Razorbladed Postat Iunie 19, 2013 Share Postat Iunie 19, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Iunie 19, 2013 Share Postat Iunie 19, 2013 Felicitari! Chiar si pentru cei antrenati nu-i usor sa ajunga la Omu... Ai mers in sa pe potecuta aia? Multumesc! Pe potecuta aia am mers in sa doar acolo unde era mai lata si unde m-am simtit in siguranta. Nu ma mai puteam concentra cum trebuie din cauza oboselii accentuate si nu am vrut sa risc nimic. Unde mai pui ca nici casca nu am... Frumoasa si tura voastra. Chiar daca pentru gusturile mele gasca a fost cam mare, totusi e bine ca ai parteneri de pedalat. E mai fun sa ai cu cine schimba o vorba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Iunie 20, 2013 Share Postat Iunie 20, 2013 Salutare, Rog ajutor pentru alegere bicicleta / Scirocco este noua - 21 viteze, cadru aluminiu, dinam in butuc, negociata la 600 ron / bocas aluminiu stare f buna ,dinam in butuc,suspensie fata si la scaun,schimbatoare sram X7 SI X9,27 viteze,roti pe 28.merge ff bine .pret 700 ron http://mercador.ro/oferta/bocas-aluminiu-dinam-in-butuc-IDLi5n.html#284250ec02 http://mercador.ro/oferta/vand-bicicleta-IDMnZp.html#e193fac3d7 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maverick08 Postat Iunie 22, 2013 Share Postat Iunie 22, 2013 Daca nu pui echiparile fiecarei bicle (marca si modelul fiecarei piese - pipa, furca etc), cam greu... Oricum, la prima vedere, preturile nu mi se par prea ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iunie 22, 2013 Autor Share Postat Iunie 22, 2013 (editat) http://sport.hotnews.ro/stiri-alte_sporturi-15048936-jan-ullrich-recunoaste-dopat-recurs-tratamentele-lui-eufemiano-fuentes.htm Da, am recurs la tratamentele lui Fuentes ... Aproape toata lumea folosea atunci substante dopante. Nu am luat ceva ce nu au luat si ceilalti ... Din punctul meu de vedere, este trisare daca eu obtin un avantaj. Insa nu a fost asa. Doream sa fie egalitate de sanse LOL Editat Iunie 22, 2013 de gn77b Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iunie 22, 2013 Autor Share Postat Iunie 22, 2013 si anul asta avem a 100-a editie a TdF http://www.letour.fr/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iunie 24, 2013 Share Postat Iunie 24, 2013 din ultima excursie .... cu toate ca este HD calitatea s-a pierdut dupa ce le-am incarcat pe youtube ....... enjoy ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iunie 25, 2013 Share Postat Iunie 25, 2013 (editat) cu toate ca este HD calitatea s-a pierdut dupa ce le-am incarcat pe youtube ....... enjoy ! as da bani pt asa ceva. as sta si la coada. intrebare: cu ce se ung chestii? (ax butuci, pedale..) uhuuu , a rezolvat cineva unirea automata a posturilor Editat Iunie 25, 2013 de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iunie 25, 2013 Share Postat Iunie 25, 2013 eu folosesc trei chestii in functie de piesa : vaselina , ulei pt mecanisme fine ( asta atrage praful ) si ulei cu teflon ( ulei de uns lantul la motor ) . toata treaba este sa gresezi fara sa faci exces de unsoare apoi sa stergi bine surplusul ...... vaselina merge la monobloc si pedale ,cuvetarie dar si pe arcul de la schimbatorul spate uleiul de mecanisme fine pe camasile cablurilor ( doua trei picaturi cu seringa ) uleiul cu teflon pe lant , pinioane si butucii rotilor ( asa evit ajungerea accidentala de grasime pe discurile de frana ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Iunie 25, 2013 Share Postat Iunie 25, 2013 Am incercat si eu spray cu teflon, de departe cea mai proasta ungere. Ramane la suprafata, unde trebuie nu ajunge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Ravishing Postat Iunie 25, 2013 Share Postat Iunie 25, 2013 Spraiul cu teflon mi se pare cea mai buna solutie cand esti plecat pe drum (drum de asfalt ). Curata lantul si il unge in acelasi timp. Bineinteles ca acasa, il curat cu benzina si il ung cu ulei de bicicleta. Chiar nu conteaza tipul, pentru ca il curat des, aproape dupa fiecare tura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Iunie 25, 2013 Share Postat Iunie 25, 2013 Si cum ti s-a parut cand ai curatat lantul de teflon? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Ravishing Postat Iunie 25, 2013 Share Postat Iunie 25, 2013 Lantul devine curat, atat cat se poate curata cand esti cu bagaje pe drum. Nu te gandi ca e alb, ca si cand l-ai spala cu benzina. Dar decat nimic, e buna solutia asta. Nu te murdaresti si e rapida. In 3 minute rezolvi problema lantului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iunie 25, 2013 Share Postat Iunie 25, 2013 eu folosesc trei chestii in functie de piesa : vaselina , ulei pt mecanisme fine ( asta atrage praful ) si ulei cu teflon ( ulei de uns lantul la motor ) . toata treaba este sa gresezi fara sa faci exces de unsoare apoi sa stergi bine surplusul ...... vaselina merge la monobloc si pedale ,cuvetarie dar si pe arcul de la schimbatorul spate uleiul de mecanisme fine pe camasile cablurilor ( doua trei picaturi cu seringa ) uleiul cu teflon pe lant , pinioane si butucii rotilor ( asa evit ajungerea accidentala de grasime pe discurile de frana ) s-ar putea sa sune aiurea dar: de unde pot lua vaselina? nu spuneti de la "sex shop". gasesc la decathlon? eu am bagat pe cabluri ulei pt moto.. motul 300V *am vrut sa bag si acolo de unde iese placuta de frana si a picurat si pe ea dar e in regula, e vorba de frana spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Iunie 25, 2013 Share Postat Iunie 25, 2013 Frate... tu chiar nu-ti poti concentra ideile dintr-o data sub forma unui singur post, sau te trezesti scriind? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Ravishing Postat Iunie 25, 2013 Share Postat Iunie 25, 2013 s-ar putea sa sune aiurea dar: de unde pot lua vaselina? nu spuneti de la "sex shop". gasesc la decathlon? eu am bagat pe cabluri ulei pt moto.. motul 300V *am vrut sa bag si acolo de unde iese placuta de frana si a picurat si pe ea dar e in regula, e vorba de frana spate Cablurile nu trebuie decat unse putin cu carpa imbibata in ulei. De fapt aici jmecheria e sa le cureti din cand in cand, iar odata descacute sa le mai si ungi putin cu ulei. Nu trebuie sa le imbibi in ulei. De fapt nici lantul nu-l imbib in ulei, ci dupa ce il ung il sterg cu carpa. Iar legat de frana spate cu ulei ... spor la biciclit ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iunie 25, 2013 Share Postat Iunie 25, 2013 Frate... tu chiar nu-ti poti concentra ideile dintr-o data sub forma unui singur post, sau te trezesti scriind? dezvolta, te rog. totul apare intr-un singur post. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Iunie 25, 2013 Share Postat Iunie 25, 2013 s-ar putea sa sune aiurea dar: de unde pot lua vaselina? Gasesti in benzinarii ,supermarket, la magazine de piese auto sau in targ la vitan si probabil in multe alte locuri. La decathlon si la magazinele de biciclete e posibil sa gasesti dar la supra pret fiind "speciala pt bicicleta". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iunie 25, 2013 Share Postat Iunie 25, 2013 (editat) eu curat cu spray de curatat lantul ( de la magazin moto ) sau cu motorina ! am aflat acum ceva ani ca benzina este contraindicata ...... cel putin pentru lanturile moto cu O-ringuri sau alte piese cu garnituri sau parti ce nu sunt metalice ....... pentru uns , nu sunt foarte fericit de sprayul cu ulei si teflon dar macar nu se umple lantul de praf ca in cazul ungerii cu ulei pentru mecanisme fine ( adica ulei de bicla' ) Frigider : vezi sa nu iei vaselina grafitata ca aia nu e buna la asa ceva . Editat Iunie 25, 2013 de Joon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iunie 26, 2013 Share Postat Iunie 26, 2013 Gasesti in benzinarii ,supermarket, la magazine de piese auto sau in targ la vitan si probabil in multe alte locuri. La decathlon si la magazinele de biciclete e posibil sa gasesti dar la supra pret fiind "speciala pt bicicleta". eu curat cu spray de curatat lantul ( de la magazin moto ) sau cu motorina ! am aflat acum ceva ani ca benzina este contraindicata ...... cel putin pentru lanturile moto cu O-ringuri sau alte piese cu garnituri sau parti ce nu sunt metalice ....... pentru uns , nu sunt foarte fericit de sprayul cu ulei si teflon dar macar nu se umple lantul de praf ca in cazul ungerii cu ulei pentru mecanisme fine ( adica ulei de bicla' ) Frigider : vezi sa nu iei vaselina grafitata ca aia nu e buna la asa ceva . multumesc pentru informatii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iunie 28, 2013 Autor Share Postat Iunie 28, 2013 azi incepe. http://www.gandul.info/stiri/turul-frantei-lance-armstrong-este-imposibil-sa-castigi-turul-frantei-fara-sa-te-dopezi-11043868 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Iunie 30, 2013 Share Postat Iunie 30, 2013 AH, ce bine e pe ploaia cu bicicleta. M-am facut ca porcu, dar 15 min am fost sef! Chestia e ca am lasat-o in fata usii la cat de murdara/uda e bicicla, sper sa nu mi-o furgaseasca vreunu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iulie 6, 2013 Autor Share Postat Iulie 6, 2013 ati facut toti pana? mi se pare interesanta treaba asta, in caz ca n-ati vazut: http://conquertheroad.oakley.com/ride.php 2 amatori alesi sa urce cu 2 fosti profesionisti din liga de sus (Richard Virenque si Sean Kelly) pe Mont Ventoux si Alpe d'Huez. urmeaza urcarea propriu-zisa, episoadele 3 si 4. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shepard Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 urmeaza urcarea propriu-zisa, episoadele 3 si 4. Ai idee cand sunt episoadele 3 si 4? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iulie 12, 2013 Autor Share Postat Iulie 12, 2013 Ai idee cand sunt episoadele 3 si 4?pai scrie ca vor fi puse pe parcursul TdF. am vazut in programul Eurosport ca duminica o sa mai fie unul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate