jinjan Postat Aprilie 12, 2012 Share Postat Aprilie 12, 2012 Incerc sa ajung miercurea viitoare, postez un video cu motorul http://www.youtube.com/watch?v=J2pYkSpP_C8&feature=youtu.be Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat Aprilie 12, 2012 Share Postat Aprilie 12, 2012 (editat) Budele ecologice din fundal sunt de efect. Mădă, de ce ți-ai dat jos parbrizul? ca sa ma fluture vantul ( e mult mai frumos asa....de aia ) ete acum am vazut ca am inceput pagina cu nr 977...si baiatul are B77 Editat Aprilie 12, 2012 de mada_ykyS4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexdimi Postat Aprilie 12, 2012 Share Postat Aprilie 12, 2012 13.04.20doisprezece Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Aprilie 12, 2012 Share Postat Aprilie 12, 2012 (editat) Cel mai de efect este pasagerul italianului. NICEEE!! In rest, cam putini academici.. Editat Aprilie 12, 2012 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gramada04 Postat Aprilie 12, 2012 Share Postat Aprilie 12, 2012 Salutare. Caut un injector pentru Monster 900. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Aprilie 13, 2012 Share Postat Aprilie 13, 2012 Mada a facut foarte bine si face tot ce face in continuare respect si bravo lui nenea motorist revin si eu dupa o pauza scurta bafta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Aprilie 13, 2012 Share Postat Aprilie 13, 2012 Salutare. Caut un injector pentru Monster 900. In ce zona l-ai pierdut??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Aprilie 13, 2012 Share Postat Aprilie 13, 2012 (editat) Salutare. Caut un injector pentru Monster 900. Dacă vrei SH, vezi la DAFWAY. Edit: si la dealer, deși nu știu dacă are piese de genul. Editat Aprilie 13, 2012 de PzKpfW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexdimi Postat Aprilie 13, 2012 Share Postat Aprilie 13, 2012 Cel mai de efect este pasagerul italianului. NICEEE!! In rest, cam putini academici.. au fost peste 15, dar nu am pus eu toate pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat Aprilie 13, 2012 Share Postat Aprilie 13, 2012 Hey....scuze de intarziere...am pus si eu singurele poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Aprilie 13, 2012 Share Postat Aprilie 13, 2012 Pentru cei ce merg la WDW, aceasta este masinuta cu care va veni Rossi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Aprilie 13, 2012 Share Postat Aprilie 13, 2012 Care ai Ducati cu Terminioane: nu merge în Mexic! Riști să faci 20 de ani de închisoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexdimi Postat Aprilie 13, 2012 Share Postat Aprilie 13, 2012 auziti, cand aparem la televizor ? ca vreau sa ma uit si eu la ce a iesit de la ultima intalnire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Aprilie 13, 2012 Share Postat Aprilie 13, 2012 Care ai Ducati cu Terminioane: nu merge în Mexic! Riști să faci 20 de ani de închisoare. ouch!! bull shit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexutza Postat Aprilie 13, 2012 Share Postat Aprilie 13, 2012 Incerc sa ajung miercurea viitoare, postez un video cu motorul http://www.youtube.com/watch?v=J2pYkSpP_C8&feature=youtu.be superb...avem si noi unu in Constanta la reprezentanta care imi facea cu ochiul...dar nu ma inteleg cu baieti la bani... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NePlace Postat Aprilie 13, 2012 Share Postat Aprilie 13, 2012 cine are fb aici gasiti poze postate de Roxana Ciuhulescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jinjan Postat Aprilie 13, 2012 Share Postat Aprilie 13, 2012 superb...avem si noi unu in Constanta la reprezentanta care imi facea cu ochiul...dar nu ma inteleg cu baieti la bani... pai din CT l-am cumparat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexutza Postat Aprilie 13, 2012 Share Postat Aprilie 13, 2012 Stiu...mai e unu rosu...identic cu al tau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat Aprilie 14, 2012 Share Postat Aprilie 14, 2012 Va doresc sa aveti parte de sarbatori minunate, pline de lumina alaturi de toti cei dragi voua! Paste Fericit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Aprilie 14, 2012 Share Postat Aprilie 14, 2012 Va doresc sa aveti parte de sarbatori minunate, pline de lumina alaturi de toti cei dragi voua! Paste Fericit! ms mult, la fel si tie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zar Postat Aprilie 14, 2012 Share Postat Aprilie 14, 2012 Va doresc sa aveti parte de sarbatori minunate, pline de lumina alaturi de toti cei dragi voua! Paste Fericit! multumim frumos! la fel si tie, sa-ti aduca iepurasul tot ce iti doresti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iReal Postat Aprilie 14, 2012 Share Postat Aprilie 14, 2012 Salutate Monsteristi:D Weekendul viitor am ocazia sa imi iau un ducati monster 1997 750 Nu am mai mers sau testat niciodata un Ducati...la ce sa fiu atent? ce sa verific ca sa pot sta linistit? Multumesc si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Aprilie 14, 2012 Share Postat Aprilie 14, 2012 Baga niste poze, nr de inmatriculare, km.. De restu' se va da fiecare cu parerea. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iReal Postat Aprilie 15, 2012 Share Postat Aprilie 15, 2012 Din pacate nu am nici o poza:( .Motorul se prezinta foarte bine estetic, este adus din italia, km undeva in jur de 35 000,tobe stoc, negru cu cadru auriu...motorul se vinde la pretul de 1500 e (neinmatriculat) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Aprilie 15, 2012 Share Postat Aprilie 15, 2012 Verifica cand au fost schimbate curelele si cum ti-o fi norocul. Bafta!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate