b28jmp Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Caut job pentru a putea pastra motoru`. Voi atasa si un CV curand . Sorry , se mai amana cu o luna treaba . Daca demisionez acum , trebuie sa platesc un curs la care m-au trimis astia si care nu mi-a folosit la nimic . In alta ordine de idei , unde ne vedem maine ? Mai pe langa metrou , ca n-am masina inca . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Caut job pentru a putea pastra motoru`. Voi atasa si un CV curand . Sorry , se mai amana cu o luna treaba . Daca demisionez acum , trebuie sa platesc un curs la care m-au trimis astia si care nu mi-a folosit la nimic . In alta ordine de idei , unde ne vedem maine ? Mai pe langa metrou , ca n-am masina inca . stii ce imi place la tine...tu intrebi, tu raspuzi...tu centrezi, tu dai cu capu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 ok ok ok...te-am inteles din prima sa stii Daca calc meu e greu de cap se mai intampla si dastea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niculae Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Nu e PC-u' tau de vina, e un bug al forumului nascocit de moderatori pentru a avea motiv sa te baneze pentru dublu-post! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Noul monster de 1100 ptr cine nu l stie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Freeman36 Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Noul monster de 1100 ptr cine nu l stie de ce am impresia ca e doar un 696 bricolat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tetea Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 de ce am impresia ca e doar un 696 bricolat? Roata spate - monobrat. Poate ii pune si ambreiaj uscat ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Roata spate - monobrat. Poate ii pune si ambreiaj uscat ... ambreiajul e uscat, doar ca nu e deschis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Freeman36 Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 (editat) ambreiajul e uscat, doar ca nu e deschis este exact un monstru normal doar ca are monobrat.cu o janta marchesini.Si atat.motorul e la fel ca pe asta mic.google it Editat Septembrie 16, 2008 de Freeman36 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tetea Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 este exact un monstru normal ... Eu zic ca-i d-astalalt!!! Ca normale sunt ale noastre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 de ce am impresia ca e doar un 696 bricolat? Uite dovada .Nu glumesc asta am gasit pe www.moto.it ca o fi adevarat sau nu nu stiu ei asa zic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zolzol Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Salutare, merge careva la evenimentul organizat de MOB (Ducati monster worl record attempt) in Hamme, Belgia? http://www.ducatimob.be/index2.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Salutare, merge careva la evenimentul organizat de MOB (Ducati monster worl record attempt) in Hamme, Belgia? http://www.ducatimob.be/index2.html a avut liviu, cu ceva timp in urma, o initiativa laudabila de a merge, dar din diferite motive nu s-a concretizat poate la anu, la cea de-a 6 intalnire... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zolzol Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 a avut liviu, cu ceva timp in urma, o initiativa laudabila de a merge, dar din diferite motive nu s-a concretizat poate la anu, la cea de-a 6 intalnire... Eu plec joi spre Hamme cu intoarcere Luni. Nu se baga nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 eu parca m-as baga, dar sa mergem cu monsterele in duba pana acolo ce zici coco? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zolzol Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 (editat) eu parca m-as baga, dar sa mergem cu monsterele in duba pana acoloce zici coco? Eu plec Joi pe motor si la intoarcere pun motoru pe remorca (pleaca si o masina cu noi din timisoara), deci ar mai fi loc de un motor pe remorca. Am vorbit cu organizatorii, care au rezervat camere la hotel (75 euro pe camera cu doua paturi) pentru noi + o cina sambata seara cu membri MOB si niste ducatisti din UK. Ar fi fain sa ne intalnim acolo sau sa mergem impreuna pe drum. Editat Septembrie 16, 2008 de zolzol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Septembrie 17, 2008 Autor Share Postat Septembrie 17, 2008 (editat) bravo zolzol. asa ducatist zic si eu. ai grija la drum si sa faci poze sa ne bucuram si noi ochii. Editat Septembrie 17, 2008 de monsteristu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tetea Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 Trec printr-o perioada de dese framantari ce imi stirbesc memoria asa ca va rog sa-mi mai spuneti si mie unde si la ce ora se intalnesc ăia cu Monstere si Ducatiuri Toamna in zilele ploioase? La fel? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 Salutare, merge careva la evenimentul organizat de MOB (Ducati monster worl record attempt) in Hamme, Belgia? http://www.ducatimob.be/index2.html Da si tu mai multe detalii eu in weekent si saptamana viitore o sa fiu in olanda deci .........poate ne vedem.Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Septembrie 17, 2008 Autor Share Postat Septembrie 17, 2008 la fel tetea, la fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 pan la urma unde ne vedem diseara ? se pare ca va ploua pe la 8. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 (editat) Caut job pentru a putea pastra motoru`. Voi atasa si un CV curand . SAME SHIT! Dupa atatea anunturi de vanzari apare o rubrica noua la sectiunea Monster Lounge.Numai ziceti unde, ca mi bag si eu CV-ul Editat Septembrie 17, 2008 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Septembrie 17, 2008 Autor Share Postat Septembrie 17, 2008 zaire, as vrea si eu vreo doua kile din ducati-ul tau? lasi la 15 euro kilu? sase monsteristi de ploaie s-au anuntat pana acum pentru intalnirea din seara asta. care se mai ofera? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 si eu ma anunt, vin pe 4 roti dar hai sa lasam academia militara si sa ne vedem direct intr-un bar. sugestia mea era barul cel mai aproape de academie (cel de pe bulevardul eroilor - vis a vis de parcul cu statia de metrou) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niculae Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 I'm in! Retragere la Pardon dupa, la un vinisor bun si fiert! ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate