blondu_mm Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 Stiati de asta? /index.php?showtopic=271049 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 cica duminica ar fi soare si frumos afara. ar fi misto o intalnire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geckados Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 pai poate fi de ajutor in caz ca ne apuca plimbarea. Te uiti pe traseu, il compari cu lista de monsteristi, si vezi cu cine te-ai putea vedea pe drum sau cui poti face o vizita. cabluri uscate si benzina sa fie Poatre misto ar fi o harta a Romaniei cu monsteristii trecuti pe ea dar banuiesc ca e mai complicat de realizat si ar manca mult timp celui care se pricepe la astfel de aplicatii Cred ca este deajuns sa folosim un "embed" de la yahoomaps sau googlemaps. Nu este greu in nici un caz. Eu asigur partea tehnica.No problemo! Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 campanie (dura) anti accidente pe versurile metallica. http://video.tion.ro/members.tion1/Accidente.avi/viewer.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 a mai fost pus pe undeva filmuletul. e f violent dar te impresioneaza. sincer, nu pot sa ma uit de 2 ori la el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Septembrie 26, 2008 Autor Share Postat Septembrie 26, 2008 hotii http://www.motoflash.ro/stiri/modele-noi/s...adius_2009.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 pungas omu' mic cu ochii oblici. dar mi se pare ca arata mai nasol decat actualul SV 650 care e destul de musculos cu toate ca e micut ca dimensiuni. ala macar are cadrul lui (mai frumos ca asta) si nu-i zulit din curtea altuia offtopic: liviu, ce se aude cu releul ala de semnalizare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Septembrie 26, 2008 Autor Share Postat Septembrie 26, 2008 nimic, deocamdata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mish Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 am vazut asta si m-a intepat inima! povestea completa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 nimic, deocamdata. felicitari pentru noua achizitie, colega am vazut-o ieri, e frumoasa foc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niculae Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 monsteristule fă-ți update la profil că nu-l mai ai pe trântor! Moto: ducati monster pe nume VETUȚA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mish Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 baieti, sarim si noi cu niste voturi pt fotograful de serviciu, la concursul de motofoto? asta e pagina unde votam si mai jos preferatele mele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niculae Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 Stiati de asta? /index.php?showtopic=271049 Eu ma bag! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 Eu ma bag! buhahaha .. I'm back as merge si io maine, dati-mi si mie un tel daca mergeti ca nu o sa mai intru pe forum .. tare treaba cu recordu monstrilor, trebuia sa fim toti acolo nu doar unu .. poate pan la anu reusim si noi sa ne organizam un pic si merem .. ar fi pacat sa nu o facem .. poate ajuta recensamantu blondului .. krupuletz tata, ce-i cu zvoanele astea, ce coci acolo in umbra, vetuta ai ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b28jmp Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 (editat) Votat si eu . Cred ca si astea sunt destul de artistice... Editat Septembrie 27, 2008 de b28jmp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 Pentru plecarea de maine am stabilit cu Doru si cu Coco sa ne intalnim la ora 13.00 la Arc. Poate reusim sa ne adunam cat mai multi si sper sa nu avem parte de ploaie. p.s:Doru cica vrea autograf de la Mihaela.Veniti si voi un marker ca se tine mai mult timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 Uniti mai sunteti http://www.motoflash.ro/stiri/evenimente/d..._in_belgia.html Ducati Monster - intalnire record Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 ma bag si eu, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 te-a facut monsteristul ) are si el trei discuri de frana acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco_monster Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 Vine si io la Arc la 1.oo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b28jmp Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 Daca nu ninge , ma bag si eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Septembrie 28, 2008 Autor Share Postat Septembrie 28, 2008 normal ca vin si eu. multam mish de reclama. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 marfa la ciolapani, asteptam pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 salut am descoperit ceva interesant la monstrulet ......spuneti-mi si mie daca e normal asa ceva va rog pt ca imi fac griji pt el !!! /index.php?showtopic=272286 P.S. - la sectiunea SERVICE au fost vreo doi baieti care s-au dat cu parerea dar cred ca voi stiti cel mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate