Buggy Postat Iulie 18, 2012 Share Postat Iulie 18, 2012 (editat) dap am generalizat si eu...de acord cu tine....acum nu cauta nod in papaura si nu numai desmodue si inte cele 2 mentionate de mine Editat Iulie 18, 2012 de Buggy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zar Postat Iulie 18, 2012 Share Postat Iulie 18, 2012 dap am generalizat si eu...de acord cu tine....acum nu cauta nod in papaura si nu numai desmodue si inte cele 2 mentionate de mine eu doar te-am corectat putin, doamne fereste sa caut nod in papura. sunt si motoare cu doua supape pe cilindru racite cu apa. exemplu st2. referitor la ce este cu rosu, jur ca nu inteleg ce vrei sa spui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iulie 19, 2012 Share Postat Iulie 19, 2012 eu doar te-am corectat putin, doamne fereste sa caut nod in papura. sunt si motoare cu doua supape pe cilindru racite cu apa. exemplu st2. referitor la ce este cu rosu, jur ca nu inteleg ce vrei sa spui. lasa-l ca e inca socat dupa intalnirea cu legenda. app. ti-ai facut motoreta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icsu Postat Iulie 19, 2012 Share Postat Iulie 19, 2012 am o intrebare care necesita raspuns cat mai detaliat, cunoaste-ti pe cineva (pers fizica sau juridica)care poate aduce motociclete din Italia ? in rest numai bine, salutari din insorita rep dominicana asfalt uscat tuturor, Salut Sunt destui si au fost f multi care aduc, multe anunturi sunt vechi pe google. Ti-o verifica mecanic/optic, mai negociaza la pret dar te costa 500e. http://www.scoalamotolouis.ro/index.php/motociclete-de-vanzare http://www.motosh.ro/magazin/61/GARAGE-ITALIA.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serge Postat Iulie 19, 2012 Share Postat Iulie 19, 2012 Kindere, pe ce ai pus ochii in italia? o bimota? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Iulie 19, 2012 Share Postat Iulie 19, 2012 eu doar te-am corectat putin, doamne fereste sa caut nod in papura. sunt si motoare cu doua supape pe cilindru racite cu apa. exemplu st2. referitor la ce este cu rosu, jur ca nu inteleg ce vrei sa spui. am glumit cu nod in papura stiu ca nu vrei asta ...ma refeream la motorul de st3 care este intre desmodue si desmoquattro... tot racid cu lichid dar eu generalizasem nu am intrat in detalii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floreaandrei Postat Iulie 19, 2012 Share Postat Iulie 19, 2012 Salutare, Am facut o centralizare a persoanelor care sunt interesate de deplasarea de la inceputul lui august. Enumar mai jos ce am selectat de pe forum ( imi cer scuze daca am sarit pe cineva ) Angel - 1 persoana Adidas - 1 persoana Icsu - 1 persoana Blondu - 2 persoane Alex fratele lui Blondu' - 1 persoana Silviu - 1 persoana Marius Pasca - 2 persoane ? Persoane care nu prea intra pe forum dar mi-au confirmat : Feli - 2 persoane Adi - 1 persoana Doru - 1 persoane Fratele meu - 1 persoana Augustin - interesat - nu stie inca daca vine Eu - 2 persoane Pana acum vad ca suntem 17 persoane. Din totalul acesta aproximativ 80 % au fost ok cu varianta pensiunii MAI www.pensiunea-mai.ro Mai este discutia cu cuplatul in camere dar ma gandesc ca ne intelegem. Va rog sa mai imi confirmati o data pe PM prezenta si numarul de persoane ca sa stiu daca fac rezervare de camere. F probabil imi vor cere avans dar vad eu cum ma inteleg cu ei. Astept un semn de la voi. Andrei !!!! rugaminte - astept confirmarile voastre pana joi la ora 17.00 pentru ca apoi sa fac rezervarea. Salut, Reminder - va rog sa-mi confirmati astazi pana in ora 17.00 pe PM cine mai este interesat de iesirea de la inceputul lunii august. Pana acum dintre cei care intra pe forum doar o persoana mi-a confirmat. Avem 10 camere rezervate si trebuie sa sun astazi sa le confirm cate raman. Pana acum avem asa : Blondu - 2 persoane Alex fratele lui Blondu' - 1 persoana Silviu - 1 persoana Feli - 2 persoane Adi - 1 persoana Doru - 1 persoana Fratele meu - 1 persoana Augustin Radu Apostu - 1 persoana Eu - 2 persoane De asemenea cine nu stie de pe acum daca poate sau nu, nu este o problema, rezolvam cumva, sunt alte pensiuni disponibile si langa unde stam noi. Frumos ar fi sa ne strangem in seara de 4 august la o bere cu totii si sa stam la povesti pana dimineata Va salut! Andrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iulie 19, 2012 Share Postat Iulie 19, 2012 Frumos ar fi sa ne strangem in seara de 4 august la o bere cu totii si sa stam la povesti pana dimineata Va salut! Andrei Daca n-avem unde sta, va invit la mine in cort. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floreaandrei Postat Iulie 19, 2012 Share Postat Iulie 19, 2012 Daca n-avem unde sta, va invit la mine in cort. Este o varianta foarte buna si asta... Si ieftina. Daca te intereseaza pun la bataie baia pentru dus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctorucuducati Postat Iulie 19, 2012 Share Postat Iulie 19, 2012 volanta a fost pusa pe motorul asta cu siguranta cand o sa ajung la bucuresti o sa-l sun pe cristi poate are timp sa ma duc la el sa mi le ecilibreze si sa faca amestecul ca e posibil sa fie cam bogat. miroase a benzina nearsa parca. Treci mah pe la mine ca ti-o reglez eu ...oricum vreau sa mai schimbam o vb doua ...ce cip ai pe ea?...tot ala FIM, sau ai pus cip normal de 916? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iulie 19, 2012 Share Postat Iulie 19, 2012 (editat) Este o varianta foarte buna si asta... Si ieftina. Daca te intereseaza pun la bataie baia pentru dus Dupa focul de tabara pe care o sa-l facem in cort, toti vom avea nevoie de dus. Paote-l facem impreuna Pana atunci, aceasta este prognoza meteo din acest uichend. Se baga vreunu la vreo tura inspre vreo zona mai racoroasa? Treci mah pe la mine ca ti-o reglez eu ...oricum vreau sa mai schimbam o vb doua ...ce cip ai pe ea?...tot ala FIM, sau ai pus cip normal de 916? @ Diavolu' : DU-te!! cu siguranta va ve-ti dicstra. Editat Iulie 19, 2012 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NePlace Postat Iulie 19, 2012 Share Postat Iulie 19, 2012 Eu m am combinat la vadu in weekend.Am loc in conserva daca vrei.Daca mai vrea cineva sa vina nu ezitati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zar Postat Iulie 19, 2012 Share Postat Iulie 19, 2012 lasa-l ca e inca socat dupa intalnirea cu legenda. app. ti-ai facut motoreta? ce sa-i fac?? motocicleta merge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floreaandrei Postat Iulie 19, 2012 Share Postat Iulie 19, 2012 Salut, Reminder - va rog sa-mi confirmati astazi pana in ora 17.00 pe PM cine mai este interesat de iesirea de la inceputul lunii august. Pana acum dintre cei care intra pe forum doar o persoana mi-a confirmat. Avem 10 camere rezervate si trebuie sa sun astazi sa le confirm cate raman. Pana acum avem asa : Blondu - 2 persoane Alex fratele lui Blondu' - 1 persoana Silviu - 1 persoana Feli - 2 persoane Adi - 1 persoana Doru - 1 persoana Fratele meu - 1 persoana Augustin Radu Apostu - 1 persoana Eu - 2 persoane De asemenea cine nu stie de pe acum daca poate sau nu, nu este o problema, rezolvam cumva, sunt alte pensiuni disponibile si langa unde stam noi. Frumos ar fi sa ne strangem in seara de 4 august la o bere cu totii si sa stam la povesti pana dimineata Va salut! Andrei Salutare, Gata - totul OK - rezervarea este facuta la pensiunea mai ( 249 lei camera dubla , mic dejun inclus + acces la piscina, sauna, jacuzzi ) pentru 9 camere duble. Confirmarile finale sunt asa : Blondu - 2 persoane Alex fratele lui Blondu' - 1 persoana Silviu - 1 persoana Feli - 2 persoane + inca 2 persoane cu moto Adi - 1 persoana Doru - 2 persoane Cosmin, fratele meu - 1 persoana Augustin - 2 persoane Radu Apostu - 1 persoana Eu - 2 persoane Ne place - 1 persoana Ce ma incanta este faptul ca au fost de acord cu rezervarea fara a plati avans. Ramane sa ne auzim in saptamana cu weekend-ul respectiv pt a stabili restul detaliilor - ora plecarii, locul de unde plecam.. Cu deplasarea am stabilit ca o vom facem in grupuri de cate 3-4. Va salut, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vampire667 Postat Iulie 19, 2012 Share Postat Iulie 19, 2012 Salut, Tot incerc sa caut un releu de incarcare pt ducati monster 1995 600M si nu gasesc pe nicaieri, pe releul meu nu am nici oserie scrie decat ducati energia ma poate ajuta cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Iulie 19, 2012 Share Postat Iulie 19, 2012 dute cu el la un magazin auto poate se potriveste de la altceva...sau dafway cu dezmembrarile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iulie 19, 2012 Share Postat Iulie 19, 2012 Treci mah pe la mine ca ti-o reglez eu ...oricum vreau sa mai schimbam o vb doua ...ce cip ai pe ea?...tot ala FIM, sau ai pus cip normal de 916? uite cand vin la capitala, am sa dau un telefon. CHIP-ul e tot ala. nu am schimbat nimic pe ea decat motorul consumabilele si accesorii. upgrade sau downgrade nu am facut nimic. dar la motor nu s-a intervenit cu nimic. @ Diavolu' : DU-te!! cu siguranta va ve-ti dicstra. cum adica dom'le. ce e aia? nem to do. ce sa-i fac?? motocicleta merge. ma aia nu era motocicleta care merge. stii bine ca am discutat asta dupa ce The Legend a testat-o. ma refer la problema puterii de care te plangeai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vampire667 Postat Iulie 19, 2012 Share Postat Iulie 19, 2012 motorul la dafway este acum sinu se potriveste nimic din ce are el acolo si ma gandeam poate ma poate ajuta cineva cu un cod o serie ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iulie 19, 2012 Share Postat Iulie 19, 2012 (editat) probabil ai releul in 2 faze pt ca e pre 99 (cu 5 fire) poti pune si cel in 3 faze (cu 7fire) doar ca e la risc. in italia eu asta am facut,pentru ca nu am gasit deloc in zona. poti cauta si pe net,gen ebay dar is foarte scumpe si rare. Editat Iulie 19, 2012 de Crazy-devil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zar Postat Iulie 19, 2012 Share Postat Iulie 19, 2012 uite cand vin la capitala, am sa dau un telefon. CHIP-ul e tot ala. nu am schimbat nimic pe ea decat motorul consumabilele si accesorii. upgrade sau downgrade nu am facut nimic. dar la motor nu s-a intervenit cu nimic. cum adica dom'le. ce e aia? nem to do. ma aia nu era motocicleta care merge. stii bine ca am discutat asta dupa ce The Legend a testat-o. ma refer la problema puterii de care te plangeai. nu m-am plans niciodata de putere. in opinia mea are destula, folosesc cat pot si mai si ramane. probabil in mainile tale de expert pare fara vlaga. altele sunt problemele ei si nu le discut pe forum pentru ca cu siguranta nu am sa gasesc raspunsul aici. o sa o duc la mecanic atunci cand o sa am timp si chef. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iulie 19, 2012 Share Postat Iulie 19, 2012 aia e. doar ca noi discutasem atunci si era aceiasi simtoma ca si a mea. dar tu stii cel mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vampire667 Postat Iulie 19, 2012 Share Postat Iulie 19, 2012 releul meu are 6 fire nu stiu ce releu este. dar ce se poate intampla daca pun unul cu 7 fire sau cu 5? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icsu Postat Iulie 20, 2012 Share Postat Iulie 20, 2012 Cei de la service ce zic, ce solutii iti ofera? Ca sfat te poti duce cu piesa la Ducati Romania (Metrotehnica), http://ducatiromania.ro/?page_id=585 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iulie 20, 2012 Share Postat Iulie 20, 2012 (editat) scuze. cu 6 fire,ai dreptate. vin parca galben, rosu,galben, alb,verde si negru.. nu stiu daca in configuratia asta sau daca confund vreun fir. daca pui cel cu 7 fire cum am facut eu, va merge(dar nu garantez) desi la mine merge fara probleme. la cele in 3 faze vin 3 galbene care sunt intrarile apoi ies doua verzi si doua rosii, adica iesirile. primul si ultimul galben le-am legat intre ele, am anulat firul alb(era anulat deja) verde conectate intre ele si ros la fel. ai poza cu cel in 3 faze. si spre seara sper sa-ti pot da poza cu al meu. Editat Iulie 20, 2012 de Crazy-devil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floreaandrei Postat Iulie 20, 2012 Share Postat Iulie 20, 2012 Cu multumiri lui Victor pentru poze, update prin obiectivul sau aici : /index.php?/topic/679509-romania-wdw-2012/page__st__20__gopid__3183677#entry3183677 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate