Freeman36 Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 pe mine la prima iesire in grup m-a initiat monsteristul (spre buzau, era si kindaru).s-a stabilit ca nu se depaseste decat pe stanga, ca mergem in zig-zag pe o sg banda si... restul le-am descoperit de la el pe parcurs: pericol, viteza, "mai repede" (asa e in semnele din linkul ala) una peste alta, m-am documentat inainte tot de pe forum, dar nu le vazusem live. tot la capitolul educatie pe 2 roti, cei care mai duceti pasager sa va puneti la punct teoretic cu treaba asta, pentru ca e foarte sensibila problema. tu raspunzi atat moral, cat si penal pentru pasager. va zic doar o chestie pe care mi-a spus-o un motociclist cu barba (nu liviu, ci unul batran) pe poligon, cand exersam mersul cu pasager: nu trebuie sa se tina de pilot, ci de rezervor. n-am vazut pe nicaieri scris asta, dar este foarte util si eu asa ii instruiesc pe toti. deci bine ca ne-ai dat linkul sa ne mai punem la punct. se vede si pe filmul de cand cu transfagarasanul ca nu suntem mereu organizati. o chestie de care m-am lovit atunci e ca atunci cand se merge in coloana si coloana depaseste un autovehicul si se revine pe banda, unii nu se trag spre dreapta ca sa intre si urmatorul care e in depasire. debagat la cap! de bagat la cap e in primu rand zig zagu si distanta fata de cel din fata.viteza si opririle le impune lideru.parerea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat August 22, 2008 Autor Share Postat August 22, 2008 nu cred ca se impune sa avem vreun lider. totul e sa stim semnalele astea si sa ne putem atentiona intre noi atunci cand mergem impreuna. cum a ramas cu plecatul la breaza? dar la snagov nu se merge deloc? poate mergem in seara asta intr-o tura scurta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mish Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 se referea la liderul de grup. primul din coloana. teoretic, de la el incep semnele. merg in seara asta la snagov, sunt liber dupa 7. la breaza nush daca mai ajung, ca nu mai am carne pe spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niculae Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 dar la snagov nu se merge deloc? poate mergem in seara asta intr-o tura scurta. Tura scurta? M-as baga si eu cu toate ca mi-au expirat numerele si merg cam incet... Ma luati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 (editat) io as merge maine la breaza, asa cum am vorbit!! in seara asta nu cred ca ajung la snagov Editat August 22, 2008 de Mo Weed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 pana acum mersul in grup la monsteristi mi s-a parut ok, cam pe la ce ora vreti sa plecati la snagov? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat August 22, 2008 Autor Share Postat August 22, 2008 daca ati vrea pe la 10.00, la casa presei, ar fi perfect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mish Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 7 jumate la arc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 daca ati vrea pe la 10.00, la casa presei, ar fi perfect. sa nu va imbatati si sa ma sunati pe miezu noptii sa vin sa va iau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat August 22, 2008 Autor Share Postat August 22, 2008 bah ierbarule, lasa porcariile si zi ca vii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco_monster Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 Sosesc la 22.00 la Presei. Cine isi mai anunta prezenta??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 (editat) bah ierbarule, lasa porcariile si zi ca vii. mi-ar placea, dar ma intalnesc cu o persoana foarte draga mie si nu cred ca terminam asa devreme Editat August 22, 2008 de Mo Weed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Freeman36 Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 (editat) mi-ar placea, dar ma intalnesc cu o persoana foarte draga mie si nu cred ca terminam asa devreme nebunule,sa nu-mi spui ca vine SIR???!111!!1 sa ne dai poze, filme....tot da neaparat hd si pe bluray,da? si ai grija....sa nu uiti ca noi te iubeste... Editat August 22, 2008 de Freeman36 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat August 22, 2008 Autor Share Postat August 22, 2008 dupa ce am tratat problema cu baietii, ne-am dat seama ca nu ar fi oportun sa mai mergem in seara asta la snagov. daca totusi sunteti pe drum pentru intalnirea de la presei, poate dam o turica prin zona cu finalizare in dr taberei, la pardon cafe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 ba, io vin, ca si asa nu am ce face. deci la 10 la piata presei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat August 22, 2008 Autor Share Postat August 22, 2008 bun bre. deocamdata suntem urmatorii: paulynos, coco_monster, freeman si cu mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niculae Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 Vin si eu la Pardon! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 mergem azi la breaza??...mai pe dupa amiaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 pana la breaza, daca vreti sa vedeti cursa - bucharest challange - dati o fuga pana la mine. se vede din balcon o parte din traseu (cel de la marriott - mapn) la 13 incepe fia gt camp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-Sir Daniel- Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 Bueeeei.... au ramas mai putin de 10 zile pana voi intra in randukl vostru, ca detinator de DM. Adica ... o sa vin la Bucale sa ma botezati, sa imi dati de baut, sa ma alintati si sa ma iubiti! O sa aveti voie sa ma mangaiati pe urechi, sa ma ridicati pe brate, iar krupp va avea privilegiul, alaturi de ierbarul sef, sa se ocupe de motoreta mea cea nou! Mo Weed ... stii despre ce vorbesc, da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat August 23, 2008 Autor Share Postat August 23, 2008 daniele, fie draga mai precisa. n-am inteles niciun drac. in fine. maine, mergem si noi sa ne plimbam olecuta cu mobrele? din ce am vorbit pana acum, pe lista de participanti se afla nume sonore ca doru unicatu', paulynos cel bine datator pe curbe, freeman liber ca pasarea cerului si usor agatator de muieri, coco monster cock si umilul vostru krupp. am putea sa ne vedem dimineata pe roua, adica pe la noua, in minunata piata de la academie. care se simte doritor de a se alatura vip-urilor anuntate mai sus trebuie sa spuna aici tare, cu litere mari urlatoare urmatoarea formula magica: MA BAG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dorrian Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 Cine ma poate ajuta sau indruma spre un service,as vrea sa-mi reglez supapele la un Ducati monster m600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat August 23, 2008 Autor Share Postat August 23, 2008 dorriane, du-te la andu si cristi. vezi ca ti-am dat detalii despre service pe pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 (editat) politia e cu noi haideti la cursa, ma bag si eu maine semnat: ierbaru Editat August 23, 2008 de blondu_mm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Freeman36 Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 politia e cu noi haideti la cursa, ma bag si eu maine semnat: ierbaru nota 10 ptr poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate