BushyBou Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 Fratilor nu mai sunt nici 2 sapt pana la Bacau si inca nu avem detalii rog mult de tot din partea clubului (cuvant jignitor) Roman sa ne dati si nou niste detalii referitor la intrunire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 nu am legatura cu clubul dar m-a rugat presedintele Moldavia Bikers sa anunt ca se tine 100%, locatia aceeasi ca in anii trecuti, adica Insula de agrement. In program jocuri, concursuri, concerte rock (am retinut Desperado, Regal, ....). Sambata la ora 12 e parada organizata, cu oprire in centrul Bacaului unde este pregatit un spectacol cu cascadori motociclisti (printre care Pepe din Ungaria) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_castle_hd Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 ca se suprapun doua intruniri am inteles, dar acum sa-mi fie cu iertare... cum canta DESPERADO in acelas timp si la Cluj si la Bacau??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elvantin Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 Pentru organizatorii intrunirii: trupa AL!AS (rock) este interesata sa participe. http://uk.myspace.com/aliasro http://aliasro.hi5.com 0721297840 - Valentin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BushyBou Postat Mai 27, 2008 Autor Share Postat Mai 27, 2008 Super tare fratioare deja ma treceau toate transpiratiile ca nu se mai face mai ales ca o astept de mult si este primul meu drum mai lung cu motorul.cat despre problema cu trupa Desperado este foarte simplu o zii la bacau una la cluj.Multumesc mult sa ne vedem cu bine la Bacau. P.S. (cuvant jignitor) Roman vin anul acesta la bacau cu o noua demonstratie pe 3 rotii tinetiva bine se anunta deja un show pe cinste facut de (cuvant jignitor) !!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoFast Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 Tot pe insula se tine intrunirea? Bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 P.S. (cuvant jignitor) Roman vin anul acesta la bacau cu o noua demonstratie pe 3 rotii tinetiva bine se anunta deja un show pe cinste facut de (cuvant jignitor) !!!!!!!!!! Baieti, trebuie sa gasiti alta modalitate de a scrie numele clubului vostru pe forum, altminteri o sa va cenzureze filtrele astea de (cuvant jignitor) pana la loc comanda! Tot pe insula se tine intrunirea?Bafta ! Da, pe insula de agrement. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BushyBou Postat Mai 27, 2008 Autor Share Postat Mai 27, 2008 Scz Dm Admin! Abia acum mi-am dat seama ca nu pot scrie numele clubului voi incerca o alta formulare. Multamii mult! Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 Scz Dm Admin!Abia acum mi-am dat seama ca nu pot scrie numele clubului voi incerca o alta formulare. Multamii mult! Asfalt uscat! Nici vorba sa fiu admin, am dat doar o sugestie, pentru ca nici eu nu intelegeam pe cine injuri (in generel atunci intra filtrele in actiune) daca nu citeam numele clubului la profilul tau: (cuvant jignitor) Roman. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 Fratilor nu mai sunt nici 2 sapt pana la Bacau si inca nu avem detalii rog mult de tot din partea clubului (cuvant jignitor) Roman sa ne dati si nou niste detalii referitor la intrunire. abia astept.....prima mea intrunire pe motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 Uameni buni. Io n-am vazut nimic care sa semene cu promovarea intrunirii. E un topic scheletic pe undeva, da' e slab rau de tot. Ce se intampla la intrunirea asta, care-i smenu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 Romascani pe aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumistef Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 pe ce data este intrunirea de la Bacau? As veni sieu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 pe ce data este intrunirea de la Bacau? As veni sieu 6-8 iunie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 adidas, pe cat pleci? iei si pasager? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 Io zic ca o sa fiti dezamagiti de aceasta intrunire din punct de vedere al organizarii. numi trebe rock, nu-mi trebe concursuri , nimic in afara de 3 lucruri: bautura, mancare si multe motoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BushyBou Postat Mai 28, 2008 Autor Share Postat Mai 28, 2008 Nu inteleg pentru altii de ce credeti ca va fii o intrunire "nasoala" , parerea mea este alta mai ales ca nu am pierdut nici o intrunire la bacau de cand au incepus sa faca .Este adevarat ca sa mai stricat intrunirea nu zic nu dar eu cred ca este alt aspect al problemei venim la festivaluri nu neaparat pentru organizare cat pentru a ne intalnii unul cu altul si a mai vedea ce OZN si-a mai achizitionat , de a bea o bere si a depana amintiri .Acesta este punctul meu de vedere si daca cineva doreste sa ma contrazic il astept sa o faca. mai doream sa raspund unei persoane de pe forum da sunt si ROMASCANII aici si eu sunt unul dintre ei poate ca ma cunostii BUSHY. In rest astept comentarii! Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 sper sa fie vreme buna...... cel putin sa pot pleca de acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hell_Rider_Edy Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 sper sa fie vreme buna...... cel putin sa pot pleca de acasa ma dak imi iau motoru p 6 ajung pana la spartu targului si eu ..sper... momentan astept suza.. si referitor la treaba cu intrunire nasoala sincer nu organizatorii fac o intrunire sa fie... misto.. ci atmosfera si participantii.. parerea mea....si stiu ce zic aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BushyBou Postat Mai 30, 2008 Autor Share Postat Mai 30, 2008 Salutare natiune imi pare bine ca aud ca sunt multi cei ce vor venii la bacau sper sa ne vedem cu bine si sa avem parte de vreme buna si bautura Romanul se pregateste si vine cu multe surprize si lucruri noi la bacau tinetiva bine VENIMMMMMMMMMMMMMMMMMMM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Mai 31, 2008 Share Postat Mai 31, 2008 Salutare natiune imi pare bine ca aud ca sunt multi cei ce vor venii la bacau sper sa ne vedem cu bine si sa avem parte de vreme buna si bautura Romanul se pregateste si vine cu multe surprize si lucruri noi la bacau tinetiva bine VENIMMMMMMMMMMMMMMMMMMM de abia astept. pacat ca ajung abia sambata la 3 ca lucrez fmm lui de servici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BushyBou Postat Iunie 1, 2008 Autor Share Postat Iunie 1, 2008 de abia astept. pacat ca ajung abia sambata la 3 ca lucrez fmm lui de servici nu este nici o problema cristi si eu sunt la fel in situatia ta numai ca eu plec la ora 23 dupa ce ies de la serv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin C. Postat Iunie 1, 2008 Share Postat Iunie 1, 2008 este pregatit un spectacol cu cascadori motociclisti (printre care Pepe din Ungaria) http://www.mototube.ro/view/156/pepe-bc-2005/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Iunie 1, 2008 Share Postat Iunie 1, 2008 de abia astept. pacat ca ajung abia sambata la 3 ca lucrez fmm lui de servici nu este nici o problema cristi si eu sunt la fel in situatia ta numai ca eu plec la ora 23 dupa ce ies de la serv. da tu dupa ora 23 vineri? eu dupa ora 15 sambata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Iunie 1, 2008 Share Postat Iunie 1, 2008 Cine ma ghideaza si pe mine cum ajung la insula de agrement ?Ce conditii de cazare sunt?La ce ora este defilarea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate