vervega_eusebio Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 LA MULTI ANI ! Monsteristu' ILIE Vasile Liviu si LA MULTI ANI pt. toti ilie si ilinca ... cand pot sa trec pe la tine sa citim etichete? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iulie 20, 2010 Autor Share Postat Iulie 20, 2010 si diseara, dar berea o dai tu. pe mine nu ma cheama ilie, ce mama dracu, ma cheama vasile de doua ori si liviu si cumpat. ia cauta la japonezari, poate te lipesti de vreo onomastica, ilin ka si ili ie este nume asiatice, rait? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco_monster Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 La multi ani Sonate !!! Sa fii sanatos si la punga gros si sa dai bere la baieti . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco'son Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 ""HEPI BHARZDEI "" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iulie 20, 2010 Autor Share Postat Iulie 20, 2010 ua, da sunteti afumati rau la creier. am zis ca nu e ziua mea, voi nimic, betmen, betmen. mai puneti mana pe ghidon si va mai aerisiti la cap, v-a prostit de tot garajul ala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco_monster Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 LA MULTI ANIIIIIIIIIIII !!!! SA NE CINSTESTI ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 La multi ani bre, fa-te nevazut, ca pe criza asta te baga in faliment he ahea hea hea hea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoogA Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 nasol moment :| sa vedem deznodamantul ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iulie 21, 2010 Autor Share Postat Iulie 21, 2010 diseara - academie. poate reusim si noi sa dam o tura impreuna. ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco_monster Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 Aduci berea la academie?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vervega_eusebio Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 Aduci berea la academie?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cardan Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 Baieti, bestiuta mea inca la vanzare ... anunt okazii E negociabil pretul, bate un s2r la usa ... deci sunt flexibil. Va salut respectuos de pe coasta de vest up!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vervega_eusebio Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 CUMPAR husa pentru rezervor bagster, sau ducati performance Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vervega_eusebio Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 CUMPAR husa pentru rezervor bagster, sau ducati performance Mesaj completat CUMPAR husa pentru rezervor bagster sau ducati performance Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 la multi ani ma liviule, sa cresti mare si voinic si sanatos!!! vin cu intarziere, dar stii cum e: daca nu acum, atunci cine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iulie 23, 2010 Autor Share Postat Iulie 23, 2010 maine plec pe transalpina. traseu: buc-pitesti-rm valcea-horezu-novaci-ranca-sebes, sibiu, fagaras, brasov, cheia, buc. plec pe la 16.00, ma cazez la baia de fier, fac transalpina duminica dimineata si vreau sa ma intorc in bucuresti pana in ora 15.00. daca mai vrea cineva sa mearga, sa dea de veste aici sau la 0753.379.594. traseul se poate face si cu monsterul, stiu oameni care au reusit cu vitezane si pasager, deci nu e de speriat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoogA Postat Iulie 23, 2010 Share Postat Iulie 23, 2010 maine plec pe transalpina. traseu: buc-pitesti-rm valcea-horezu-novaci-ranca-sebes, sibiu, fagaras, brasov, cheia, buc. plec pe la 16.00, ma cazez la baia de fier, fac transalpina duminica dimineata si vreau sa ma intorc in bucuresti pana in ora 15.00. daca mai vrea cineva sa mearga, sa dea de veste aici sau la 0753.379.594. traseul se poate face si cu monsterul, stiu oameni care au reusit cu vitezane si pasager, deci nu e de speriat. m-as fi bagat cu cel mai mare interes la drumu' asta, da' nu-mi permite programu'! ..cu alte cuvinte tu de duci singur? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DsA Postat Iulie 23, 2010 Share Postat Iulie 23, 2010 cu durere in suflet ma despart de jucaria mea /index.php?showtopic=558325 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos_11 Postat Iulie 23, 2010 Share Postat Iulie 23, 2010 (editat) Daca tot se scot monstrii la vanzare, il anunt si eu pe al meu - 620 din 2002 , 3000 euro cu tobele arrow carbon sau 2800 cu cele stock.. pt poze, click pe semnatura. Editat Iulie 23, 2010 de dionysos_11 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b28jmp Postat Iulie 26, 2010 Share Postat Iulie 26, 2010 am gasit pe la birou o poza cu pinionul de la monster, inainte de schimbul de lant.dar parca tragea mai bine cu ala, mergea mai interesant pinionul ala se afla in posesia mea acum , inclus in colectia personala de ciudatenii si alte acareturi Mish chiar mergea cu el asa ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vervega_eusebio Postat Iulie 26, 2010 Share Postat Iulie 26, 2010 Salutare Cine era aseara pe autostrada A1 cu un monster rosu? Eu veneam de la mare Sa stii ca nu m-am putut tine de tine, ca nu am experienta + eram impreuna cu masina in spatele careaia am incetinit si ne-am salutat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mish Postat Iulie 26, 2010 Share Postat Iulie 26, 2010 Salutare Cine era aseara pe autostrada A1 cu un monster rosu? Eu veneam de la mare Sa stii ca nu m-am putut tine de tine, ca nu am experienta + eram impreuna cu masina in spatele careaia am incetinit si ne-am salutat. pai cine sa fie? n-am putut sa stau ca ma biciuiau firele de ploaie prin armura. tot de la mare veneam, de la cut copy si vama veche. nu stiu daca e ok sa stai cu masina in fata, pentru ca nu vezi bumpuri de ea, iar cand e vremea asa urata nu vezi nici prin geamuri ce se apropie. ar putea sa te protejeze urmarindu-te din spate, sa nu te alerge nimeni, de ex. si tu sa mergi in ritmul tau. just a thought poate bagam o mare mai multi monsteristi, zic. cazare la cort, ce atatea fitze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeorgeStefan Postat Iulie 26, 2010 Share Postat Iulie 26, 2010 Buna seara! Am si eu o intrebare:cam asa trebuie sa arate curelele de distributie pt monsteru meu din 99 de 750?am gasit la 57 de euro in italia la reprez ducati;acum nush daca sunt 2 sau 1...oricum mi se pare un pret ok. Merci si o seara buna Mesaj completat mmmm...se pare ca poza nu vrea sa se arate...ma ajuta cnv? Mesaj completat ... Mesaj completat evrika Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vervega_eusebio Postat Iulie 27, 2010 Share Postat Iulie 27, 2010 Buna seara!Am si eu o intrebare:cam asa trebuie sa arate curelele de distributie pt monsteru meu din 99 de 750?am gasit la 57 de euro in italia la reprez ducati;acum nush daca sunt 2 sau 1...oricum mi se pare un pret ok. Merci si o seara buna Mesaj completat mmmm...se pare ca poza nu vrea sa se arate...ma ajuta cnv? Mesaj completat ... Mesaj completat evrika eu zic ca e 57 de euro bucata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeama Postat Iulie 27, 2010 Share Postat Iulie 27, 2010 http://cgi.ebay.it/CINGHIE-DISTRIBUZIONE-D...=item4aa2d30b2e Uite aici la 28 euro perechea,din cite stiu eu alea originale vindute de reprezentanta nu sint dayco si sint invelite intr-un fel de carton.Daca esti in Italia e mai convenabil sa iei de pe Ebay. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate