lauramarginea Postat August 14, 2011 Share Postat August 14, 2011 in anunt spui ca 2004 in sus , dar scrie f650gs 2000 pe eticheta aia...sau nu vad eu bine? ,... deci merge pe un gs din 2001? scuze merge de la 2000 in sus da e ok si pe 2001 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Berlin Postat August 15, 2011 Share Postat August 15, 2011 Are careva o schema a semeringurilor de furca? trebuie sa schimb si inelele de metal si nu stiu cum se numesc pt a le comanda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lauramarginea Postat August 15, 2011 Share Postat August 15, 2011 Are careva o schema a semeringurilor de furca? trebuie sa schimb si inelele de metal si nu stiu cum se numesc pt a le comanda. brake da un semn daca iti trebe suporti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
albanezu Postat August 15, 2011 Share Postat August 15, 2011 ma intereseaza un topcase de bmw 2000+. daca are careva astept un mesaj. multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiyuta Postat August 15, 2011 Share Postat August 15, 2011 Are careva o schema a semeringurilor de furca? trebuie sa schimb si inelele de metal si nu stiu cum se numesc pt a le comanda. uite aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hnd46 Postat August 17, 2011 Share Postat August 17, 2011 Salutare S-au tocit mansoanele incalzite ( sunt cele originale), am sanse sa gasesc pe undeva doar masoanele? A mai fost cineva intr-o situatie asemanatoare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat August 17, 2011 Share Postat August 17, 2011 Salutare S-au tocit mansoanele incalzite ( sunt cele originale), am sanse sa gasesc pe undeva doar masoanele? A mai fost cineva intr-o situatie asemanatoare? Ariete BMW Replica (cod 01690/F/24) Anul trecut costau 80 lei. Le-am comandat la www.automotoworld.ro care aduc produse Ariete. Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CozonacRutier Postat August 17, 2011 Share Postat August 17, 2011 (editat) 22euro cu tot cu transport. Editat August 17, 2011 de Discordless Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hnd46 Postat August 17, 2011 Share Postat August 17, 2011 (editat) Ariete BMW Replica (cod 01690/F/24) Anul trecut costau 80 lei. Le-am comandat la www.automotoworld.ro care aduc produse Ariete. Bafta. Sa traiesti ca ne trebuiesti. Multam. 22euro cu tot cu transport. Imi poti aduce si mie o pereche? (comanda ferma). Sau pot sa comand si eu. Multam. Editat August 17, 2011 de hnd46 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat August 17, 2011 Share Postat August 17, 2011 Imi poti aduce si mie o pereche? Sau pot sa comand si eu. Multam. Eu am comandat la Automotoworld.ro direct. Avantajul este ca nu mai platesti transport. Din cite imi aduc aminte. Suna-i si intreaba in cit timp iti aduc mansoanele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hnd46 Postat August 17, 2011 Share Postat August 17, 2011 Eu am comandat la Automotoworld.ro direct. Avantajul este ca nu mai platesti transport. Din cite imi aduc aminte. Suna-i si intreaba in cit timp iti aduc mansoanele. Am sunat si cerut un timp de livrare. Multam inca odata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat August 17, 2011 Share Postat August 17, 2011 Ariete BMW Replica (cod 01690/F/24) Anul trecut costau 80 lei. Le-am comandat la www.automotoworld.ro care aduc produse Ariete. Bafta. se scimba greu.ceva tehnica.k am manere incalzite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobbieB Postat August 17, 2011 Share Postat August 17, 2011 (editat) se scimba greu.ceva tehnica.k am manere incalzite Nu, nu-ti trebuie niciun fel de tehnica. Doar un cutter si cateva picaturi de fixativ de par (preferabil gel). Le tai cu atentie (pentru a nu sectiona rezistenta) pe cele vechi, apoi ungi locul cu putin fixativ si le impingi pe cele noi. Fixativul se usuca in scurt timp si... gata! Eu asa am procedat si a functionat repede si foarte bine. Spor! Editat August 17, 2011 de RobbieB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat August 17, 2011 Share Postat August 17, 2011 se scimba greu.ceva tehnica.k am manere incalzite E valabil tot ce a zis Robbie mai sus. Totusi NU folosi din prima cutterul daca nu stii cum sunt pozitionate firele. Uite AICI inspiratie pentru a schimba mansoanele fara probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat August 17, 2011 Share Postat August 17, 2011 Nu, nu-ti trebuie niciun fel de tehnica. Doar un cutter si cateva picaturi de fixativ de par (preferabil gel). Le tai cu atentie (pentru a nu sectiona rezistenta) pe cele vechi, apoi ungi locul cu putin fixativ si le impingi pe cele noi. Fixativul se usuca in scurt timp si... gata! Eu asa am procedat si a functionat repede si foarte bine. Spor! ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat August 17, 2011 Share Postat August 17, 2011 Totusi NU folosi din prima cutterul daca nu stii cum sunt pozitionate firele. +1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CozonacRutier Postat August 18, 2011 Share Postat August 18, 2011 Trebuie sa schimb si eu mansoanele ca e ros cel de pe stanga, cum aflu daca au incalzire inainte sa le dau jos? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
buzoianu Postat August 18, 2011 Share Postat August 18, 2011 Trebuie sa schimb si eu mansoanele ca e ros cel de pe stanga, cum aflu daca au incalzire inainte sa le dau jos? Pai e simplu ai sau nu buton cu semn de mansoane pe mijlocul ghidonului. Asfalt uscat, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat August 18, 2011 Share Postat August 18, 2011 Trebuie sa schimb si eu mansoanele ca e ros cel de pe stanga, cum aflu daca au incalzire inainte sa le dau jos? Daca e mai nou utilajul , ai butonul de manere incalzite pe mina dreapta, linga butonul demarorului. Nu ai cum sa il ratezi ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CozonacRutier Postat August 18, 2011 Share Postat August 18, 2011 N-am asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat August 18, 2011 Share Postat August 18, 2011 N-am asa ceva Ala nu e de BMW F650GS. Uite AICI alta sursa de inspiratie. Spor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zemil Postat August 18, 2011 Share Postat August 18, 2011 N-am asa ceva asa ar trebui sa fie la f650/dakar http://faq.f650.com/GSFAQs/Photos/ElecPhotos/HotGripsSwitchGS.jpg , ceea ce ai postat este de la alt model Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CozonacRutier Postat August 18, 2011 Share Postat August 18, 2011 Stiu ca nu era f650 dar nu am din pacate asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat August 18, 2011 Share Postat August 18, 2011 (editat) Acestea sunt cele doua variante pe care le poti avea pe motocicleta. In a doua imagine varianta stock pt incalzirea minerelor este butonul cu numerotarea 0,I,II . Celalalt buton (in aceeasi imagine) este un up-grade facut de propitar. Editat August 18, 2011 de Serban.S Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CozonacRutier Postat August 18, 2011 Share Postat August 18, 2011 Nu am asa ceva dar am o vaga banuiala ca unul din fostii proprietari a scos incalzirea si a inlocuit switchul cu o priza de 12v. Inca o intrebare, cablul asta e ABS-ul? Nu de alta, dar am doar pe spate iar sub sa sunt niste mufe deconectate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate