florinelu07 Postat Noiembrie 18, 2021 Share Postat Noiembrie 18, 2021 Chiar acum, frigider a spus: tehnic sau estetic? tehnic (gusturile nu se discuta). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Noiembrie 18, 2021 Share Postat Noiembrie 18, 2021 Acum 7 minute, florinelu07 a spus: tehnic (gusturile nu se discuta). da, e vb de o necesitate de moment, temporara, trebuie doar intr-o parte. nu tre sa fie lung, cat sa pun laba pe el da sa fie sigur , sa nu se miste/sa se desfaca roata etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Noiembrie 18, 2021 Share Postat Noiembrie 18, 2021 teoretic, faci parghie si amplifici forta - ceva este sub risc sa se rupa/indoaie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Noiembrie 18, 2021 Share Postat Noiembrie 18, 2021 Acum 2 minute, florinelu07 a spus: teoretic, faci parghie si amplifici forta - ceva este sub risc sa se rupa/indoaie total de acord. atunci schimb axul si pun din ala pe ax? ar trebui sa se poata, nu? nu stiu ce diam are axul curent etc. practic nu stiu nimic. de-aia ziceam sa fie mai scurtut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Noiembrie 18, 2021 Share Postat Noiembrie 18, 2021 Acum 12 minute, frigider a spus: total de acord. atunci schimb axul si pun din ala pe ax? ar trebui sa se poata, nu? nu stiu ce diam are axul curent etc. practic nu stiu nimic. de-aia ziceam sa fie mai scurtut vezi pe la pasionatii de BMX - iti trebuie ceva bine gandit si mers pe o solutie cu bolt on. ideea este ca daca cedeaza ceva, iese prost de tot pentru utilizator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Noiembrie 18, 2021 Share Postat Noiembrie 18, 2021 Acum 12 minute, florinelu07 a spus: vezi pe la pasionatii de BMX - iti trebuie ceva bine gandit si mers pe o solutie cu bolt on. ideea este ca daca cedeaza ceva, iese prost de tot pentru utilizator. da clar utilizatorul tre sa fie in siguranta. revin cand o fi sa fie daca o fi sa fie. ca nu depinde de mine. so help pe me god. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Noiembrie 18, 2021 Share Postat Noiembrie 18, 2021 Butucul de BMX e cu ax filetat de 10, față de QR, care-i de 9. Intră mai cu japca-n furcă dacă te hotărăști. Pegurile înlocuiesc piulițele și se înfiletează pe ax direct. Ce vrei cu cu peguri la QR e o nebunie, axul propriu zis e de 5 mm, se va rupe instant... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Noiembrie 18, 2021 Share Postat Noiembrie 18, 2021 Acum 24 minute, vis-a-vis a spus: Butucul de BMX e cu ax filetat de 10, față de QR, care-i de 9. Intră mai cu japca-n furcă dacă te hotărăști. Pegurile înlocuiesc piulițele și se înfiletează pe ax direct. Ce vrei cu cu peguri la QR e o nebunie, axul propriu zis e de 5 mm, se va rupe instant... Am eu un pitic pe creier , probabil o să treacă. E complicat cu schimbat ax, bătaie de cap Poate daca schimb frana fata și ajung la un magazin sa o pună și să taie conducta la dimensiune sa pun o întrebare poate o rezolva băieții pe loc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Noiembrie 18, 2021 Share Postat Noiembrie 18, 2021 La 17.11.2021 la 18:50, frigider a spus: peg-uri Astea se folosesc pt pegging? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Noiembrie 18, 2021 Share Postat Noiembrie 18, 2021 Acum 39 minute, ENEOS a spus: Astea se folosesc pt pegging? Nu știu ce înseamnă și nu sunt sigur că vreau sa știu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 18, 2021 Admin Share Postat Noiembrie 18, 2021 Mi-am luat de vreo lună una trekking. Mă saturasem să ajung murdar tot pe ploaie și am vrut cu aripi, dinam în butuc, portbagaj. Kahlkoff Endeavour pe 28 full XT, frâne hidraulice, furca RockShox pe aer, 30 viteze. Îmi place la nebunie, rulează atât de ușor și mișto încât nu depui niciun efort în mers. Farul cu led luminează superb, are și lumină roșie pe spate, o bijuterie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Noiembrie 18, 2021 Share Postat Noiembrie 18, 2021 Acum 14 minute, l.u.v a spus: Mi-am luat de vreo lună una trekking. Mă saturasem să ajung murdar tot pe ploaie și am vrut cu aripi, dinam în butuc, portbagaj. Kahlkoff Endeavour pe 28 full XT, frâne hidraulice, furca RockShox pe aer, 30 viteze. Îmi place la nebunie, rulează atât de ușor și mișto încât nu depui niciun efort în mers. Farul cu led luminează superb, are și lumină roșie pe spate, o bijuterie. Faina. Ar merge sa pui o Brooks #17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 18, 2021 Admin Share Postat Noiembrie 18, 2021 Nu știu cât ar fi de comodă. De unde pot găsi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Noiembrie 18, 2021 Share Postat Noiembrie 18, 2021 Acum 1 oră, l.u.v a spus: dinam în butuc se simte mai greu cand e "activat" sau cum vine asta ? ori e pe principiul generatorului electric? Acum 1 oră, l.u.v a spus: o bijuterie bijuteriile e scumpe. Acum 1 oră, florinelu07 a spus: Brooks #17 a terbuit sa caut. da, ar merge ceva mai comod. recomand din Lidl (am si e OK pare mai comoda decat cea curenta) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 18, 2021 Admin Share Postat Noiembrie 18, 2021 Acum 2 minute, frigider a spus: se simte mai greu cand e "activat" sau cum vine asta ? ori e pe principiul generatorului electric? La fel aveam și eu în cap, vechile dinamuri care se lăsau pe cauciuc și îți ieșea sufletul când pedalai. Nu știu ce sistem are asta, nu înfrânează roata deloc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Noiembrie 18, 2021 Share Postat Noiembrie 18, 2021 Frecare mai mică spre deloc, dacă e dimensionat pt lămpi led nici frânarea electromagnetică nu poate fi mare. De fapt partea a 2-a cred că e mai degrabă proporțională cu curentul absorbit de consumatori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Noiembrie 18, 2021 Share Postat Noiembrie 18, 2021 Acum 10 minute, l.u.v a spus: Nu știu ce sistem are asta, nu înfrânează roata deloc. Sacrilegiu!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Noiembrie 19, 2021 Share Postat Noiembrie 19, 2021 Că nu simți e altă treabă, dar există o frânare electro magnetică în funcție de consumatori. Poți face proba cu roata în aer. Învârți de ea cu și fără consumatori. Dacă chiar nu pare că se oprește mai repede, poți cronometra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Noiembrie 19, 2021 Share Postat Noiembrie 19, 2021 Acum 17 minute, vis-a-vis a spus: Că nu simți e altă treabă, dar există o frânare electro magnetică în funcție de consumatori. Poți face proba cu roata în aer. Învârți de ea cu și fără consumatori. Dacă chiar nu pare că se oprește mai repede, poți cronometra. evident - doar este un generator mai performant (cu consum mai mic) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Noiembrie 19, 2021 Share Postat Noiembrie 19, 2021 Acum 2 ore, vis-a-vis a spus: Că nu simți e altă treabă, dar există o frânare electro magnetică în funcție de consumatori. Poți face proba cu roata în aer. Învârți de ea cu și fără consumatori. Dacă chiar nu pare că se oprește mai repede, poți cronometra. Fix la asta mă gândeam și eu. Nasol doar când stai pe loc că mor luminile. Dar na, nu poți să le ai pe toate. Nu mi spuneți acum că luminile au si ceva "acumulatori" și au ceva energie și pt o pauza mica că șterg contul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 19, 2021 Admin Share Postat Noiembrie 19, 2021 Fix așa se întâmplă. Probabil ca au un sistem de condensator, pentru că rămâne lumina atât pe față, cât mai ales pe stopul spate. Evident, nu are intensitate mare, dar rămâne luminat minute bune, mai ales pe spate. O să fac un filmuleț mai târziu și încerc să-l ridic aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ilarionciobanu Postat Noiembrie 19, 2021 Share Postat Noiembrie 19, 2021 Acum 1 oră, frigider a spus: Nasol doar când stai pe loc că mor luminile. Dar na, nu poți să le ai pe toate. Nu mi spuneți acum că luminile au si ceva "acumulatori" și au ceva energie și pt o pauza mica că șterg contul. Farul, da, se stinge. Stopul ramane activ pentru cateva minute. Asa e la a mea. Bazat pe asta, nu e nevoie sa stergi contul. Poti doar sa iei o pauza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 19, 2021 Admin Share Postat Noiembrie 19, 2021 Parcă la a mea rămâne puțin și pe față, o să verific. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ArgesBiker Postat Noiembrie 19, 2021 Share Postat Noiembrie 19, 2021 Recomand kitul de lumini de la Lidl, cel la 70lei. Farul lumineaza chiar foarte bine pe intuneric, are lupa bine gandita, imparte putin din lumina si in fata rotii, dar bate si la distanta mare in fata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Noiembrie 19, 2021 Share Postat Noiembrie 19, 2021 (editat) 1 oră în urmă, l.u.v a spus: Fix așa se întâmplă. Probabil ca au un sistem de condensator, pentru că rămâne lumina atât pe față, cât mai ales pe stopul spate. Evident, nu are intensitate mare, dar rămâne luminat minute bune, mai ales pe spate. O să fac un filmuleț mai târziu și încerc să-l ridic aici. * Contul utilizatorului "frigider" a fost sters de catre utilizator. Va dorim o zi buna. * 1 oră în urmă, ilarionciobanu a spus: Farul, da, se stinge. Stopul ramane activ pentru cateva minute. Asa e la a mea. Bazat pe asta, nu e nevoie sa stergi contul. Poti doar sa iei o pauza haha da, salvat de far. incerc recuperare cont. 1 oră în urmă, l.u.v a spus: Parcă la a mea rămâne puțin și pe față, o să verific. ok ramane sters... Acum 4 minute, ArgesBiker a spus: Recomand kitul de lumini de la Lidl, cel la 70lei. Farul lumineaza chiar foarte bine pe intuneric, are lupa bine gandita, imparte putin din lumina si in fata rotii, dar bate si la distanta mare in fata. nush man, eu merg stealth - nu ochi de pisica/soarece, nu lumini, nimic. bine...eu nu prea merg :)) Editat Noiembrie 19, 2021 de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate