucru trebuia facut imediat, am si avut scandal cu proprietarul masinii care ma astepta cu tigarea in gura langa motorul ce plutea intr_o balta de benzina. ce inconstienti... Editat Iunie 7, 2010 de Oversa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeorgeStefan Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 (editat) Salutare,imi pare rau de incidentul tau,dar vreau sa te intreb:daca pierde benzina ce faci cu rezervorul?cum il repari si unde?Intreb deoarece si eu eu pierd benzina exact la baza unde e prinsa balamaua aia sau cum se mai cheama si ma duc maine sa ma interesez daca mi-l poate alami cineva. Acum,tu poate ai o solutie mai buna...te rog sdpune-mi si mie O seara buna si spor la reparatii. Editat Iunie 7, 2010 de GeorgeStefan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zar Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 Salutare,imi pare rau de incidentul tau,dar vreau sa te intreb:daca pierde benzina ce faci cu rezervorul?cum il repari si unde?Intreb deoarece si eu eu pierd benzina exact la baza unde e prinsa balamaua aia sau cum se mai cheama si ma duc maine sa ma interesez daca mi-l poate alami cineva.Acum,tu poate ai o solutie mai buna...te rog sdpune-mi si mie O seara buna si spor la reparatii. benzina s-a scurs pe la capac, pe la furtunasul ala de "prea plin" sau cum ii zice, motocicleta fiind pe o bordura inalta cu rotile si cazuta pe strada, practic cu rotile in sus, rezervorul plin etc. nu necesita suduri si nu as putea sa iti recomand vre-un service ceva insa banuiesc ca operatiunea asta o poate face orice tinichigiu si nu ar trebui sa coste nici mult. am sudat demult rezervorul de la masina la un service de cartier, l-au umplut cu apa daca imi aduc bine aminte sa scoata gazele din el si l,au sudat autogen daca nu ma insel. apelez inca o data la amabilitatea voastra, stiti pe cineva care are de vanzare un parbriz de monster? complet, doar "sticla", nu conteaza, imi trebuie neaparat, am 2400km de facut si fara parbriz o sa ma ia dreaq. sau pe cineva care poate sa imi confectioneze din plexiglas unul pana imi procur unul original. imi trebuie pana miercuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tetea Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 Artă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vervega_eusebio Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 Artă indraznet desenul ... cine l-a facut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b28jmp Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 (editat) nu man, nu se poate! (cel putin la mine) intre toba si galeria de la motor imi trebuie alte tevi, asemanatoare cu cele originale; numai ca cele originale vin turnate de toba ... nu pot sa le scotMesaj completat check this out as vrea sa le pun, ca stau cu ele la vanzare, dar nu este nimeni interesat si un motiv ar mai fi, ca cica te aud mai bine "colegii" de trafic In cazul asta , din pacate se poate rezolva doar cu ceva zeama de flex si topping de sudura profesionala . Editat Iunie 8, 2010 de b28jmp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vervega_eusebio Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 In cazul asta , din pacate se poate rezolva doar cu ceva zeama de flex si topping de sudura profesionala . ma gandeam eu ca asta e singura solutie; la naiba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VincentVega Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 as vrea sa le pun, ca stau cu ele la vanzare, dar nu este nimeni interesat Planuiesc sa te scap eu de ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sconx Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 Lasa-ti dreaq tobele si ambreiajele.Asta da! Coco baga okiu.Baga-ne-am... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vervega_eusebio Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 Lasa-ti dreaq tobele si ambreiajele.Asta da! Coco baga okiu.Baga-ne-am... sssshhhhhhh...... ca iei WARN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Iunie 9, 2010 Share Postat Iunie 9, 2010 Mi s-a rupt cureaua de distributie de la cilindrul orizontal. Motorul misca si nu se aude nimic ciudat sau diferit. Axele cu came se misca fara probleme. La ce fel de stricaciuni sa ma astept? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iunie 9, 2010 Share Postat Iunie 9, 2010 (editat) benzina s-a scurs pe la capac, pe la furtunasul ala de "prea plin" sau cum ii zice, motocicleta fiind pe o bordura inalta cu rotile si cazuta pe strada, practic cu rotile in sus, rezervorul plin etc. nu necesita suduri si nu as putea sa iti recomand vre-un service ceva insa banuiesc ca operatiunea asta o poate face orice tinichigiu si nu ar trebui sa coste nici mult. am sudat demult rezervorul de la masina la un service de cartier, l-au umplut cu apa daca imi aduc bine aminte sa scoata gazele din el si l,au sudat autogen daca nu ma insel. apelez inca o data la amabilitatea voastra, stiti pe cineva care are de vanzare un parbriz de monster? complet, doar "sticla", nu conteaza, imi trebuie neaparat, am 2400km de facut si fara parbriz o sa ma ia dreaq. sau pe cineva care poate sa imi confectioneze din plexiglas unul pana imi procur unul original. imi trebuie pana miercuri Bai, naspa faza... Asta e. Bucuresti, caldura mare, monser. Asfalt prost :/ Imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat... Din pacate nu stiu pe nimeni cu parbriz si, la fel ca si pentru faza cu capacul monopost, va fi cam greu sa gasesti aici. Intreaba-l totusi pe Andu daca are, macar imprumut pana te intorci peste o luna sau doua.. dar nu cred. Sorry. Mi s-a rupt cureaua de distributie de la cilindrul orizontal. Motorul misca si nu se aude nimic ciudat sau diferit. Axele cu came se misca fara probleme. La ce fel de stricaciuni sa ma astept? Nu stiu daca la desmoquattro e altfel, dar la desmodue cand se rupe cureaua de distributie, iti loveste capul de piston in capul de cilindru si f*te supapele. Exact asta i s-a intamplat lui Liviu (monsteristu'). A fost nevoit sa inlocuiasca tot capul de cilindru. Acum, probabil conteaza foarte mult si in ce pozitie e pistonul cand se rupe cureaua, dar oricum, e urata treaba. Trebuie sa desfaci cilidrul in cauza si sa vezi daca nu s-a spart ceva pe acolo... iti urez succes! Editat Iunie 9, 2010 de PzKpfW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vervega_eusebio Postat Iunie 9, 2010 Share Postat Iunie 9, 2010 Mi s-a rupt cureaua de distributie de la cilindrul orizontal. Motorul misca si nu se aude nimic ciudat sau diferit. Axele cu came se misca fara probleme. La ce fel de stricaciuni sa ma astept? imi pare rau sa aud .... ne poti spune, te rog frumos, cati km are mobra ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexa Postat Iunie 9, 2010 Share Postat Iunie 9, 2010 Mi s-a rupt cureaua de distributie de la cilindrul orizontal. Motorul misca si nu se aude nimic ciudat sau diferit. Axele cu came se misca fara probleme. La ce fel de stricaciuni sa ma astept? mda.. cred ca e ceva in aer. la mine este praf cureaua de distributie de la cilindrul vertical. (si inca nu stiu care sunt restul de avarii). stie cineva de unde pot face rost de una, va rog? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vervega_eusebio Postat Iunie 9, 2010 Share Postat Iunie 9, 2010 Planuiesc sa te scap eu de ele. te rog sa lucrezi la plan .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iunie 9, 2010 Share Postat Iunie 9, 2010 mda.. cred ca e ceva in aer.la mine este praf cureaua de distributie de la cilindrul vertical. (si inca nu stiu care sunt restul de avarii). stie cineva de unde pot face rost de una, va rog? De curea te-as sfatui s-o cumperi noua, cu toate ca se poate sa mai aiba baietii (Coco, Horia) la garaj una sau doua uzate, care te-ar putea depana temporar. Sunt facute in UK parca. Noi poti sa comanzi de la Dilly. Nu as putea sa iti spun cat costa exact, dar cred ca e pe undeva pe la 50eur. In schimb, daca ai ceva avarii la cilindru/piston/supape/etc. intreaba-l pe monsteristu' - el are un bloc motor intreg (mai putin capul de la cilindrul inferior). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vervega_eusebio Postat Iunie 9, 2010 Share Postat Iunie 9, 2010 De curea te-as sfatui s-o cumperi noua, cu toate ca se poate sa mai aiba baietii (Coco, Horia) la garaj una sau doua uzate, care te-ar putea depana temporar. Sunt facute in UK parca. Noi poti sa comanzi de la Dilly. Nu as putea sa iti spun cat costa exact, dar cred ca e pe undeva pe la 50eur. In schimb, daca ai ceva avarii la cilindru/piston/supape/etc. intreaba-l pe monsteristu' - el are un bloc motor intreg (mai putin capul de la cilindrul inferior). 50 euro?... o curea poate !!! sunt in jur de 80 - 100 euro Mesaj completat 50 euro?... o curea poate !!!sunt in jur de 80 - 100 euro iar eu v-as sfatui sa le schimbati pe amandoua... una schimbata azi, alta peste 3 luni ... se cheama ca iti bati joc de motor ... cred ca toti cu ducati trebuie sa ne punem la semnatura 20000 sau 2 ani Mesaj completat 50 euro?... o curea poate !!!sunt in jur de 80 - 100 euro Mesaj completat iar eu v-as sfatui sa le schimbati pe amandoua... una schimbata azi, alta peste 3 luni ... se cheama ca iti bati joc de motor ... cred ca toti cu ducati trebuie sa ne punem la semnatura 20000 sau 2 ani scuze 20000 km sau 2 ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iunie 9, 2010 Share Postat Iunie 9, 2010 (editat) Da, ma refeream la 50eur bucata si da, sunt complet de acord ca trebuiesc schimbate amandoua odata Editat Iunie 9, 2010 de PzKpfW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexa Postat Iunie 9, 2010 Share Postat Iunie 9, 2010 Da. Multumesc. Mi s-a spus asta - ca trebuie schimbate amandoua - dar deja postasem. Se pare insa ca nu gasesc curele, mai devreme de 3 saptamani. Si buba a doua este ca sunt supapele indoite la cilindrul vertical. ( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vervega_eusebio Postat Iunie 9, 2010 Share Postat Iunie 9, 2010 Da. Multumesc. Mi s-a spus asta - ca trebuie schimbate amandoua - dar deja postasem.Se pare insa ca nu gasesc curele, mai devreme de 3 saptamani. Si buba a doua este ca sunt supapele indoite la cilindrul vertical. ( cati km are motocicleta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexa Postat Iunie 9, 2010 Share Postat Iunie 9, 2010 cati km are motocicleta ? In jur de 45.000 (e ceasul intepenit. Avea 29 cand am luat-o de la Christi si eu am facut cam 16.000 cu ea). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iunie 9, 2010 Share Postat Iunie 9, 2010 In jur de 45.000 (e ceasul intepenit. Avea 29 cand am luat-o de la Christi si eu am facut cam 16.000 cu ea). Nu ai schimbat curelele niciodata de cand ai luat-o? Iniante sa o iei de cand avea curelele schimbate? (stiu ca normal ar trebui sa fi fost schimbate la 20.000, dar poate Christi le-a schimbat si inainte sa o dea...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vervega_eusebio Postat Iunie 9, 2010 Share Postat Iunie 9, 2010 CINE VREA SA MEARGA SAMBATA PE TRASEUL DIN POZA ATASATA SUNTEM 4 SI NU MERGEM CU VITEZA PLECAREA E LA 8.00 DIN BUCURESTI - 9.00 DE LA PLOIESTI (DE UNDE MAI VIN 2 MOTOCICLISTI) AVAND IN VEDERE CA NU MERGEM CU VITEZA O SA DUREZE O ZI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VincentVega Postat Iunie 9, 2010 Share Postat Iunie 9, 2010 ai PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate