Hyadum Postat Iulie 29, 2013 Share Postat Iulie 29, 2013 Nu este zapada decat pe unele portiuni pe vaile mai intunecoase, peste 2400m. Soseaua este uscata. Ultima data am fost acum 2-3 saptamani. Este deschis tunelul si se poate ajunge la Sibiu, chiar daca pe bariera jos la Capra scrie Transfagarasan: Inchis. Starea drumului: -Pitesti-Arges-Vidraru: foarte prost; -Vidraru-Capra: prost -Capra-Balea Lac: bun -Balea Lac-Sibiu: bun, chiar foarte bun pe unele zone. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CND Postat Iulie 30, 2013 Share Postat Iulie 30, 2013 Starea drumului: Transfagarasan -partea sud praf -partea nord acceptabil Transalpina -partea de sud super -partea nord varf-baraj ok , baraj-primul sat dezastru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marian96 Postat Ianuarie 4, 2014 Share Postat Ianuarie 4, 2014 Salutare. Ce mai faceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hyadum Postat Ianuarie 19, 2014 Share Postat Ianuarie 19, 2014 Toata lumea doarme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S.P.Y Postat Februarie 11, 2014 Share Postat Februarie 11, 2014 salut daca am teren in domnesti se pune ....iesirea spre tzeghes.......ma mai dau cu capra pe acolo .....putina endureala nu strica ......am un cbr 600 si o gilera rc 600 si ma numesc Catalin .....momentan sunt pantelimonist dar sper anul asta sa ma mut in militari....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Februarie 19, 2014 Share Postat Februarie 19, 2014 Dragi vecini, îndrumaţi-mă să fac ITP la moto undeva aproape că e expirat din toamnă. Dacă nu la Domneşti cel puţin prin Drumul Taberei. Mulţumesc tuturor pentru răspunsurile rapide, am rezolvat repede ba chiar şi ieftin, la http://conceptcarservice.ro/index.html Bd-ul. Timisoara nr. 76D, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Februarie 26, 2014 Share Postat Februarie 26, 2014 si tu esti bre tot de prin zona? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Februarie 26, 2014 Share Postat Februarie 26, 2014 si tu esti bre tot de prin zona? Domneşti, Cartierul Nou sau Dristor ca bucureştean. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragon Knight Postat Martie 21, 2014 Share Postat Martie 21, 2014 Salutare. Scoatem fiarele la asfalt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Martie 22, 2014 Share Postat Martie 22, 2014 cum adica "scoatem"? ce voi nu ati mers cu ele anul asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Martie 22, 2014 Share Postat Martie 22, 2014 Tocmai am băgat-o în garaj, am reuşit să o şi trântesc niţel în pădure (Ţegheş). Total 33 de km că nu prea aveam timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragon Knight Postat Martie 28, 2014 Share Postat Martie 28, 2014 Paiii, eu am avut-o la iernat, si pana nu i-am facut schimburile si reglarea carbului nu am esit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marian96 Postat Martie 31, 2014 Share Postat Martie 31, 2014 Cine merge la SMAEB ? Fac eu cinste cu doua invitatii la eveniment Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragon Knight Postat Aprilie 3, 2014 Share Postat Aprilie 3, 2014 Salut, eu vin la SMAEB, as prefera sambata sa mergem. Vb si cu vecinu si poate strangem o gasca. Sper sa fie asfaltu' uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Aprilie 3, 2014 Share Postat Aprilie 3, 2014 io ti-am raspuns pe sms ce e cu mine, asa ca ne vedem pacolo daca treceti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat Aprilie 3, 2014 Share Postat Aprilie 3, 2014 va asteptam sa va dezmortiti alaturi de noi eveniment FB - https://www.facebook.com/events/706848179376157/?ref_newsfeed_story_type=regular Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkMoto46 Postat Mai 29, 2014 Share Postat Mai 29, 2014 Nimeni ? Sambata, duminica ...organizam cv ? Hai baietii din ilfov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Mai 30, 2014 Share Postat Mai 30, 2014 daaaaa bravo domne' am facut si eu o anvelopa varza si acu hai la intalnire. rusine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tentu Mihai Postat Octombrie 22, 2014 Share Postat Octombrie 22, 2014 Salut caut si eu o roata sau macar o janta de fata pentru yamaha xt 125 x sau daca nu o pereche de jante de supermoto Care stie are sau cunoaste pe cineva si ma poate ajuta va rog frumos sa imi lase pm MULTUMESC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Octombrie 22, 2014 Share Postat Octombrie 22, 2014 Întreabă la Bardak, poate au ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tentu Mihai Postat Octombrie 22, 2014 Share Postat Octombrie 22, 2014 Multumesc frumos ! Am luat numarul de telefon de la ei si am sa sun maine dimineata sa vad daca au ceva Daca mai stie cineva va astept multumesc mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
octaviangogolan Postat Decembrie 11, 2015 Share Postat Decembrie 11, 2015 Salutare, Am aparut si eu in Domnesti IF, un VFR Rosu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Looki90 Postat Februarie 18, 2018 Share Postat Februarie 18, 2018 Salutare ..mai este cineva din Ilfov?eu sunt din Cornetu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alc26 Postat Februarie 18, 2018 Share Postat Februarie 18, 2018 Mai sus un pic. Bragadiru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Februarie 19, 2018 Share Postat Februarie 19, 2018 Cine dintre cei din zona (clinceni un speta) e mai conectat la primarie si in general constructii/imobiliare? As avea nevoie de niste informations, eventual ajutor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate