Crazy-devil Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 Am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta. Aveti idee unde as putea sa-mi repar si eu geaca de moto(din textil). As avea nevoie sa ii inlocuiesc niste parti, respectiv pe antebrate, unde din cauza cazaturi s-au ars si s-au rupt. Multumesc anticipat! mada iti recomand sa schimbi geaca ca e cel mai bine(desi stiu ca e mai greu) nu stiu cat de afectata e, ca maicamea, asta e meseria ei. dar risti ca la o alta cazatura sa cedeze unde a fost "carpita" plus ca nu gasesti materialul respectiv(cordura) doar daca tai din alta geaca. daca ai o poza cu ea si zonele, pot sa iti dau un verdict. in general un croitor bun, care nu se plange ca e greu si alea alea, nici nu ar trebui sa se uite la ea. ti-ar luao din mana si ti-ar zice: vino peste vreo 2ore. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raz380 Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 buna . tocmai miam achizitionat si eu un monster m600 din 1998 . imi poate spune careva ce ulei e mai ok sa pun? castrol 10W 40 e ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexdimi Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 eu ti-as sugera ori motul 5100 sau 7100 in functie de buget. 10w40 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icsu Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 Eu pun 15w50.. cand vine caldura mi se pare prea subtire 10w40, m-am uitat in manual iar pt caldurile din mijlocul verii in carte scrie 15w50. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 ca sa eviti incingerea motorului dar sa ai si o rezistenta a uleiului mai ales pe cei care o folosesc in Bucuresti, as recomanda si eu 15W50 in mijlocul verii e cel mai bun fiind si un ulei Race. cutia se comporta altfel, apa urca mai greu si are o rezistenta mai buna fata de 10/40, ca ulei, recomand Motul 300V, ai 10W40 si 15W50 e un ulei destinat motoarelor mai solicitate, folosit de cei care se dau si pe pista. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 (editat) buna . tocmai miam achizitionat si eu un monster m600 din 1998 . imi poate spune careva ce ulei e mai ok sa pun? castrol 10W 40 e ok? da poti sta linistit in principiu 10w 40 e f ok eu am testat si motul si castrol si 10w40 si 10w 50 la mersul pe strada nu am facut diferenta recomand ambele marci...10w 50 pt monster de 600 e cam exacgerat...adica ma gandesc ca nu te dai race style cu M 600 incat sa ai nevoie de 10w 50 asta e parerea mea bafta Editat Mai 4, 2012 de Buggy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 una peste alta, ce sa duscutat aseara la academiede WDW cei care nu sunt inca decisi daca e sa mearga pe motor sau nu, sau timpul nu le permite, pe www.wizzair.com am gasit/cumparat biletul cu 93lei(22euro) cazarea inca nu am rezervat-o dar am gasit casuta de 4 persoane. suntem 2 si mai trebuie 2. dar cred ca se poate si 5 din ce tin minte. daca nu... o sa ma intind cat mi-e patu de mare sau imi cumpar o papusa gonflabila doar sa fie casa plina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 una peste alta, ce sa duscutat aseara la academiede WDW cei care nu sunt inca decisi daca e sa mearga pe motor sau nu, sau timpul nu le permite, pe www.wizzair.com am gasit/cumparat biletul cu 93lei(22euro) cazarea inca nu am rezervat-o dar am gasit casuta de 4 persoane. suntem 2 si mai trebuie 2. dar cred ca se poate si 5 din ce tin minte. daca nu... o sa ma intind cat mi-e patu de mare sau imi cumpar o papusa gonflabila doar sa fie casa plina eu in principiu o sa fiu singur in cort asa caaaaaaa glumesc...asa ca pot oferi cazare la WDW mai discutam bafta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icsu Postat Mai 5, 2012 Share Postat Mai 5, 2012 Eu nu pun 15w50 pentru ca-i racing ci pentru ca-i mai gros si motorul meu e racit pe aer. Am avut 10w40 si se "auzea" ca-i uleiul prea subtire pe caldurile de foc. Depinde cat merge sub 20 de grade si cat are de gand sa mearga cand e foarte cald. "owner's manual" pagina 49 - ulei (eu am printat manualul si i-am facut si coperti) Owner's Manual - http://www.carlsalter.com/pdfs/ducati_MONSTER2001.pdf Metal Parts - http://www.carlsalter.com/pdfs/Ducati_M600%20Parts%202001.pdf Luate de aici - http://www.carlsalter.com/ducati-service-manuals.asp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Mai 5, 2012 Share Postat Mai 5, 2012 Lupule.. trebuie sa te scapam cumva de tobele alea, ca arata ingrozitor. buna . tocmai miam achizitionat si eu un monster m600 din 1998 . imi poate spune careva ce ulei e mai ok sa pun? castrol 10W 40 e ok? Motul 300v 15w-50. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Mai 5, 2012 Share Postat Mai 5, 2012 Lupule.. trebuie sa te scapam cumva de tobele alea, ca arata ingrozitor. Heeelp! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icsu Postat Mai 5, 2012 Share Postat Mai 5, 2012 Azi a trecut prin Oltenita un Ducati Monster rosu cu dungi albe Monster S2R cred pe la ora 14:15.. se auzea demential. De unde cumpar si eu 2 semnalizatoare SPATE, adica scurte, de Monster 600 din 2001 fix ca acestea? http://i.ebayimg.com/00/s/MTIwMFgxNjAw/$%28KGrHqNHJBEE8+f-ssi3BPV4-GOYH!~~60_57.JPG Aceste sunt de fata, nu-mi trebuiesc, am. http://i.ebayimg.com/00/s/MTIwMFgxNjAw/$%28KGrHqJHJEME91+M56,8BPnFEF,rjQ~~60_58.JPG Mi le-a rupt intr-o noapte pe toate in Dr. Taberei. Nu vreau led-uri aftermarket, vreau sa ramana cat mai "standard" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Mai 5, 2012 Share Postat Mai 5, 2012 Heeelp! Mi a placut asta N-ar sta rau nici o evacure completa S4 (modelul lateral) si sunt sigur ca n-ai avea nevoie de nicio modificare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Mai 5, 2012 Share Postat Mai 5, 2012 Am gasit prin garaj o sa de monster. Ea fusese adaptata pe o motocicleta care am cumparat-o candva, am dat-o jos si am revenit la cea originala, iar de atunci a stat. Daca credeti ca v-ar fi de folos, in cazul in care tipul nu a taiat tot de sub sa si nu se mai poate folosi, gasim o varianta buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat Mai 5, 2012 Share Postat Mai 5, 2012 Ducati Monster on Cheia 2012.05.01 Pe la min 8:40 incepe partea mea preferata, watch it in HD http://www.youtube.com/watch?v=wp93y3qLVTE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Mai 5, 2012 Share Postat Mai 5, 2012 (editat) Heeelp! Tobele în sine arată OK, sunetul e defectuos. Uite aici cum ar trebui să sune cu sau cu un (superb) Editat Mai 5, 2012 de PzKpfW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Mai 5, 2012 Share Postat Mai 5, 2012 Zard-urile imi plac maxim, dar as vrea pe viitor sa gasesc o sa biposto, in caz ca mai plimb o pasarica si as parli-o inainte sa ajungem la ea acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Mai 5, 2012 Share Postat Mai 5, 2012 (superb) Sharcul are tenta de liniar la sunet. Zardul suna demential. Zard-urile imi plac maxim, dar as vrea pe viitor sa gasesc o sa biposto, in caz ca mai plimb o pasarica si as parli-o inainte sa ajungem la ea acasa am ars eu asa o pasarica cu un VFR fara toba. cand taiam gazu poc flacara pe ciorapul ei. la un momendat sa prins si cand ma vedea cu degetu pe buton, cum ridica picioru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat Mai 5, 2012 Share Postat Mai 5, 2012 Ducati Monster on Cheia 2012.05.01 Pe la min 8:40 incepe partea mea preferata, watch it in HD http://www.youtube.com/watch?v=wp93y3qLVTE Evident ca incepe partea ta preferata....doar e Babarunca.......zona ta preferata de pe Cheia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexix_art Postat Mai 5, 2012 Share Postat Mai 5, 2012 Salutare ducatisti si ducatiste! Maine la ora 9 9:15 ne intalnim la fantana Miorita urmatorii: eu, blondu, Silviu, Alex de la Ducati si inca vreo 3. Plecam la o tura pe Cheia si ne gandim pe traseu pe unde ne intoarcem. O seara buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Mai 5, 2012 Share Postat Mai 5, 2012 (editat) Ducati Monster on Cheia 2012.05.01 Pe la min 8:40incepe partea mea preferata, watch it in HD Bine asa!! Oricum, poti mai mult Editat Mai 5, 2012 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat Mai 6, 2012 Share Postat Mai 6, 2012 Bine asa!! Oricum, poti mai mult Era prima iesire pe anu asta, cauciucuri noi .. si sa nu uitam ca pe Cheia nu e sens unic din pacate Da las' ca ne vedem noi pe Misano Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Mai 6, 2012 Share Postat Mai 6, 2012 (editat) am auzit de intamplare.........fara cuvinte. Editat Mai 6, 2012 de Crazy-devil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexdimi Postat Mai 6, 2012 Share Postat Mai 6, 2012 nu vreau sa starnesc panica sau ceva, dar ce e cu stirea asta ? http://ph-online.ro/actualitate/itemlist/tag/accident%20centura%20motociclist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat Mai 6, 2012 Share Postat Mai 6, 2012 (editat) nu vreau sa starnesc panica sau ceva, dar ce e cu stirea asta ? http://ph-online.ro/actualitate/itemlist/tag/accident%20centura%20motociclist Nu se poate asa ceva....termina-ti cu prostiile astea, nu pot sa cred.....de el este vorba???/:(:(in a doua poza este cel din mijoc cu tricou gri si in jeans)???? Editat Mai 6, 2012 de mada_ykyS4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate