tro5 Postat Iunie 12, 2005 Share Postat Iunie 12, 2005 scurt pe doi......Cine mai are??? Cum sta cu consumul? Manual in engleza????(am in germana si... ...) Pentru inceput cam atata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Iunie 12, 2005 Autor Share Postat Iunie 12, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comaro Postat Iunie 12, 2005 Share Postat Iunie 12, 2005 Eu am cumparat un F650 de circa o luna. Consumul este de 5,5 l/100 in conditiile in care 80%din traseu este enduro. Am si manual in limba engleza daca vrei pot sa-ti fac un set de copii xerox si sa-l pun la posta. Daca esti interesat te rog sa ma suni la 0744508734(Ionut) sau sa-mi lasi un mesaj la contact@comaro.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Iunie 13, 2005 Share Postat Iunie 13, 2005 Felicitari pentru alegere, dintre cele 2 modele este cu multe trepte mai sus ca factor "fun" , utilitate si siguranta Mi s-au scurs si mie ochii pe langa el dar m-am consolat cu faptul ca e prea joasa saua si mie imi plac caprele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Iunie 13, 2005 Autor Share Postat Iunie 13, 2005 Felicitari pentru alegere, dintre cele 2 modele este cu multe trepte mai sus ca factor "fun" , utilitate si siguranta Mi s-au scurs si mie ochii pe langa el dar m-am consolat cu faptul ca e prea joasa saua si mie imi plac caprele Iti multumesc.......da sunt convins ca are mai multa siguranta si +++ confort sporit. Ce sa fac daca sunt piticanie.....si asa coborata la minim tot nu ating cu toata talpa (stau cu ambele picioare dar cu 1/2 din talpa). Sper sa nu o scap din cauza asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Iunie 13, 2005 Share Postat Iunie 13, 2005 .....si asa coborata la minim tot nu ating cu toata talpa (stau cu ambele picioare dar cu 1/2 din talpa). Sper sa nu o scap din cauza asta. Pai sa stii ca la un enduro..nici nu trebuie sa stai cu talpile pe jos. Daca atingi doar cu ambele varfuri pe jos e suficient . Modelul asta e bun de touring pe asfalt si oarece drum forestier, daca te bagi mai adanc, o sa constati ca are garda f. joasa la sol Daca l-ai cumparat, sa-l stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iunie 13, 2005 Share Postat Iunie 13, 2005 Cat ai dat pe ea? Din ce an e? Are ABS? Baga detalii Sa o stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Iunie 13, 2005 Autor Share Postat Iunie 13, 2005 Cat ai dat pe ea? Din ce an e? Are ABS?Baga detalii Sa o stapanesti sanatos Este din 2001 si nu are ABS Am dat.....o sa dau 6 ani din viata scalv la BCR Baaiazid.....primul lucru o sa cumpar alarma de la tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Iunie 14, 2005 Share Postat Iunie 14, 2005 (editat) Mi s-au scurs si mie ochii pe langa el dar m-am consolat cu faptul ca e prea joasa saua si mie imi plac caprele Pentru cei ceva mai inalti perfect este Dakar-ul, un soi de "caprioara". Exact ca f 650 gs doar ca este cu mult mai inalt si o garda la sol apreciabila. Editat Iunie 14, 2005 de zigzag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Iunie 14, 2005 Autor Share Postat Iunie 14, 2005 Calare pe ea dupa ce fata a fost coborata la minim.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat Iunie 14, 2005 Share Postat Iunie 14, 2005 bravo, domnu'! cred ca pe la toamna poate-poate ma inscriu si eu in grupul vesel pe care l-ai deschis aici... asta cu putin noroc... mai vedem... s-o stapanesti sanatos! de-abia astept sa iesim la o plimbarica... sambata de exemplu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Iunie 14, 2005 Autor Share Postat Iunie 14, 2005 bravo, domnu'! cred ca pe la toamna poate-poate ma inscriu si eu in grupul vesel pe care l-ai deschis aici... asta cu putin noroc... mai vedem... s-o stapanesti sanatos! de-abia astept sa iesim la o plimbarica... sambata de exemplu Cu ceea mai mare placere....... Sambata merg dupa numere si dupa capra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat Iunie 14, 2005 Share Postat Iunie 14, 2005 aham, deci nu esti inca in legalitate... vedem... eu vreau sa ies din buc. sambata pe undeva... am si ceva idei.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat Iunie 14, 2005 Share Postat Iunie 14, 2005 oricum sunt foarte foarte curios cum se comporta "jucaria" da te las acum sa-ti faci dabmlaua si nu te uit.. chiar vreau sa vad cum merge... pentru ca vreau si eu asa ceva si nu o pot lua doar ca imi place cum arata... desi faptul ca scrie ceva de Bavaria pe ea mi-este aproape suficient... chiar daca e facut motoru de austrieci... am incredere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hannibal Postat Iunie 17, 2005 Share Postat Iunie 17, 2005 mie imi plac caprele zoofilule On-topic: Rares, tata, sa o stapanesti sanatos si sa-i faci muuuulte poze si sa le postezi si sa dai de baut la preteni pt achizitie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kuki Postat Iunie 19, 2005 Share Postat Iunie 19, 2005 Stati asa ca vin si io acuma... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Iunie 19, 2005 Autor Share Postat Iunie 19, 2005 Manual sau carte tehnica......am reusit sa fac rost de ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mario Postat Iunie 19, 2005 Share Postat Iunie 19, 2005 Salut sa o stapanesti sanatos si sa-ti aduca numai bucurii.Spune-mi si mie cum ai reusit si unde (adica service-ul) s-o lasi mai jos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Iunie 19, 2005 Autor Share Postat Iunie 19, 2005 Salut sa o stapanesti sanatos si sa-ti aduca numai bucurii.Spune-mi si mie cum ai reusit si unde (adica service-ul) s-o lasi mai jos. cand ajung la garaj o sa-ti fac cateva poze cu detaliiiiiiiii.....este foarte simplu....se coboara jugul furcii pe furca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mario Postat Iunie 19, 2005 Share Postat Iunie 19, 2005 Mersii Rares astep detalii cand poti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Iunie 20, 2005 Autor Share Postat Iunie 20, 2005 .... aceste suruburi se destrang si se coboara fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Iunie 20, 2005 Autor Share Postat Iunie 20, 2005 ...si de jos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mario Postat Iunie 20, 2005 Share Postat Iunie 20, 2005 Ok mersi mult m-am prins. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kuki Postat Iunie 20, 2005 Share Postat Iunie 20, 2005 Are cineva un manual in engleza ? ...dau n'spe beri, ca mi-am prin urechile cu Gothe asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Iunie 20, 2005 Autor Share Postat Iunie 20, 2005 Are cineva un manual in engleza ? ...dau n'spe beri, ca mi-am prin urechile cu Gothe asta... Da am eu. Daca esti din buc sa-mi dai un cd sa-ti copies. Este in engleza dar din pacate doar pt CS. Partea cu motorul este la fel. difera rezervorul de ulei si pozitia baterie +esapamentul. Am si in germana pt GS. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate