Angi Postat Octombrie 28, 2008 Autor Share Postat Octombrie 28, 2008 Voi ati gasit pe site-ul Bavaria preturile accesoriilor moto gen scut, bare protectie etc? De fapt, nici pagina de accesorii n-am gasit-o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 te pomenesti ca ai castigat la loto, de vrei sa cumperi accesorii de la bavaria.. ............................ dragilor, sambata ne noroim si noi pe undeva ? sau iar hotaram vineri seara.. bafta tuturor, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeroo Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 bai baietii, fir-ar sa va fie rusine la nas pe unde va dati si in ce gropi intrati, cand altii dau cu mucii pe tastatura la munca, batrani si bolnavi ... nesimititilor! brava voua....mai teone, cum reusisi mai, din tot drumul ala, fix in groapa aia sa intri, si ai gasit si tu una, sanatoasa, macar sa stii o treaba... brava, frumos din partea ta! je unul, as iesi sambata, PA MALUL LU' ARGES SA MA DAU RACING PE MACADAM!!! angi cunoaste, si cu ocazia asta poate imi gasesc si eu numarul de inmatriculare... angi tata, te mai bagi sa stai in spate sa vezi cum ma dau prin balti? hai sanatate la toata lumea, ca vad ca ma lasa si pe mine intr-un tarziu raceala.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 pai, poate stabilim ceva joi... malu argesului suna bine, bafta, sanatate domnu 0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Teone Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 ceasul rau mai zerule:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Voi ati gasit pe site-ul Bavaria preturile accesoriilor moto gen scut, bare protectie etc? De fapt, nici pagina de accesorii n-am gasit-o Dar pagina de echipament BMW, de exemplu?? Am agsit doar niste preturi de motociclete, in clasicul stil romanesc, fara TVA. Sa stii insa ca nici pe site-ul de Germania, Austria etc nu exista preturile la scut si bare de protectie; exista insa pretul la dotarile optionale gen ABS, ASC, RDC, ESA, manere incalzite, toba cromata etc, adica dotarile care trebuiesc neaparat montate din fabrica. Dar in schimb am gasit asta: Service BMW Motorrad. Gândind Âşi privind către viitor. Prin intermediul rețelei noastre internaționale de service, vă asigurăm oriunde Âşi oricând plăcerea de a conduce. Automobile Bavaria vă oferă service de cea mai înaltă calitate datorită experienței îndelungate acumulate Âşi a echipamentelor ultramoderne utlizate. Angajații service-ului BMW Motorrad au toate calificările necesare, datorită programelor avansate de training conform standardelor internaționale BMW. De aceea, oricând vă putem oferi service de cea mai înaltă calitate Am uitat sa mai adaug: la "Noutati" nu au mai postat din 17 aprilie cand se laudau cu F650/800 GS. Ce conteaza de exemplu ca au aparut noile K1300? Puteti citi si de pe internet, pe oricare alt site BMW... sau in orice revista. O sa le vedem doar adaugate in lista de pret fara TVA la primavara, ca atat ii intereseaza, banu'... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eti_radu Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Teocsane Tata la cat era drumu ala de lat cum reusisi sa intrii tocmai in santzu ala.....adrenalina asta. ia aici nr lu nea Mircea cu carenele 0744338309. sta pe langa lukoilu din bucurestii noi, iti explic eu cum sa ajungi acolo. Plescoi, bine ca te ai nimerit cu ei ca cine stie cand mai ieseau din vagauna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrrmmx Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Voi ati gasit pe site-ul Bavaria preturile accesoriilor moto gen scut, bare protectie etc? De fapt, nici pagina de accesorii n-am gasit-o nu gasesti preturi. du-te pana la cotroceni sau suna-i, ca si ei aduc accesorii BMW. eu acolo am comandat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PHANTOM II Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 @ Teone: ma gandesc ca e ceva de la electronica, atata timp cand se observa ca unul din sisteme(destul de important) nu mai raspunde la apeluri, e tras tot motorul pe linie moarta. Rezolva intai cu racirea, apoi poti trage o concluzie. Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nils Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 salutare, credeti ca ar putea fi pusa in discutie calarea motorului? ar fi bine sa-ti faci o lista cu ce ai nevoie cel putin cu ce iti dai tu seama(daca poti), caci amicul meu neamtz pleaca azi in germania si a zis sa-i zic ce sa aduca. acolo sunt mai ieftine toate cele. oricum el dupa ce le gaseste imi zice cam cat costa si le ia numai daca sunt de acord cu pretul. mai era cineva care vroia niste aparatori de manere ca ale mele (acerbis) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 sar'na, eu sunt cel cu aparatorile. inca le vreau, doar sa nu fie portocalii multam angi, maine se tine intalnirea ? undeanume ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Octombrie 30, 2008 Autor Share Postat Octombrie 30, 2008 angi, maine se tine intalnirea ? undeanume ? Pai tu ce zici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Pai tu ce zici? La... ba nu...parca ..la sau ..nu .....sigur....la... Aaa..da....ca joia trecuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobbieB Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Biker's da? Hai ca-i frumos afara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Octombrie 30, 2008 Autor Share Postat Octombrie 30, 2008 Biker's da? Hai ca-i frumos afara... Daca zici tu, asa sa fie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 hai bre angi ca faceam misto Nils, amicu tau care pleaca la jermania, crezi ca poate sa-mi comande rulmentii de la furca ? Multumesc mult, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Octombrie 30, 2008 Autor Share Postat Octombrie 30, 2008 hai bre angi ca faceam misto Tati, ma gandeam ca poate ai alte idei, vreo propunere, si d-aia te-am intrebat ps- Eu am fata la ginecolog ...................cu 4 roti ma primiti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Felicitari taticule ? te primim ma, ca te stim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Octombrie 30, 2008 Autor Share Postat Octombrie 30, 2008 Felicitari taticule ? Inca nu, bre. In cazul asta "fata" e Dakarul si "ginecologul" e mecanicul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 al dreac pervers batran. d-aia ai tu o singura toba, in doua te'ncurcai. ptiu drace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Octombrie 30, 2008 Autor Share Postat Octombrie 30, 2008 al dreac pervers batran.d-aia ai tu o singura toba, in doua te'ncurcai. ptiu drace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeroo Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 obraznicaturi mici, v-ati dat pe porcosenii si aici? deci angi...unde ne vedem in seara asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 angi, da vino bre cu catemeu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Teone Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 cum a fost domnilor aseara? intrucat sunt cu mobra "pe butuci" si 4 roti nu posed, a trebuit sa stau acasa:( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeroo Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 a fost frumos, alune din belsug, multumita lui iulian22, au mai ramas si pe saptamana viitoare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate