cosmin_sn Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 momentan nu a fost nici una......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
le_KiKi Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 (editat) da-mi un id de messenger,si te chemam cand mai iesim... LE:cosmine,am si uitat de tine.....hai ca,cand mai iesim,te chem si pe tine mai jos...brigada clinceni-domnesti,si putin bragadiru(ma rog,zona asta:) ) (mai e si un R1,dar nu se vede in poza) Editat Iunie 18, 2008 de le_KiKi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cucu bau Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 sal la toata lumea, e totul k? a inviat pasarea!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cucu bau Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 sal, bai baeti voi va ti mutat din zona? nu mai dati nici un semn de viata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
poloistul Postat August 9, 2008 Autor Share Postat August 9, 2008 Din pacate eu a trebuit sa ma intorc la Oradea la treaba. Sper sa-mi rezolv transferul cat mai repede. Asta e. Asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat August 10, 2008 Share Postat August 10, 2008 (editat) heloo, bravos celor din clinceni, super drumuri aveti. in domnesti e varza drumu, mi-am rupt partea dorsala, oglinda a cedat si a inceput sa se lase in jos (am strans un surub si a fost ok) hello all!! Editat August 10, 2008 de warlock Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat August 16, 2008 Share Postat August 16, 2008 sa imi fie cu iertare daca va VIOLEZ teritoriul, dar ma gandesc ca poate cineva din zona voastra ar vrea sa isi ia o motoreta super tare ....click pe semnatura mea si inca odata sorry pentru reclama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pocnitoare Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 salut sunt si yo din domnesti dar din pakate sunt cam mik pt voi yo am abea 14 ani dar am un scuter pejo destul de bun si cemi place m,aI MULT un ATV de 107 centimetrii cub motorul si 4 cai putere bunicel pt mine si imi place sa ma dau cu el asa ca dak vreti ne intalnim dar yos prea mik pt voi:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darky.rider Postat Septembrie 6, 2008 Share Postat Septembrie 6, 2008 salut sunt si yo din domnesti dar din pakate sunt cam mik pt voi yo am abea 14 ani dar am un scuter pejo destul de bun si cemi place m,aI MULT un ATV de 107 centimetrii cub motorul si 4 cai putere bunicel pt mine si imi place sa ma dau cu el asa ca dak vreti ne intalnim dar yos prea mik pt voi:) la 14 ani nu stie sa scrie?? :D usor usor ne ducem cu totii de rapa (nu din vina noastra) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_deea Postat Septembrie 6, 2008 Share Postat Septembrie 6, 2008 Generatia asta e de speriat sau am imbatranit noi. Am si eu un exemplar acasa si greu inteleg ce imi scrie pe mess. Pana la urma mai exista ceva activitate in zona sau ati migrat cu totii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidda Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 Cei care doresc sa vina la parastasul Elei si al lui Traian, dar nu stiu sa ajunga pe str. Agnita, sunt asteptati maine la ora 11.00 la Arc. La ora 11.30 maxim se pleaca. Daca aveti intrebari/nelamuriri ma puteti contacta la nr de tel: 0721.667.667-Silvia /index.php?showtopic=136150 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 poloistul, faci polo ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana Suzuki Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 Ne-am mutat! Mai avem de amenajat, dar ne-am mutat! Ar avea cineva chef de o intalnire diseara? Sa spunem la primul pod din Domnesti, cum vii dinspre centura? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
meXicanuL666666 Postat Octombrie 25, 2008 Share Postat Octombrie 25, 2008 frate cam cit iei pt un motor? transport si toate cele o zi buna de neatza all nasol afara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
meXicanuL666666 Postat Decembrie 15, 2008 Share Postat Decembrie 15, 2008 ma aici nu mai vb nimeni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cucu bau Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 SALUT MEXICANE! cred ca e ECLIPSA in Domnesti.... hai sa incepem sa ne prezentam ca vine primavara si facem ca anul trecut, nici nu ne vedem fetele si poate l aflu si yo pe ala care mi tulbura noptile pe prel. ghencea la orele 02:00 sau 04:00 noaptea sa dea o bere ca nu chem militia.... si totodata sa vedem si a cui toba urla mai tare.... aloooo looome nu iesiti la interval.....? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nk155 Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 Salut baieti, eu sunt din ciorogarla, am luat A-ul la sfarsitul lui noiembrie si motoru aferent la care tin foarte mult odata cu venirea caldurii sper sa ies si eu cu voi la plimbare daca e la viteze normale. Numai bine, Catalin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cucu bau Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 salut catalin bravos pt permis si numai la viteze normale se merge.......sper! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana Suzuki Postat Februarie 14, 2009 Share Postat Februarie 14, 2009 Pan' la urma vad si eu un motociclist in Domnesti, altfel decat in miscare? Ne-am mutat de juma' de an si doar o singura intalnire - foarte utila insa, caci motorul se impotmolise in noroiul din fata casei... Deci, ne vedem pe undeva prin zona? Maine, de exemplu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cucu bau Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 Eu as fi dat o tura dar am bateria la incarcat! Ultima oara am avut peripetii cu ea si nu mai vreau sa o imping! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cucu bau Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 dar surpriza, mi am luat baterie......, am vazut ca zumzaiti prin prel. ghencea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 Va salut. Am inceput si eu demersurile la primarie pentru constructia unei case in Clinceni. Am terenul pe drumul care duce de la Clinceni la Ordoreanu, la 1km de English Village. Posesor de Kawasaki zx6r 2005, verde Sa auzim de bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cucu bau Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 Va salut. Am inceput si eu demersurile la primarie pentru constructia unei case in Clinceni. Am terenul pe drumul care duce de la Clinceni la Ordoreanu, la 1km de English Village. Posesor de Kawasaki zx6r 2005, verde Sa auzim de bine ! Sal Dane, welcome............. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 Salutari si scuze de intruziune. Incercam sa oprim udatul haotic si fara simt de responsabilitate a strazilor din Bucuresti si nu numai. Petitie Topic de discutii si stabilire a actiunilor. Multumesc. Sarbatori Fericite! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalinpensiunecanina Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 Noroc.Prin zona si eu!!! Pe PRELUNGIREA GHENCEA spre DOMNESTI.Cand se face plimbare s-au intalnire.....ma bag.messenger : catalinpensiunecanina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate