Xomin Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 caut o pereche de Metzeler Tourance iar pana acum cea mai buna oferta gasita este: 120 lire perechea (la cursul de azi 550 lei) pretul este la jumatate fata de ce am gasit in romania pana acum (de la 1.000 lei in sus/perechea) - la costul final se va mai adauga si transportul (probabil 100 lei) vroiam sa stiu daca a mai comandat careva de la busters ???????????????? PS. astia accepta paypal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Aprilie 1, 2009 Autor Share Postat Aprilie 1, 2009 Singurul aspect care ar fi bine sa fie stabilit este locul exact unde ne vom parca motoarele, ca sa fim pe cat posibil la un loc. Din ce am vazut, tendinta bmwistilor care vin la Arc e de a parca pe aleea din dreapta, in zona bancutei. Eu m-am conformat si am parcat langa ei. Daca veniti si voi, ne vedem acolo in fiecare miercuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 ca sa nu mai ziceti ca sunt prea mari si grele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nils Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 (editat) ca sa nu mai ziceti ca sunt prea mari si grele... . ha,ha. dar ai exersat ceva in week asta .. bravo. p.s. ......ai vrea tu. Daca veniti si voi, ne vedem acolo in fiecare miercuri. venim si noi, dar joi , pe traian 42 la ora 19....te asteptam si pe tine. Editat Aprilie 2, 2009 de nils Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trumansky Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 Tot Traian 42 azi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nils Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 da. acolo. Mai vrea cineva anvelope haidenau k 60? ca eu comand azi pt mine (fata - spate) si ar fi mai rezon transportul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Ce facem ,ne bagam? http://www.enisalamotoadventure.ro/ Dar cine e in poza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CosX Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 400 Euro / pers ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 400 Euro / pers ? Ezact Am citit pretul dupa ce am postat.Ma entuziasmasem ca stiam de la Daiana ce super a fost anul trecut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeroo Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 si eu care credeam ca ai castigat la loto..... uff...deci nu ai castigat.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 si eu care credeam ca ai castigat la loto..... uff...deci nu ai castigat.... nope ,dar ma gandesc sa folosesc cagula in alte scopuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
felixcrainicu2002 Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 vand sa inalta originala bmw 1200 gs adventure culoare gri. a fost folosita o luna anul trecut. motivul vanzarii - mi-am luat sa joasa. pret: 750 ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Aprilie 9, 2009 Autor Share Postat Aprilie 9, 2009 Duminica vreau s-o iau spre munte pe un traseu destul de dragut. In principiu voi merge doar pe sosea. Daca doreste cineva, detalii pe PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 Duminica vreau s-o iau spre munte pe un traseu destul de dragut. In principiu voi merge doar pe sosea. Daca doreste cineva, detalii pe PM. Vorbeste cu Dayana.Se duc cativa pana la Voineasa,Ciunget Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeroo Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Aprilie 9, 2009 Autor Share Postat Aprilie 9, 2009 Vorbeste cu Dayana.Se duc cativa pana la Voineasa,Ciunget Din pacate traseul meu nu coincide. Oricum, multumesc pentru sugestie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 Gasit baterii Varta ieftine: http://www.bumbas.ro/lista%20pretmoto.html La toate magazinele moto la care am intrebat bateria care-mi trebuie mie se vindea la 310-330 lei. Aici e 220 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bill Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 vand sa inalta originala bmw 1200 gs adventure culoare gri. a fost folosita o luna anul trecut. motivul vanzarii - mi-am luat sa joasa. pret: 750 ron 500. 0744672942 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 Ce modele a adus A. Bavaria la salon? A fost toata seria K1300? Si F800 R? Echipament? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 Ce modele a adus A. Bavaria la salon? A fost toata seria K1300? Si F800 R? Echipament? daaa, si ciocolate care inveleau staniolul in marmote.Nu te lasau nici sa le atingi darmite sa le incaleci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
felixcrainicu2002 Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 (editat) Gasit baterii Varta ieftine: http://www.bumbas.ro/lista%20pretmoto.html La toate magazinele moto la care am intrebat bateria care-mi trebuie mie se vindea la 310-330 lei. Aici e 220 lei. Editat Aprilie 13, 2009 de felixcrainicu2002 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trumansky Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 daaa, si ciocolate care inveleau staniolul in marmote.Nu te lasau nici sa le atingi darmite sa le incaleci. Noi ne-am suit fara probleme pe orice bemveu am vrut sa incalecam... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CosX Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 Totdeauna aia de a bmw s-au uitat ciudat cand era vorba sa te urci pe ele la smaeb. De fapt nu te lasa. M-am invartit si io pe acolo vreo ora sambata...si nu era nimeni urcat pe nici un motor de-al lor Cred ca ati avut noroc voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ali baba Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 Cred ca ati avut noroc voi. Eu cred ca selectia se face la ochi: daca pare ca poti sa-ti permiti motorul te lasa sa te sui in sa. Cum isi dau ei seama de posibilitatile materiale - asta e mai greu de zis. Spor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 si eu cu un prieten ne-am suit sambata pe bmwuri fara sa zica nimeni nimic (desi nu era nimeni pe ele inainte) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate