Trandafir Postat Iunie 20, 2011 Share Postat Iunie 20, 2011 incarcator ipod de unde , ce si cum ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THC Postat Iunie 20, 2011 Share Postat Iunie 20, 2011 (editat) incarcator ipod de unde , ce si cum ? priza de la Kronau, incarcator masina ipod/iphone pe pe okazii sau daca poti sa astepti www.dealextreme.com Editat Iunie 20, 2011 de THC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kex83 Postat Iunie 21, 2011 Share Postat Iunie 21, 2011 Feedback update: o sa fie cam irelevant consumul pentru ca acum nu mai simt nevoia sa schimb vitezele la 3500 - 3800 (cum faceam de obicei) si pot sa merg lejer cu 4000 fara sa schimb (nu se mai aude motorul asa turat) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Iunie 21, 2011 Share Postat Iunie 21, 2011 (editat) Feedback update: o sa fie cam irelevant consumul pentru ca acum nu mai simt nevoia sa schimb vitezele la 3500 - 3800 (cum faceam de obicei) si pot sa merg lejer cu 4000 fara sa schimb (nu se mai aude motorul asa turat) Irelevant sau nu, pana la urma care e noul consum? Sau n-ai apucat sa-l faci inca? Editat Iunie 21, 2011 de Angi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Iunie 21, 2011 Share Postat Iunie 21, 2011 Irelevant sau nu, pana la urma care e noul consum? Sau n-ai apucat sa-l faci inca? angi am zis sa lasi nr de tel pt crash bar,dar nm?le mai dai sau nu? sa stiu ce fac.ms ast. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Iunie 21, 2011 Share Postat Iunie 21, 2011 angi am zis sa lasi nr de tel pt crash bar,dar nm?le mai dai sau nu? sa stiu ce fac.ms ast. Bre, am raspuns deja PM-ului tau. Ia cauta prin mesagerie. Una peste alta, amicul nu vrea sa dea fiarele separat si nici eu n-o sa le mai dau momentan. Imi pare rau ca nu te pot ajuta in aceasta problema. Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Iunie 21, 2011 Share Postat Iunie 21, 2011 Bre, am raspuns deja PM-ului tau. Ia cauta prin mesagerie. Una peste alta, amicul nu vrea sa dea fiarele separat si nici eu n-o sa le mai dau momentan. Imi pare rau ca nu te pot ajuta in aceasta problema. Numai bine. ok.este in regula.ceau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kex83 Postat Iunie 21, 2011 Share Postat Iunie 21, 2011 Irelevant sau nu, pana la urma care e noul consum? Sau n-ai apucat sa-l faci inca? Nu am apucat sa-l fac inca. Mai dureaza putin pana fac un plin in oras + unul in afara. Azi s-a dus un filtru catre Bogdan, maine altul la Adi. Respect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecul Postat Iunie 21, 2011 Share Postat Iunie 21, 2011 Pentru cine ar mai putea fi interesat, producem si noi Crash Bar-uri si alte accesorii pentru F650 GS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Iunie 22, 2011 Share Postat Iunie 22, 2011 Alecule, da' spune oamenilor cine sunteti... http://www.heavyduties.ro/hdprodro.html Aruncati va rog un ochi aici, pe sectiunea service, sa nu mai umplu si aici o pagina cu problemele aparute la Scarverul meu? Merci /index.php?/topic/664081-aliniere-pinioane-transmisie-sau/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecul Postat Iunie 22, 2011 Share Postat Iunie 22, 2011 Yzu multumesc de completare, nu am vrut sa fiu foarte insistent pentru ca oricum suntem destul de incarcati si pentru unele accesorii trebuie sa dam termen lung de livrare. seara faina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Iunie 23, 2011 Autor Share Postat Iunie 23, 2011 din pacate iara am rupt o spita la roata fata. caut un mester priceput in montat spita noua si centrat roata. din pacate rabinul a emigrat si nu stiu la cine sa mai apelez. multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zemil Postat Iunie 24, 2011 Share Postat Iunie 24, 2011 din pacate iara am rupt o spita la roata fata. caut un mester priceput in montat spita noua si centrat roata. din pacate rabinul a emigrat si nu stiu la cine sa mai apelez. multumesc aseara i-am lasat ceva de lucru rabinului...e acasa;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Iunie 24, 2011 Autor Share Postat Iunie 24, 2011 aseara i-am lasat ceva de lucru rabinului...e acasa;) Multumesc. Ai si nr de telefon (asta cu 8085) nu functioneaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobbieB Postat Iunie 24, 2011 Share Postat Iunie 24, 2011 Multumesc. Ai si nr de telefon (asta cu 8085) nu functioneaza. 0724.452.023 Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Iunie 24, 2011 Share Postat Iunie 24, 2011 cablu ambreiaj , stiti careva pe unde pot gasi...? In afara de cel original BMW (care s-a desfacut din nuca de fixare in maneta de ambreiaj ...halal calitate) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Iunie 25, 2011 Share Postat Iunie 25, 2011 (editat) cablu ambreiaj , stiti careva pe unde pot gasi...? In afara de cel original BMW (care s-a desfacut din nuca de fixare in maneta de ambreiaj ...halal calitate) dupa cati km s-a desfacut? mai ai factura? daca da, du-te cu cablul inapoi sa-ti dea altul. Editat Iunie 25, 2011 de Angi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Iunie 25, 2011 Share Postat Iunie 25, 2011 dupa cati km s-a desfacut? mai ai factura? daca da, du-te cu cablul inapoi sa-ti dea altul. dupa 48000...era cred ca cel din fabrica, dar curios e ca nu s-a ros si sa se rupa ci s-a desprins din nuca de fixare in maneta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Iunie 25, 2011 Share Postat Iunie 25, 2011 ia original, e ieftin si daca la 50k schimbi unu ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Iunie 25, 2011 Share Postat Iunie 25, 2011 Mi-e mi-a picat acum 1 an si in prima faza am cumparat un kit de cabluri de la louis care sunt bune pentru urgente, dar par cam subtirele. Apoi am luat de la Bavaria unul original care e mult mai gros. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Iunie 25, 2011 Share Postat Iunie 25, 2011 dupa 48000...era cred ca cel din fabrica, dar curios e ca nu s-a ros si sa se rupa ci s-a desprins din nuca de fixare in maneta eu credeam ca ai luat unul si s-a stricat dupa cateva mii, d-aia am si spus sa te duci sa-l schimbe, dar dupa 48000........... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Iunie 25, 2011 Share Postat Iunie 25, 2011 cablul in sine, e ok...doar nuca din capatul de la maneta de ambreiaj s-a desprins de el azi am pus o alta nuca, din aia cu surub de strangere din setul louis, dar marita gaura in care intra cablul pt ca, cablul original, e prea gros pt ea...deci dc purtati la voi setul ala si nu i-ati largit gaura, pt cablul original nu se potriveste cablul nu l-as schimba inca pt ca e bun si mai gros, si nu are urme de uzura mai deloc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enos Postat Iunie 25, 2011 Share Postat Iunie 25, 2011 (editat) Salutare.Care ai dakar din 2000 ma poti ajuta si pe mine cu ceva detalii?Spre exemplu releul de incarcare este in scut ca la dakar ul din 2004? Editat Iunie 25, 2011 de enos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Iunie 26, 2011 Share Postat Iunie 26, 2011 Am de vanzare doua camere date jos de pe moto meu ca mi-am schimbat cauciucurile. Topicul e la vanzari second-hand. dupa 48000...era cred ca cel din fabrica, dar curios e ca nu s-a ros si sa se rupa ci s-a desprins din nuca de fixare in maneta Eu zic sa zici saru-mana ca te-a tinut atat si cred ca motorul tau, la care sunt sigura ca tii foarte mult, merita un cablu original acum, dupa atata efort. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
albanezu Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 cine are un stop spate pentru gs? daca sunt posesori astept raspuns. numa bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate