marque Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 (editat) Incepand cu 08.05, Motociclismo 13 este pe piata, cu doua super teste, supersportivele de 1000 cmc si 600 cmc, plus anduranta, sport intern si multe altele! VIATA PE DOUA ROTI 6 Cuvantul cititorului 8 Stiri 12 Interviu: Ionut Mistode 16 KTM Test Day 21 Salonul Moto si Accesorii 26 Story: Ride for Peace cu JJ Polnaja TESTE 30 Test comparativ supersportive de 1.000 cmc pe Laguna Seca: Ducati 1098S, Honda CBR 1000RR Fireblade, Kawasaki ZX-10R, KTM RC8 1190, MV Agusta F4 1078 RR, Suzuki GSX-R 1000, Yamaha YZF-R1 62 Test comparativ supersportive medii pe Monza: Honda CBR 600RR, Kawasaki ZX-6R, Suzuki GSX-R 600, Triumph Daytona Triple 675, Yamaha YZF-R6 80 Test anduranta BMW F 800 S 84 Test anduranta Honda XL 1000V Varadero 86 ATV: CFMoto Hunter 520MAX 90 Scuter: Generic Ideo 50 MOTO SPECIAL 94 Andreea Popa si Vespa GTV 250 ie ACCESORII SI ECHIPAMENTE 100 Selectia Motociclismo SPORT 104 Romanian Superbike & CNV 108 Campionatul national de motocros TURISM 112 Cu Africa Twin prin Asia EPOCA 116 Istoria Kawasaki SECOND-HAND 120 Ghid achizitie: Suzuki GSX600F 124 Anunturi moto SH Editat Mai 5, 2008 de marque Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 nici azi n am gasit o in oradea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat Mai 12, 2008 Autor Share Postat Mai 12, 2008 dar ieri aparuse in Timisoara, am informatii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sawyer Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 Deci pozele de la Ciolpani si alea de la Laguna Seca si San Fracisco sunt absolut foarte tare fraaateee! Din america mi s-a parut geniala aia cu motoarele si tramvaiul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 Frumos articolul cu Mirela, blavo si sarumana! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 Frumos articolul cu Mirela, blavo si sarumana! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 la numarul trecut m-am plans ca nu vine (si intradevar mi l-ati dat gratis din cauza ca nu venea, merci ) , dar pana la urma a venit la fix o luna de cand trebuia sa vina (posta romana ) in schimb, numarul asta a venit la timp si a fost adus de un curier pe scuter , asa da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kriminal Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 Ne bucuram ca s-a rezolvat. Sunt de asteptat probleme cand ai de a face cu Posta Romana. Eu am asteptat o luna dupa o alarma care trebuia sa ajunga in trei zile lucratoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flipper Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 Salutare! Din pacate nu as fi vrut sa ajung sa scriu in acest topic, dar... LA 16.05.2008 ora 14 (ora de inchidere a chiscurilor de ziare) revista nu a aparut in Craiova... De o saptamana am un adevarat ritual de a trece pe la 5-6 chiscuri in zona mea si cea centrala a orasului pentru a ma interesa si a cumpara revista. Astazi nici nu a trebuit sa mai cobor de pe motocicleta ca 3 dintre vanzatoare de cum m-au vazut au facut Stiu ca nu e vina dvs, nu e vina nici a doamnelor de la chiosc ci a distribuitorilor dar dintre toti, eu ca cititor si dvs avem de suferit... Maine sigur voi avea revista pt ca l-am rugat pe fratele meu din Bucuresti sa mi-o aduca (nici nu ma mai obosesc sa o caut)! Va multumesc si ii rog pe cei care sunt in situatia mea sa scrie pentru a afla si dvs de adevaratele probleme din distributie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sawyer Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razz Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 Hmm .. nu stiam de topicul asta. Ce pot spune e ca imi place f mult revista si chiar ma gandeam cand o voi gasi la chioscuri. Desi e ok sa gasesti format online, parca la moto / auto - reviste de profil e mai marfa sa rasfoiesti foile. Maine o cumpar, si apropo de Mirela (desi sunt cumva nou si nu stiu cine e de fapt) ma bucur f mult ca s-a rezolvat problema financiara si asteptam rezultatele bune ! Am vazut si azi la TV ceva stiri, chiar astept sa vad si reportajul din revista ! Succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 Super tare numarul fratilor. excelent testul de la laguna seca :X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nick28 Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 Nu ar trebui sa apara numarul 14 deja? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat Iunie 9, 2008 Autor Share Postat Iunie 9, 2008 ba da, azi, maine. Metal Heart asta a plecat in concediu si m-a lasat fara poze de pus pe forum, stiut fiind faptul ca eu nu stiu sa folosesc un calcutlator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ra The Mighty Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 14 e deja pe piata l am luat si io azi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate