alexa Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 M-as baga si eu la un drum pana la mare. da-i un semn lui BoogA daca imi adun mintile, plec si eu vineri seara sau sambata dimineata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoogA Postat Iulie 16, 2010 Share Postat Iulie 16, 2010 si io tot sambata as pleca.. Deci facem o echipa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maxzye Postat Iulie 16, 2010 Share Postat Iulie 16, 2010 Arta: http://916spa.de/index.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexix_art Postat Iulie 17, 2010 Share Postat Iulie 17, 2010 BogA lasa un nr de telefon sa vorbim...... al meu 0726205514 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iulie 17, 2010 Autor Share Postat Iulie 17, 2010 la ora asta se pleaca ma? puturosilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexix_art Postat Iulie 17, 2010 Share Postat Iulie 17, 2010 Sa vedem daca se mai pleaca........ ca la ce chef de iseseala se anunta....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoogA Postat Iulie 17, 2010 Share Postat Iulie 17, 2010 (editat) hai ca am rezolvat-o cu marea :| am mai avea o sansa de iesire R.E.A. se numeste, si se tine in buzau (home sweet home). 0749267808 pt doritori ! Editat Iulie 17, 2010 de BoogA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Iulie 17, 2010 Share Postat Iulie 17, 2010 Dragilor iaca, dupa ceva munci seculare ce au durat ..o luna, va invit sa aruncati o vizita pe Ducatiblog.ro. Este viziunea proprie a modului in care voiam sa arate ceva de genul unui site Ducati related..cu stiri, evenimente si .. forum. asadar.. fiti bineveniti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoogA Postat Iulie 17, 2010 Share Postat Iulie 17, 2010 (editat) Mesaj completat Dragilor iaca, dupa ceva munci seculare ce au durat ..o luna, va invit sa aruncati o vizita pe Ducatiblog.ro. Este viziunea proprie a modului in care voiam sa arate ceva de genul unui site Ducati related..cu stiri, evenimente si .. forum. asadar.. fiti bineveniti Editat Iulie 17, 2010 de BoogA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B-61-MPJ Postat Iulie 18, 2010 Share Postat Iulie 18, 2010 Mesaj completat foarte tare ducati blog . sper sa fim cat mai multi membrii Mesaj completat foarte tare ducati blog . sper sa fim cat mai multi membrii [/quote De unde as putea sa fac rost de un pinten pt monster de 750 sau cineva care il poate face din fibra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iulie 19, 2010 Autor Share Postat Iulie 19, 2010 brava nene sinner, you the man. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexa Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 si io tot sambata as pleca..Deci facem o echipa? mai bine stateam dreaq acasa. mobra e in Constanta, cu circul rupt (nu de tot, doar opritorul), schimbatorul indoit, si naiba mai stie ce. sursa: probabil un (cuvant urat) sau o vaca - probabil dat cu spatele cu masina - probabil trosnit moto din fata. In schimb.. confirm a x-a oara. dupa torentiala si viitura de pe sosea (la Ostrov / Baneasa).. monsteru' e bun la soft enduro! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi88 Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 salut am mers si eu pt prima data cu un monster aseara (an 99, 750 ccm) , am o intrebare , e normal cam pe la 160 km/h sa vibreze foarte tare ?( adica imi parea foarte instabila, mi-a fost si frrica sa accelerez..) avea ghidonu putin stramb dar nu cred ca putea sa faca asa din cauza ghidonului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zar Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 mai bine stateam dreaq acasa.mobra e in Constanta, cu circul rupt (nu de tot, doar opritorul), schimbatorul indoit, si naiba mai stie ce. sursa: probabil un (cuvant urat) sau o vaca - probabil dat cu spatele cu masina - probabil trosnit moto din fata. In schimb.. confirm a x-a oara. dupa torentiala si viitura de pe sosea (la Ostrov / Baneasa).. monsteru' e bun la soft enduro! mie mi-au cam trecut spumele! ma consoleaza gandul ca nu eram calare pe el cand s-a hotarat sa se tavaleasca pe jos. Mesaj completat salutam mers si eu pt prima data cu un monster aseara (an 99, 750 ccm) , am o intrebare , e normal cam pe la 160 km/h sa vibreze foarte tare ?( adica imi parea foarte instabila, mi-a fost si frrica sa accelerez..) avea ghidonu putin stramb dar nu cred ca putea sa faca asa din cauza ghidonului nu, nu este normal, in opinia mea, cazatura ce a strambat ghidonul a dereglat si furca din flanse, probabil foarte putin dar de ajuns sa simti vibratii la viteze mai mari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi88 Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 Mesaj completat nu, nu este normal, in opinia mea, cazatura ce a strambat ghidonul a dereglat si furca din flanse, probabil foarte putin dar de ajuns sa simti vibratii la viteze mai mari. care sunt alea flansele? , am cautat pe net si nu le gasesc un prieten vrea sa o cumpere si vreau sa stiu unde sa ma uit si daca e o problema majora voi ce ziceti , e o problema majora sau se rezolva ieftin/usor ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zar Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 Mesaj completat nu, nu este normal, in opinia mea, cazatura ce a strambat ghidonul a dereglat si furca din flanse, probabil foarte putin dar de ajuns sa simti vibratii la viteze mai mari. care sunt alea flansele? , am cautat pe net si nu le gasesc un prieten vrea sa o cumpere si vreau sa stiu unde sa ma uit si daca e o problema majora voi ce ziceti , e o problema majora sau se rezolva ieftin/usor ? juguri sau cum draq se mai numesc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco'son Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 salutam mers si eu pt prima data cu un monster aseara (an 99, 750 ccm) , am o intrebare , e normal cam pe la 160 km/h sa vibreze foarte tare ?( adica imi parea foarte instabila, mi-a fost si frrica sa accelerez..) avea ghidonu putin stramb dar nu cred ca putea sa faca asa din cauza ghidonului VErifica si axu fata eu am avut o surpriza neplacuta....dupa cazatura am sch ghidonul dar era instabila la viteza si la franare brusca pe fata....vezi sa nu fie acolo buba ...din juguri se deplaseaza greu deci imi e greu sa cred ca s-a deplasat de acolo doar daca e trosnita mai rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark'ster Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 http://www.moto.it/news/avvistata-ducati-mega-monster.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 Este de fapt viitorul Power Cruiser, schita aceasta a mai fost arucnat ain presa acum ceva luni, dar uite aici articolul cu foto, motorul real in teste -> ARTICOL Ducati Powercruiser Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 interesant , un fel de V-Max dar Ducati ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zar Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 (editat) VErifica si axu fata eu am avut o surpriza neplacuta....dupa cazatura am sch ghidonul dar era instabila la viteza si la franare brusca pe fata....vezi sa nu fie acolo buba ...din juguri se deplaseaza greu deci imi e greu sa cred ca s-a deplasat de acolo doar daca e trosnita mai rau. din cate stiu, jugurile se stang cu o anumita forta, tocmai pentru a prevenii torsionarea telescoapelor in caz de cazatura. sus:5,6Nm, 6,2Nm maxim admis si jos, 5,1Nm, 5,6Nm maxim admis. m-am interesat de asta la mecanicii de aici avand si eu aceeasi problema: o banala cazatura deplasandu-mi vizibil telescoapele din jug. oricum daca asta ar fi problema nu o vad majora. parerea mea este, daca vrei sa o cumperi, sa te duci cu un mecanic sa o verifice mai amanuntit. ceea ce facem noi aici... doar chat-uim, cine stie? poate coco-sun are dreptate, sau poate este doar de la cauciucul fata... Editat Iulie 19, 2010 de zar916 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi88 Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 din cate stiu, jugurile se stang cu o anumita forta, tocmai pentru a prevenii torsionarea telescoapelor in caz de cazatura. sus:5,6Nm, 6,2Nm maxim admis si jos, 5,1Nm, 5,6Nm maxim admis. m-am interesat de asta la mecanicii de aici avand si eu aceeasi problema: o banala cazatura deplasandu-mi vizibil telescoapele din jug. oricum daca asta ar fi problema nu o vad majora. parerea mea este, daca vrei sa o cumperi, sa te duci cu un mecanic sa o verifice mai amanuntit. ceea ce facem noi aici... doar chat-uim, cine stie? poate coco-sun are dreptate, sau poate este doar de la cauciucul fata... multumesc mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mish Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 am gasit pe la birou o poza cu pinionul de la monster, inainte de schimbul de lant. dar parca tragea mai bine cu ala, mergea mai interesant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoogA Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 am gasit pe la birou o poza cu pinionul de la monster, inainte de schimbul de lant.dar parca tragea mai bine cu ala, mergea mai interesant =))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iulie 20, 2010 Autor Share Postat Iulie 20, 2010 auleu mai mihai, cu ce ai muscat din el? nu mai mergeti ma asa, ca va tavaliti si nu stiti de ce. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate