PzKpfW Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 E rupta in cele 3 parti.. adica am 3 bucatipartea rupta si cele 2 ramase pe motor dar nu vreau sa le sudez, vreau sa cumpar un suport nou. Sper sa si gasesc, multumesc de opinie. Daca nu mergi cu pasager si iti pui tobe sub sa, poti sa renunti de tot la alea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icsu Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 (editat) Din nou revin cu o problema, multumiri lui dealer pt ghidon care s-a potrivit la fix fiind original dar incercand sa indrept fonta care tine toba si scaritele am obsv o fisura destul de mare si am tras sa vad daca rezista si s-a rupt.. imi cadea in mers probabil. Cine ma poate ajuta cu piesa rog pm cu detalii si pret. As avea si nevoie de frana de picior fiind destul de stramba. Multumesc Rezolvat la Turnu-Severin la Ciprian (Dealer). Multumesc tuturor. Daca nu mergi cu pasager si iti pui tobe sub sa, poti sa renunti de tot la alea Cum sa renunt la ele daca pe suportul ala sta frana si scarita pilotului ?!? Le schimb pe amandoua ca am gasit doar negru si nu pot sa am unul negru si unul argintiu. Editat Iunie 29, 2011 de icsu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 Cum sa renunt la ele daca pe suportul ala sta frana si scarita pilotului ?!? Le schimb pe amandoua ca am gasit doar negru si nu pot sa am unul negru si unul argintiu. Ah, naspa. Mi-a scapat ca e si scarita pilotului pe ala. Ma rog, de renuntat poti sa renunti la ele daca iti iei din-astea... In cazul in care ai 500e si nu stii ce sa faci cu ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icsu Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 Ha ha.. am rez cu 300 de lei 2 bucati.. cand o sa am 500 euro o sa-i dau tipului care mi i-a dat sa iau Monsterul PS: Foarte tari comenzile alea dar desi nu vreau sa mai cad sunt constient ca f putin probabil asta deci mai bine mai des si mai ieftin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Broscuta Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 HELP! Mi-am cumparat de curand un Monster Dark de 600 si am reusit sa-i rup maneta de ambreiaj . Stiti unde as putea gasi una second? ca una noua am inteles ca e cam 300lei... Merci de ajutor! Asfalt uscat tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 Frana s-a indreptat destul pentru moment.. aia e o prob neinsemnata. Imi place cum gandesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icsu Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 Ma refeream ca aia e ok, nu e fisurata si nici numai e indoita. Daca suportul s-a rupt la ce era buna frana in stare buna? Imi cadea in mers. Oricum mi-am comandat si frana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zar Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 HELP! Mi-am cumparat de curand un Monster Dark de 600 si am reusit sa-i rup maneta de ambreiaj . Stiti unde as putea gasi una second? ca una noua am inteles ca e cam 300lei... Merci de ajutor! Asfalt uscat tuturor! ai inteles gresit. noua este 10-15E Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icsu Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 (editat) SH are dealer, eu am luat cate ceva de la el si sunt ok. http://bikeshop.ro/accesorii/anunturi-vanzare-accesorii-echipament-motociclete-second-hand-vand+maneta+ambreiajfrana+ducati+monster+600+din+2001pret+20+euro-130789.html Editat Iunie 29, 2011 de icsu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zar Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 (editat) SH are dealer, eu am luat cate ceva de la el si sunt ok. http://bikeshop.ro/accesorii/anunturi-vanzare-accesorii-echipament-motociclete-second-hand-vand+maneta+ambreiajfrana+ducati+monster+600+din+2001pret+20+euro-130789.html http://cgi.ebay.it/Leva-freno-frizione-nero-DUCATI-Monster-400-600-620-/120743375885?pt=Ricambi_e_Accessori_Scooter&hash=item1c1cddb40d aluminiul de la brembo nu e de 14 karate. astea sunt ideale. la 20E+ alti 10 ehpeditia ai manete noi iar pe cea de frana pe care o ai o pui pe bikeshop la vanzare: pret de criza, 20E Editat Iunie 29, 2011 de zar916 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bartaiomu Postat Iunie 30, 2011 Share Postat Iunie 30, 2011 Salut,sunt nou pe forum si pe topic.Vreau sa-mi iau un monster dar mai intai vreau sa fac scoala.Sunt din militari.O scoala ok stiti prin cartier?TKS. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icsu Postat Iunie 30, 2011 Share Postat Iunie 30, 2011 Sa nu-mi sara nimeni in cap dar eu iti recomand ElitMoto, ii gasesti in Ilioara (Titan). E departe dar merita. Am invatat lucruri care nici alti motociclisti cu km multi nu le stiau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rudi8791 Postat Iunie 30, 2011 Share Postat Iunie 30, 2011 salutare , m-ar interesa si pe mine piesele de carbon din lateralul seii (stanga+dreapta ) de la un monster 620 sie , 2003 . are cineva de vanzare asa ceva ?! un pret ? astept un semnal ... multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iunie 30, 2011 Share Postat Iunie 30, 2011 O sa gasesti destul de greu si costa. Avand in vedere ca nu castigi multe sute de grame fata de cele de plastic, daca le ai pe cele stock, poti sa le colantezi cu fibra de carbon pentru look Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frostal Postat Iunie 30, 2011 Share Postat Iunie 30, 2011 Salut,sunt nou pe forum si pe topic.Vreau sa-mi iau un monster dar mai intai vreau sa fac scoala.Sunt din militari.O scoala ok stiti prin cartier?TKS. Vad ca stai in Militari. Da o fuga pana in Semanatoarea - intrarea dinspre Virtutii - http://www.motoschool.ro Cauta-l pe Cristi Bratovici, e super instructor si ca sa-ti faci o idee despre cum te invata sa te descurci in trafic si cum se desfasoara un curs cu el, dupa ce ajungi cat de cat sa te tii pe motor, uita-te aici: http://www.youtube.com/watch?v=E6_1c6uvrPM Nu e foarte ieftin, parca era vreo 1200 de lei, dar face toti banii, garantat. Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iunie 30, 2011 Share Postat Iunie 30, 2011 (editat) Sa nu-mi sara nimeni in cap dar eu iti recomand ElitMoto, ii gasesti in Ilioara (Titan). E departe dar merita. Am invatat lucruri care nici alti motociclisti cu km multi nu le stiau. Nu-l asculta. Sunt ok oamenii.. dar de cate ori ma intalnescu cu ei, ma intreaba daca mobra mea e stricata... (ouameni rai ) Poate tu te trezesti c-o japoneza.. Sunt super ok baietii. Ii recomand. Editat Iunie 30, 2011 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bartaiomu Postat Iulie 1, 2011 Share Postat Iulie 1, 2011 Vad ca stai in Militari. Da o fuga pana in Semanatoarea - intrarea dinspre Virtutii - http://www.motoschool.ro Cauta-l pe Cristi Bratovici, e super instructor si ca sa-ti faci o idee despre cum te invata sa te descurci in trafic si cum se desfasoara un curs cu el, dupa ce ajungi cat de cat sa te tii pe motor, uita-te aici: http://www.youtube.com/watch?v=E6_1c6uvrPM Nu e foarte ieftin, parca era vreo 1200 de lei, dar face toti banii, garantat. Bafta. Ms,chiar o sa ma duc pe acolo sa vad care e treaba.Apropo de pret, ai dreptate e cam dublu fata de ce e pe piata in acest moment....dar ce nu face omu' pentru confort Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Iulie 1, 2011 Share Postat Iulie 1, 2011 Postez la voi ca sunteti mai informati. Exista printre voi detinatori de Ducati 1000 Sport Classic? As vrea sa incalec unul sa vad daca mi se potriveste, eu avand 1,83. O fi diferenta mare ca dimensiuni, comparat cu un Monster? Thx! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icsu Postat Iulie 1, 2011 Share Postat Iulie 1, 2011 (editat) Vad ca stai in Militari. Da o fuga pana in Semanatoarea - intrarea dinspre Virtutii - http://www.motoschool.ro Cauta-l pe Cristi Bratovici, e super instructor si ca sa-ti faci o idee despre cum te invata sa te descurci in trafic si cum se desfasoara un curs cu el, dupa ce ajungi cat de cat sa te tii pe motor, uita-te aici: Nu e foarte ieftin, parca era vreo 1200 de lei, dar face toti banii, garantat. Bafta. Colegul meu de la munca a facut scoala la ei (a laut din prima si a terminat scoala in iunie) si e multumit dar nu mi se pare ca merita pretul dublu, plus ca mi s-au parut prea mici mobrele lor pt un tip de peste 1.75m. La elitmoto rezv dosarul mai rpd nu trebuie sa astepti 2 luni sa dai. PS: clipul e din 2006.. acum au altceva. Editat Iulie 1, 2011 de icsu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rudi8791 Postat Iulie 1, 2011 Share Postat Iulie 1, 2011 (editat) O sa gasesti destul de greu si costa. Avand in vedere ca nu castigi multe sute de grame fata de cele de plastic, daca le ai pe cele stock, poti sa le colantezi cu fibra de carbon pentru look nu le am nici macar pe cele stock.nu ma intereseaza sa fie neaparat din carbon,macar cele stoc sa le gasesc...dar de UNDE le iau? are cineva asa ceva ? are cineva de vinzare piesele din lateralul seii(stock) pentru un monster 620 sie,2003??? Editat Iulie 1, 2011 de rudi8791 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dimateodor Postat Iulie 1, 2011 Share Postat Iulie 1, 2011 nu le am nici macar pe cele stock.nu ma intereseaza sa fie neaparat din carbon,macar cele stoc sa le gasesc...dar de UNDE le iau? are cineva asa ceva ? are cineva de vinzare piesele din lateralul seii(stock) pentru un monster 620 sie,2003??? errrrm eu le-am dat jos pe alea ca imi placea mai mult cum arata fara ele....se vede mai mult trellis Cred ca le gasesc pe-acasa, merg weekendu asta si dk le gasesc te anunt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rudi8791 Postat Iulie 1, 2011 Share Postat Iulie 1, 2011 errrrm eu le-am dat jos pe alea ca imi placea mai mult cum arata fara ele....se vede mai mult trellis Cred ca le gasesc pe-acasa, merg weekendu asta si dk le gasesc te anunt. tare m-as bucura daca le-ai gasi... macar sa vad cum ii sta cu ele pe ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mariusik85 Postat Iulie 1, 2011 Share Postat Iulie 1, 2011 hop si eu cu o rugaminte la voi. daca are cineva niste oglinzi de monster 620 i.e din 2002 de vanzare , la un pret acceptabil, poate chiar din bucuresti sa pot sa vad daca se si potrivesc. va multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iulie 1, 2011 Share Postat Iulie 1, 2011 Postez la voi ca sunteti mai informati. Exista printre voi detinatori de Ducati 1000 Sport Classic? As vrea sa incalec unul sa vad daca mi se potriveste, eu avand 1,83. O fi diferenta mare ca dimensiuni, comparat cu un Monster? Thx! Sincer eu nu stiu pe nimeni in Bucuresti cu Sport Classic. Stiu doar ca sunt doua de vanzare in Constanta (la un pret bun dealtfel), motociclete de showroom. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icsu Postat Iulie 1, 2011 Share Postat Iulie 1, 2011 (editat) tare m-as bucura daca le-ai gasi... macar sa vad cum ii sta cu ele pe ea. Cauta pe bikeshop sau la userul dealer (ciprian) are o gramada de piese http://www.bikeshop.ro/accesorii/anunturi-vanzare-accesorii-echipament-motociclete-second-hand-vand+aripioare+laterale+spate+ducati+monster+600+din+2001pret+20+euro+bucata-134540.html Editat Iulie 1, 2011 de icsu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate