Chivu Postat Ianuarie 12, 2010 Share Postat Ianuarie 12, 2010 Cine e fericitul care a reuÂşit performanța de a fărma segmenții? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupul Gri Postat Ianuarie 12, 2010 Share Postat Ianuarie 12, 2010 Cine e fericitul care a reuÂşit performanța de a fărma segmenții? Asta nu stiu... stiu doar ca are compresie 6 in loc de 11 Probabil ca proprietarul anterior a alergat-o rau, sau poate are peste 60000 km (e din 2004) sau poate si-a batut cineva joc de ulei Un motor de 125 se poate distruge usor, in mai multe moduri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Ianuarie 12, 2010 Share Postat Ianuarie 12, 2010 Asta nu stiu... stiu doar ca are compresie 6 in loc de 11 Probabil ca proprietarul anterior a alergat-o rau, sau poate are peste 60000 km (e din 2004) sau poate si-a batut cineva joc de ulei Un motor de 125 se poate distruge usor, in mai multe moduri poti sa ne spui ce nr are cbr`u? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bujia Postat Ianuarie 12, 2010 Share Postat Ianuarie 12, 2010 da ma e al tau Mesaj completat B 91 CVL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Ianuarie 12, 2010 Share Postat Ianuarie 12, 2010 Nu te-a intrebat pe mine ma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bujia Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 Imi cer scuze ca n-am scris gramatical. Nu o sa se mai intample. Am scris in graba stiti cum se spune (graba strica treaba). Si chiar am invatat ,chit ca sunt sportiv. Nu vreau sa mai faceti caterinca. INCA O DATA IMI CER SCUZE. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 Imi cer scuze ca n-am scris gramatical. Nu o sa se mai intample. Am scris in graba stiti cum se spune (graba strica treaba). Si chiar am invatat ,chit ca sunt sportiv. Nu vreau sa mai faceti caterinca. INCA O DATA IMI CER SCUZE. Ma, motocicletele mele chiar daca au fost alergate au fost ingrijite in primu rand si in al 2 lea rand stii ca esti un mare terminat... Gagiva cum e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Ianuarie 15, 2010 Share Postat Ianuarie 15, 2010 (editat) Asta nu stiu... stiu doar ca are compresie 6 in loc de 11 Probabil ca proprietarul anterior a alergat-o rau, sau poate are peste 60000 km (e din 2004) sau poate si-a batut cineva joc de ulei Un motor de 125 se poate distruge usor, in mai multe moduri Nu cred ca care compresia asta din cauza segmentilor ... mai mult ca sigur e din supape ... Editat Ianuarie 15, 2010 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat Ianuarie 17, 2010 Share Postat Ianuarie 17, 2010 Mda , din supape este problema . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionutz2oo0 Postat Martie 3, 2010 Share Postat Martie 3, 2010 Salut, mi-am luat si eu un CBR125. Pun maine poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanLeonte Postat Martie 3, 2010 Share Postat Martie 3, 2010 (editat) Salutare! sa te poarte sanatos! este o mobra super tare! asteptam pozele Hai baietii, ceva activitate pe aici?! ca doar a venit un iz de primavara! Bistrita nu-i prezenta? Brasovul, Mediasul? Ce faceti frate?! dormiti?! Editat Martie 3, 2010 de StefanLeonte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionutz2oo0 Postat Martie 3, 2010 Share Postat Martie 3, 2010 Salutare! sa te poarte sanatos! este o mobra super tare! asteptam pozele Hai baietii, ceva activitate pe aici?! ca doar a venit un iz de primavara! Bistrita nu-i prezenta? Brasovul, Mediasul? Ce faceti frate?! dormiti?! Merci, merci! poze o sa pun maine, am facut cam 80 de km azi si e prea intuneric acum sa mai fac poze. Maine dupa ora 5 sigur pun. Mesaj completat Cum am promis, adaug si pozele. cam jegoasa dar strada pe care locuiesc nu este asfaltata asa ca nu prea am cum sa o tin complet curata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Martie 4, 2010 Share Postat Martie 4, 2010 Merci, merci! poze o sa pun maine, am facut cam 80 de km azi si e prea intuneric acum sa mai fac poze. Maine dupa ora 5 sigur pun.Mesaj completat Cum am promis, adaug si pozele. cam jegoasa dar strada pe care locuiesc nu este asfaltata asa ca nu prea am cum sa o tin complet curata. Cat de marfa poate sa fie !!! Sa o stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionutz2oo0 Postat Martie 4, 2010 Share Postat Martie 4, 2010 Cat de marfa poate sa fie !!! Sa o stapanesti sanatos haha merci mult! poate cand isi revine vremea ne vedem la o plimbare, azi veneam de la scoala si pe DN dupa ce am trecut de al doilea pod din baneasa a inceput o ploaie.... cu toate ca aveam pantalonii de ploaie la mine, nu mai aveam unde sa ma intorc ca sa ma opresc sa ii pun... Mesaj completat Cbr-istilor, pe voi cam cat v-au costat RCA-urile pe un an? ca pe mine la Uniqa m-a costat 362 lei pe 12 luni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Di@bolick Postat Martie 4, 2010 Share Postat Martie 4, 2010 E frumos motoru. Dai suportu de numar jos si baga numeru sub sa. O sa arate mai frumos fara suport de numar si samnelizari. Ii strici tot "aerul" ruff cu suportu ala ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Martie 4, 2010 Share Postat Martie 4, 2010 Tu vorbesti ma cu suportu ala de numar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Di@bolick Postat Martie 4, 2010 Share Postat Martie 4, 2010 (editat) O sa dau zilele astea si suportu si semnalele jos . Editat Martie 4, 2010 de Di@bolick Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Martie 4, 2010 Share Postat Martie 4, 2010 (editat) E frumos motoru. Dai suportu de numar jos si baga numeru sub sa. O sa arate mai frumos fara suport de numar si samnelizari. Ii strici tot "aerul" ruff cu suportu ala ) Cât de cocalar poți fi. Ce altceva înafară de copiat mai Âştii să faci? Editat Martie 4, 2010 de Chivu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ClauBR Postat Martie 5, 2010 Share Postat Martie 5, 2010 Am vrut sa dau si eu suportul de numar de la cbr dar nu se poate... decat daca-l tai ). Suportu e corp comun cu aripa de sub codita A intarit cineva amortizoru de pe spate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionutz2oo0 Postat Martie 5, 2010 Share Postat Martie 5, 2010 Cât de cocalar poți fi. Ce altceva înafară de copiat mai Âştii să faci? Lasa-l man, a gasit si el optiunea de copy/paste la PC. E bun suportul ala cu semnalele, nu ma deranjeaza de nici un fel asa cum e. Saptamana asta care vine, cred ca o sa imi pun un kit xenon pe ea, ramane de vazut. Daca e frumos afara duminica si se poate merge poate iesim la o plimbare ceva, ce ziceti? Mesaj completat Ce ulei recomandati, care e cel mai bun? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luci03 Postat Martie 5, 2010 Share Postat Martie 5, 2010 Castrol power 1 racing 10w40 sau 10w50 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionutz2oo0 Postat Martie 5, 2010 Share Postat Martie 5, 2010 Castrol power 1 racing 10w40 sau 10w50 merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Martie 5, 2010 Share Postat Martie 5, 2010 merci. Nu-i 10w40 pentru cbr? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionutz2oo0 Postat Martie 5, 2010 Share Postat Martie 5, 2010 Nu-i 10w40 pentru cbr? Parca 10w40 era, nu mai stiu ca am cartea sub saua pt. pasager. ma interesa mai mult marca, mai am oricum pana la prima revizie, aia de 1000km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Martie 5, 2010 Share Postat Martie 5, 2010 E frumos motoru. Dai suportu de numar jos si baga numeru sub sa. O sa arate mai frumos fara suport de numar si samnelizari. Ii strici tot "aerul" ruff cu suportu ala ) Fugi mah de aici cu prostii dastea , parerea mea e sa-l lase asa arata de nota 20 !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate