gogoshika Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 d-ale mersului in grup.uaci OMG fuckin` shit.( scuzati limbaju` de santier) dau rusine maxima la toti motoforumishtii ...si nu numai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Noiembrie 4, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 4, 2008 eu pusesem linku in special pentru unu care isi incepe numele cu ultima litera a alfabetului, ca parca prea depaseste el prin dreapta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 (editat) noua sigla ducati.vechea sigla dacia ce puii mei e asta ma, DEZAMAGITOR... incomparabil cu asta: Editat Noiembrie 4, 2008 de blondu_mm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monster madness Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 vand : far , ghidon , aripa fata , oglinzi , si codita originale pt ducati monster. eu le ma schimbat cu niste kituri. pt cine doreste sa mi dea un pm. o zi buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Freeman36 Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 http://www.streetfighter.ducati.it/main_it.html vba unui preten "i love it and hate it at the same time" geniala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DomnulK Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 (editat) mie-mi place sigla asta: Editat Noiembrie 5, 2008 de kandrrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Noiembrie 5, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 5, 2008 dragi tovarasi, azi ne reunim cu micu si cu marele pe binecunoscuta esplanada a academiei. ora de vazut la ochi este 20.00. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 http://www.streetfighter.ducati.it/main_it.htmlvba unui preten "i love it and hate it at the same time" geniala mie imi place, e misto tare, chiar arata a streetfighter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 mie imi place, e misto tare, chiar arata a streetfighter Are sa faca ravagii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Noiembrie 6, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2008 se zice la prognoza ca sambata or fi in jur de 16 grade. eu as zice ca nu e frig, asa ca putem merge si noi intr-o plimbare mai mult sau putin relaxata. eu as propune un gratar, mai spre munte asa, poate chiar la cheia. stiu un loc nemaipomenit cu vedere spre muntele rosu si parau cu apa limpede. monsteristi inscrisi pana acum ar fi vreo trei, nu le divulg inca numele, din motive de securitate. damn, ce conspirationist sunt. asa, mai pe scurt, sambata, gratar monsteristic la cheia. plecare de la arc, ora 10.00. luati-va parale la voi sa cumparam ceva mititei, carnati si alte carneturi bune de pus pe gratar, gratar pe care il aduc eu. am putea targui si niste vin ca sa il fierbem cu piper, foi de dafin si scortisoara. nu cred ca afecteaza la permis o canuta de vin fiert printre atatea mancaruri. bucatele le vom cumpara de la un magazin din drum. va anunt ca voi face pe bucatarul din nou, obligat de laudele aduse pentru gratarul de pe transfagarasan. lista e deschisa pentru inscrieri, asa ca nu ezitati si treceti-va pe ea. daca aveti nelamuriri, astept intrebarile voastre la 0744522214 sau aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mish Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 pt mine e prea departe cheia, poate facem mai pe la pasarea pe aici. i shall bring za guitar! sa compunem imnul monsteristilor, nu de alta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco'son Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 incercam si noi asta beti http://www.myvideo.ro/watch/4912496 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 incercam si noi asta beti http://www.myvideo.ro/watch/4912496 daca imi dai un hornet cum au baietii, incercam , de monster imi e mila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogoshika Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 eu ma anunt pt plecare.pasarea suna oka.I shall bring the guitar too:D am vorbit cu liviu si se pare ca nu aveti nimic impotriva vegetarienilor,deci ma pot prezenta la gratar. eu sunt pentru un drum mai scurt , nu de alta dar "moadmoazelelor" nu le place frigu seara buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Noiembrie 6, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2008 (editat) moweed, piticu, la voi ploua ma? pe langa faptul ca discutati despre o chestie pe care am pus-o eu alaltaieri pe topic, nici ca ati da vreun semn despre sambata. /index.php?...t&p=1555779 Editat Noiembrie 6, 2008 de monsteristu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gunix Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 io zic să vă faceți Âşi plan de rezervă, că se-anunță vremi friguroase Âşi ude... not good days for science Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 moweed, piticu, la voi ploua ma? pe langa faptul ca discutati despre o chestie pe care am pus-o eu alaltaieri pe topic, nici ca ati da vreun semn despre sambata. /index.php?...t&p=1555779 stiu ca ai pus-o tu acu doua zile, dar atunci nu aveam cu cine sa fac bascalie eu as veni cu cea mai mare placere, mai ales ca am chef mare de o iesire mobristica, dar din pacate iar nu sunt prezent in capitala...daca se modifica schimbarea, sunt acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niculae Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 In proportie de 51,69238763162(3) % , vin si eu sambata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gunix Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 ceva îmi spune că veți savura cartofi Âşi cărniță indoor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 Unu face planu... se zice la prognoza ca sambata or fi in jur de 16 grade. eu as zice ca nu e frig, asa ca putem merge si noi intr-o plimbare mai mult sau putin relaxata. eu as propune un gratar, ma....e transfagarasan. lista e deschisa pentru inscrieri, asa ca nu ezitati si treceti-va pe ea. daca aveti nelamuriri, astept intrebarile voastre la 0744522214 sau aici. Altu il strica... io zic să vă faceți Âşi plan de rezervă, că se-anunță vremi friguroase Âşi ude... not good days for science important e ca ei se iubesc ca 2 copii si sunt o familie... Daca rezolv treburile de sambata vin si moi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gunix Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 domnu' ZaiR, n-am stricat nimic, ba am dat un sfat, să faceți Âşi plan de rezervă. în schimb... dumneata cam eÂşti stricător de găÂşchete , nu zici nici câr, nici mâr, nici că te duci, nici că nu te duci . oamenii ăÂştia pleacă dimineață, la 10.00, ai face bine să rezolvi treaba precum făt frumos, te dai de trei ori peste cap Âşi termini treburile Âşi îi fericeÂşti Âşi pe "monÂştri" cu prezența dumitale garantată la "prăjeală" . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 Liviule, ai idee cam cat costa si unde pot gasi o codita (galbena eventual) de Monster? Un amic si-a pierdut-o acum cateva zile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monster madness Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 Liviule, ai idee cam cat costa si unde pot gasi o codita (galbena eventual) de Monster? Un amic si-a pierdut-o acum cateva zile daca te referi la codita pt numar..am eu una da mi un pm daca t intereseaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Noiembrie 7, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 7, 2008 adidase, e vorba cumva de alex de la four pistons? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 daca te referi la codita pt numar..am eu unada mi un pm daca t intereseaza Carena spate adidase, e vorba cumva de alex de la four pistons? Da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate