PzKpfW Postat August 5, 2011 Share Postat August 5, 2011 Âşi mie îmi sunt cunoscute Behold: cea mai tare poza de pe thread-ul asta!... De departe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niculae Postat August 5, 2011 Share Postat August 5, 2011 Mai degraba așa: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat August 5, 2011 Autor Share Postat August 5, 2011 uă nicu boss, pe două bicle poci merge, dar pe două mobre nici neam nu pot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat August 6, 2011 Share Postat August 6, 2011 Mai degraba așa: BLASFEMIEEE!!! HUUUA!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat August 6, 2011 Share Postat August 6, 2011 Bre Zaire, vezi ca "CĂşcciolo" e tipul de motor. Adica tu poti sa zici ca ai "Ducati 900SS Desmodue CĂşcciolo" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat August 7, 2011 Share Postat August 7, 2011 (editat) Bre Zaire, vezi ca "CĂşcciolo" e tipul de motor. Adica tu poti sa zici ca ai "Ducati 900SS Desmodue CĂşcciolo" Este tipul de motor detinut, vrei sa trec ducati ca sa ma fac de ras pe tot forumul !? Sau vrei sa nu mai vorbeasca nimeni cu mine ?? Editat August 7, 2011 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat August 7, 2011 Share Postat August 7, 2011 Este tipul de motor detinut, vrei sa trec ducati ca sa ma fac de ras pe tot forumul !? Sau vrei sa nu mai vorbeasca nimeni cu mine ?? Ducati cuciolo...el vecchio.....e il nouvo...... Ducati cucciolo...el vecchio.....e il nouvo...... http://en.wikipedia.org/wiki/Ducati_Cucciolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icsu Postat August 8, 2011 Share Postat August 8, 2011 E superba.. deja am dat zvon sa vad unde gasesc una. Mai multe poze aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat August 8, 2011 Share Postat August 8, 2011 (editat) E superba.. deja am dat zvon sa vad unde gasesc una. Mai multe poze aici Stiti ce este????? :D e cu mult mai frumoasa asta!!!!...ca sa nu mai spun ca e facuta cu un an....sau chiar doi inainte de ducati <<first bike was introduced in 1950 yes notice it's typical red ala ferrari>> <<But Hondas original bike the dream began in 1945/46 and it's mass production began in 1949 notice it's much darker in lieu of there national flag was at that time closer to what ducatti is now>> HOOOONNNNDDDDAAAAAAA!!!!!!!!! Editat August 8, 2011 de mada_ykyS4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dimateodor Postat August 8, 2011 Share Postat August 8, 2011 Stiti ce este????? :D e cu mult mai frumoasa asta!!!!... ....in ce viata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat August 8, 2011 Share Postat August 8, 2011 ....in ce viata? in cea de din-ainte......in cea de dupa....in oricare!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat August 8, 2011 Share Postat August 8, 2011 Ducati Streetfighter 848: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat August 8, 2011 Share Postat August 8, 2011 ....in ce viata? in cea de dinainte......in cea de dupa....in oricare!!!! ....in ce viata? in cea de.....dinainte......in cea de dupa....in oricare!!!! ....in ce viata? in cea de din-ainte......in cea de dupa....in oricare!!!! Scuze pt greseala.....din cauza emotiilor....."dinainte".... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dimateodor Postat August 8, 2011 Share Postat August 8, 2011 Scuze pt greseala.....din cauza emotiilor....."dinainte".... asa patesti cand te iei de brandul suprem! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat August 8, 2011 Share Postat August 8, 2011 Stiti ce este????? :D e cu mult mai frumoasa asta!!!!...ca sa nu mai spun ca e facuta cu un an....sau chiar doi inainte de ducati <<first bike was introduced in 1950 yes notice it's typical red ala ferrari>> <<But Hondas original bike the dream began in 1945/46 and it's mass production began in 1949 notice it's much darker in lieu of there national flag was at that time closer to what ducatti is now>> HOOOONNNNDDDDAAAAAAA!!!!!!!!! HONDA, HONDA, HONDA, HONDA..m-ai innebunit, dar te inteleg de ce a ajuns a 2 a iubire..gen. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat August 9, 2011 Share Postat August 9, 2011 (editat) HHHHHUUUUUAAAAAA!!!!!! eram sigura ca se posteaza de 20 de mii de ori .....nu imi mergea prea bine aseara netul....de aia (asta e motivul)......din cate imi aduc eu bine aminte eu am in sange "brandul suprem" cum i-ai spus tu Dima, mai mult decat multi dintre cei ce spun ca sunt ducatisti ( eu si cu Zair suntem singuri care am fost la ducati Bacau....nu voi ....eu am fost singura care mi-am luat panglica de la deschiderile oficiale ducati in Romania si toata lumea se uita la mine ca la o "ducatista nebuna"...... EU am deschis ochii in motociclism pe ducati..si nu am avut decat ducati......nu ca altii (tine- Dima) care au avut si Honda si acu ii dai cu hua!!!!(sorry nu m-am putut abtine). Cand faceam eu ce faceti voi acum eram acuzata de exclusivism...de faptul ca sunt mult prea exagerata cu brandul Ducati, ca fac discriminari intre ducatisti si cei cu japoneze......eu intre timp am invatat....voi cand???? Zair....cand vii acasa sa te pregatesti de "fullcontact"....ca tu ar fi trebuit sa comentezi cel mai putin...dar vaz ca tu te iei de mine cel mai tare......ti-o fac eu, stai linistit....doar ma stii!!!!! ( si eu te pup....dar unu mai mic ca te-ai luat de mine) SE HAI LA MOTO DENTRO FUORI HAI UNA DUCATI!!!!! Editat August 9, 2011 de mada_ykyS4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tetea Postat August 9, 2011 Share Postat August 9, 2011 HONDA, HONDA, HONDA, HONDA..m-ai innebunit, dar te inteleg de ce a ajuns a 2 a iubire..gen. Apropos de miracolul Honda la MotoGP (la Moto2 nu mai zic), cam acesta este clasamentul curent din 2011 al competitiei cu motoare mai apropiate de ale noastre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dimateodor Postat August 9, 2011 Share Postat August 9, 2011 HHHHHUUUUUAAAAAA!!!!!! eram sigura ca se posteaza de 20 de mii de ori .....nu imi mergea prea bine aseara netul....de aia (asta e motivul)......din cate imi aduc eu bine aminte eu am in sange "brandul suprem" cum i-ai spus tu Dima, mai mult decat multi dintre cei ce spun ca sunt ducatisti ( eu si cu Zair suntem singuri care am fost la ducati Bacau....nu voi ....eu am fost singura care mi-am luat panglica de la deschiderile oficiale ducati in Romania si toata lumea se uita la mine ca la o "ducatista nebuna"...... EU am deschis ochii in motociclism pe ducati..si nu am avut decat ducati......nu ca altii (tine- Dima) care au avut si Honda si acu ii dai cu hua!!!!(sorry nu m-am putut abtine). Cand faceam eu ce faceti voi acum eram acuzata de exclusivism...de faptul ca sunt mult prea exagerata cu brandul Ducati, ca fac discriminari intre ducatisti si cei cu japoneze......eu intre timp am invatat....voi cand???? Zair....cand vii acasa sa te pregatesti de "fullcontact"....ca tu ar fi trebuit sa comentezi cel mai putin...dar vaz ca tu te iei de mine cel mai tare......ti-o fac eu, stai linistit....doar ma stii!!!!! ( si eu te pup....dar unu mai mic ca te-ai luat de mine) SE HAI LA MOTO DENTRO FUORI HAI UNA DUCATI!!!!! pai acestea fiind spuse, eu ma retrag sa plang in perna. Iar tie sa-ti ridice cineva o statuie....+PANGLICA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat August 9, 2011 Share Postat August 9, 2011 AAAUUUUCCCCHHHH!!!!! ce m-a durut.....deja simt profunzimea suferintei tale....nu mai zic de lacrimi....ia un prosop ca absoarbe mai bine......si apropo....eu am tot ce-mi trebuie...nu am nevoie de nimic altceva.......asa ca....no comment!!!!( mai multe replici live....to be continue....) AAAUUUUCCCCHHHH!!!!! ce m-a durut.....deja simt profunzimea suferintei tale....nu mai zic de lacrimi....ia un prosop ca absoarbe mai bine......si apropo....eu am tot ce-mi trebuie...nu am nevoie de nimic altceva.......asa ca....no comment!!!!( mai multe replici live....to be continue....) Am ramas datoare cu pozele de la Academie din 03.08.2011....le-am pus doar pe cele dedicate lui Sinner Acestea sunt restul pozelor.... Asfalt uscat tuturor si aveti grija de voi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco'son Postat August 9, 2011 Share Postat August 9, 2011 Sa ne mai destindem umpic.....enjoy!!! http://www.youtube.com/watch?v=84r1OB_vv-I Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat August 9, 2011 Share Postat August 9, 2011 E superba.. deja am dat zvon sa vad unde gasesc una. Mai multe poze aici [/qu Uite...... sa mai zici tu ca sunt eu fata rea.....am cautat pt tine Ducati Cucciolo.... http://www.subito.it/moto-e-scooter/moto-modello-cucciolo-modello-55-reggio-emilia-24637001.htm?last=1 http://www.subito.it/moto-e-scooter/ducati-cucciolo-50-ravenna-26244682.htm http://www.subito.it/moto-e-scooter/ciclomotore-ducati-cucciolo-48cc-mantova-11132193.htm Sper sa mearga site-urile...daca nu...intra tu pe www.subito.it....si cauta acolo.....spor la cumparaturi(cu toate ca la preturi intre 2000 si 7000 de euro ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat August 9, 2011 Share Postat August 9, 2011 (editat) Zair....cand vii acasa sa te pregatesti de "fullcontact"....ca tu ar fi trebuit sa comentezi cel mai putin...dar vaz ca tu te iei de mine cel mai tare......ti-o fac eu, stai linistit....doar ma stii!!!!! ( si eu te pup....dar unu mai mic ca te-ai luat de mine) SE HAI LA MOTO DENTRO FUORI HAI UNA DUCATI!!!!! Tu imi esti prietena.."stiu ca-ti place pestele ,iti plce pestele" Mai vorbeste gura fara mine, asa ocazional..dar n-am prea vrut Uite...... sa mai zici tu ca sunt eu fata rea.....am cautat pt tine Ducati Cucciolo.... http://www.subito.it/moto-e-scooter/moto-modello-cucciolo-modello-55-reggio-emilia-24637001.htm?last=1 http://www.subito.it/moto-e-scooter/ducati-cucciolo-50-ravenna-26244682.htm http://www.subito.it/moto-e-scooter/ciclomotore-ducati-cucciolo-48cc-mantova-11132193.htm a meu, a meu, a meu, a meu,...a meu, a meu, a meu, a meu. burn, burn, burn, burrnnn ON topic acum : Stefan ?!?! te pregatesti cu intalnirile de la Academie pentru ridicarea permisului in curand?!?! Crezi ca mai poti?!?! Editat August 9, 2011 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icsu Postat August 9, 2011 Share Postat August 9, 2011 Uite...... sa mai zici tu ca sunt eu fata rea.....am cautat pt tine Ducati Cucciolo.... http://www.subito.it/moto-e-scooter/moto-modello-cucciolo-modello-55-reggio-emilia-24637001.htm?last=1 http://www.subito.it/moto-e-scooter/ducati-cucciolo-50-ravenna-26244682.htm http://www.subito.it/moto-e-scooter/ciclomotore-ducati-cucciolo-48cc-mantova-11132193.htm Sper sa mearga site-urile...daca nu...intra tu pe www.subito.it....si cauta acolo.....spor la cumparaturi(cu toate ca la preturi intre 2000 si 7000 de euro ) Mersi, faza e ca-mi placea aia postata prima si ce am postat si eu dar aia nu-i facuta de ducati ci doar motorul, poate fac rost de motor si modific o bicicleta. O sa caut doar motorul functional si restul vad eu desi cred ca ies mai ieftin cu un malaguti dar nu e acealsi lucru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat August 9, 2011 Share Postat August 9, 2011 Mersi, faza e ca-mi placea aia postata prima si ce am postat si eu dar aia nu-i facuta de ducati ci doar motorul, poate fac rost de motor si modific o bicicleta. O sa caut doar motorul functional si restul vad eu desi cred ca ies mai ieftin cu un malaguti dar nu e acealsi lucru. Cu multa placere....aia mi-a placut si mie, dar din pacate nu se gaseste nici la ei....daca mai gasesc ceva....postez.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat August 9, 2011 Share Postat August 9, 2011 http://www.subito.it/moto-e-scooter/ducati-cucciolo-50-ravenna-26244682.htm Ma, CĂşcciolo, CĂşcciolo... da' 7.000 € Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate