Sari la conținut

Honda Rc51

higheaven
 Share

Postări Recomandate

Salutare la toti,

mi-am permis sa deschid un topic nou pentru ca nu am gasit informatii destule despre aceasta motocicleta de la Honda.

Moto%20Honda%20RC51.jpg

Ce as dori, este sa ascult niste pareri pro sau contra a unor posesori de astfel de modele, in special punctele forte si defectele unui SP1 sau SP2.

http://en.wikipedia.org/wiki/Honda_RC51

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 308
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

• 1 month later...

e o motocicleta rara mai ales in romania. personal nu am vazut in romania live una. si nu merg cu motorul de ieri sau in oras si atat...

Link spre comentariu

Salutare la toti,

mi-am permis sa deschid un topic nou pentru ca nu am gasit informatii destule despre aceasta motocicleta de la Honda.

Moto%20Honda%20RC51.jpg

Ce as dori, este sa ascult niste pareri pro sau contra a unor posesori de astfel de modele, in special punctele forte si defectele unui SP1 sau SP2.

http://en.wikipedia.org/wiki/Honda_RC51

M-am dat pe un SP1...ce pot sa spun fata de VTR 1000 F - pozitie mai sportiva, ampatament mai mic, putere extraordinara...faci wheelie aproape in orice treapta, trage foarte brutal in orice treapta si orice turatie. E mica, sportiva, nu e buna pentru mersul cu pasager ( incomod pentru pasager mai nasol decat celelalte sportive ). Sunetul de v2 e demential, mai ales daca pui si niste tobe aftermarket. Furca e upside...etc...e nascuta pentru circuit.

Link spre comentariu

• 2 weeks later...
M-am dat pe un SP1...ce pot sa spun fata de VTR 1000 F - pozitie mai sportiva, ampatament mai mic, putere extraordinara...faci wheelie aproape in orice treapta, trage foarte brutal in orice treapta si orice turatie. E mica, sportiva, nu e buna pentru mersul cu pasager ( incomod pentru pasager mai nasol decat celelalte sportive ). Sunetul de v2 e demential, mai ales daca pui si niste tobe aftermarket. Furca e upside...etc...e nascuta pentru circuit.

Ce mers cu pasager ca vad ca nici nu are prevazut scaun pt pasager. :D E monopost toata ziua, din fabrica.

Link spre comentariu

wolfu are un sp1.

si intr-un viitor o sa am si io , sper , asta o sa fie urmatoarea mobra. buna idee sa faci topicul

exista vre-o diferenta intre sp1 , 2 si rc51? io stiu ca e aceas motoreta

cum e si firestorm cu super hawk

Link spre comentariu

si v4 de la vfr e bestial, pacat ca e cam slabuta la cai putere.

nu intotdeauna caii sunt prioritari, v-urile au un cuplu formidabil, am calarit un TL si am constatat diferenta mare de putere intre 4linie si v.

in gama RC51 am impresia ca intra VTR1000 SP1 si SP2.

asa e, iar diferenta dintre sp1 si sp2 in primul rand e de anul de fabricatie, in rest nu cunosc detalii dar sper sa le aflu aici

Link spre comentariu

moldovienii shi fashi ai tataii?

mai traiesti ?

ai baiete mancate-ar tata :)

highheaven-7500 euro

full tobe centralina schimbata 170 de cai

Link spre comentariu

Intr-adevar in Germania preturile sunt mai mari decat in Italia, dar deseori am intalnit la handlerii din Germania masini cu acte de Italia. Cat despre achizitionarea de la privati poate fi cu doua taisuri, ori un fier deosebit de intretinut, ori defecte ascunse ce le poate avea orice SH.

In multe anunturi se specifica conditia vanzarii ca fiind doar pentru export! Fierul nemaifiind la parametrii si standardele cerute de IT sau DE.

SP1 - 127CP

SP2 - 133CP

Editat de higheaven
Link spre comentariu

asa am vorbit cu proprietarul

daca el ma minte atunci o fac si eu

Editat de sergiukawa
Link spre comentariu