smok3 Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 (editat) In jurul orei 18 in sat Ciofiliceni ,comuna Snagov accident moto HONDA VTR 1000 VS Peugeot 407,conducatorul motociletei a decedat pe loc Dumenzeu sa il odihneasca in pace,prieteni ii spuneaau farmacistu eu il cunosteam pe baiat Alin,mai multe detalii nu va pot da... pt ca pana acum am luat legatura numai prin telefon cu altzi prieteni prezenti la locul accidentului ,nu am ajuns la fatza locului si sincer nu ma simteam in stare ! Am rugamintea celor care stiu mai multe sa posteze ! Editat Mai 27, 2008 de smok3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 e vorba de Virilu... sa-ti fie tarana usoara, copile... tanti cu masina i-a intors in fata. gat rupt. mai multe detalii mai incolo...cred... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 inca nu-mi vine sa cred , duminca m-am vazut ultima oara cu el ... noi ne vedem la 10 la arc, poate mergem pana acolo rip fratioare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
$$GYC$$ Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 Rip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BigNC Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 la maxim 22:15 ajungem 2 mobre la arc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 R.I.P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 e vorba de Virilu... sa-ti fie tarana usoara, copile... tanti cu masina i-a intors in fata. gat rupt. mai multe detalii mai incolo...cred... Ai idee, ce viteza avea in momentul impactului, sau poate sunt ceva martori...Mi-e sincer frica atunci cand vad astfel de accidente si realizez ca ni se poate intampla si noua Odihneasca-se in pace! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 chiar cand ma gandeam ca poate nu e bine sa sari la bataie daca iti taie unu fata .. prostii Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nimeni Altu' Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 Nu vreau sa mint dar un amic care a fost la fata locului mi'a zis ca acul era la peste 150 km/h.....daca nu este asa imi cer scuze . R.I.P Alin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bozzo Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 a avut viteza ..... mare ..... prea mare pt orice drum ........ cand o sa ajungeti acolo o sa intelegeti. asta nu inseamna ca e absolvita de vina soferita. i-a placut viteza ..... mult prea mult ....... in orice situatie .... pacat. am pierdut un prieten si ceea ce ma face sa ma simt vinovat e faptul ca motorul il avea de la mine. i-l vadusem anul trecut, in vara si s-a bucurat de el pana la sfarsit. imi cer scuze dar consider ca amanunte nu are sens sa dau pt ca sunt de prisos. duceti-va acolo, aprindeti cate o lumanare ..... SA-I FIE TARANA USOARA !! DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liberate_m3 Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 offf...dumnezeu sa-l odihneasca. r.i.p. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 (editat) R.I.P. si Dumnezeu sa-l ierte,mare pacat,si cu traficul asta de kko ce sa mai vorbim si de soferii (cuvant urat) care nu stiu nici pe ce lume traiesc,nu stiu de ce mai iese pe strazi.Condoleante familiei si prietenilor. Editat Mai 27, 2008 de DAN IERNIE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spirydusa Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 imi explica si mie cineva unde exact? ca n-o sa ajungem la arc la 10 si sa stiu unde sa mergem :| sau daca mai sunt altii care vor sa mearga si nu ajung la 10 spuneti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bozzo Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 pe linia dreapta din ciofliceni, inainte de restaurantul '' motanu galanton'' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 Dumnezeu sa il ierte,un baiat de nota 10,m-a sunat si pe mine un prieten comun si imi este greu sa cred ca a patit asa ceva,nu merita nimeni una ca asta si mai ales el. Condoleante familiei si multa putere. Mare pacat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old School Rider Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 Mi-e sincer frica atunci cand vad astfel de accidente si realizez ca ni se poate intampla si noua Odihneasca-se in pace! nu iti fac observatie ,vreau doar sa-ti zic ca nu "ni se poate intampla si noua",cu fiecare accident,deja NI S-A INTAMPLAT SI NOUA:( Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spirydusa Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 mai merge cineva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kernel Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 nasol fratilor...pacat...condoleante familiei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Unk669 Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 of.. pacat . Dumnezeu sa-l ierte... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liberate_m3 Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 nu ajung la 10 la arc dar as veni si eu putin mai tarziu adica pe la 11 fara 15 as fi la arc. va mai fi cineva acolo? daca da dati un pm va rog... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petre Radu Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 Merg si eu...unde ne vedem si la cat? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
augustyn Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! atentie la neatentie,dar mai ales la betia vitezei!viata e cel mai scump dar primit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clovniiveseli Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 RIP ,CONDOLEANTE FAMILIEI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi.dima Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 Acum m-am intors de la locul accidentului... din ce am auzit de la sateni, soferita vinovata este avocata, barbatul ei este seful la rutiera pe ilfov, urmele accidentului au fost sterse destul de repede.. Alin se ducea spre casa, si, la un moment dat, un peugeot a virat stanga fara sa se asigure lovindul in plin.. motorul a fost aruncat la vreo zece metri distanta iar trupul lui alin a fost proiectat pe marginea drumului fiind mai apoi calcat de masina in care intrase... Soferita a fugit de la locul accidentului lasand masina infipta intr-un gard si un garaj de beton si odata cu ea.. si pe alin sub roti.. din cate am inteles, masina a fost mutata pentru a-l putea scoate dupa aproximativ o ora... Dumnezeu sa te odihneasca in pace Aline! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B!sh0p Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 Dumnezeu sa il odihneasca in pace .. L-am cunoscut printrun prieten comun ... Era baiat bun ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate