bikertibi Postat Decembrie 11, 2008 Share Postat Decembrie 11, 2008 Te-a omorat consumul sau vrei altceva? Consumul?Crede-ma ...extrem de convenabil.Nu imi lua mai mult de 6 la trafic urban, afara in jur de 5.Una dintre motocicletele care m-au satisfacut pe deplin.Am simtit intr-adevar ca e un cruiser deosebit in drumuri lungi, gen Tg.Mures- Balaton(HD Bike Meeteng)-Tg.Mures. Si Sorin are dreptate, am fost infectat cu virusul HD.Vreau sa incerc si asa ceva.Am achizitionat un Street Bob , pe primavara sper sa-l scot pe sosea.M-ar ajuta daca vreun biker se incumeteaza la Royal Star(financiar ne intelegem).Dupa aceea...mai vorbim si schimbam pareri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Decembrie 11, 2008 Share Postat Decembrie 11, 2008 Multumesc prietene! Intradevar motocicleta este bestiala. Nu as fi vandut-o niciodata daca nu aveam nevoile pe care le am acum. Din cauza ca sunt grabit o si dau la pretul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 nu k neaparat l-ar vinde dar din cate am inteles la inceputul topicului Alex a dat jos ape-ul si are akum are dragbar pe motoreta...poate tocmai de aceea l-a dat jos fiindca vrea sa-l pastreze... apropo Oyama, ai aparut la Tm anul acesta?te astepta Alex si m-a intrebat daca stiu ceva de tine, mie mi-a cunoscut simsonul si banuia k sunt pe akolo(din pacate am vorbit prea putin cu el)i-am vazut sporsterul live....TAREEEE!!!! \ @easybiker, spor la vanzare!! motocicleta este tare faina in realitate... ma speriat ploaia mai Nicule si bine a facut! a plouat torential pe la prinz in ziua cind am vrut sa plec si eu eram daca plecam la drum intre Oradea si Timisoara. sunt slab! stiu asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 AWD: Consuma la drum intins, 120km/h 5 l/100km un asemenea model. profil:locatie,motor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoeanp Postat Decembrie 13, 2008 Share Postat Decembrie 13, 2008 hai ma ce dracu e asta IJ! nu inteleg ce e de ras. chiar caut de ceva vreme un ape mai inalt si in romania nu gasesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_ush Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 Salutare. Dupa cum zice si titlul topicului vreau un chopper...pana aici simplu, dar de aici se complica treburile. Pe el am de dat.....(tobe tobe).... o vitezana. O honda cbr F2 din 91, dar foarte ingrijita, deci merge si arata brici... si cea mai buna si in valoare approximativa ar fi o yamaha virago de 535, cam acelasi an... Deci daca cunoasteti vreo persoana care ar fi oarecum interesata de o asemenea chestie, dati-mi va rog un semnal ceva. Multumesc. sorin 0745 679360. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LeoBadBoy Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 Batrana doamna Virago ... Ar pleca si n-ar pleca de la mine ... /index.php?showtopic=200520 Pentru voyeuri si poate si pentru cumparatori ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 Salutare. Dupa cum zice si titlul topicului vreau un chopper...pana aici simplu, dar de aici se complica treburile. Pe el am de dat.....(tobe tobe).... o vitezana. O honda cbr F2 din 91, dar foarte ingrijita, deci merge si arata brici... si cea mai buna si in valoare approximativa ar fi o yamaha virago de 535, cam acelasi an... Deci daca cunoasteti vreo persoana care ar fi oarecum interesata de o asemenea chestie, dati-mi va rog un semnal ceva. Multumesc. sorin 0745 679360. pune un topic si la vitezane, poate vrea vreunul o vitezana si vrea sa scape de virago salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 Inca doua yamaha virago de vanzare: 1. Yamaha Virago 250cc An fabricatie 1989; 30000 km, ceva accesorii pe el, adus din Germania; pret 1900 euro negociabil, detalii la nr de telefon 0745256532 2. Yamaha Virago 535cc An fabricatie 1997; 37000 km, multe accesorii pe el, adus din Germania; pret 2900 euro negociabil, detalii la nr de telefon 0744475352 Inca e valabil pentru ambele motoare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JEFF Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 Caut pt virago 535 din '91:roata fata,furca (cu juguri),far,rezervor.tel 0742963185 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 Caut pt virago 535 din '91:roata fata,furca (cu juguri),far,rezervor.tel 0742963185 Am o furca. E pt. virago dar nu stiu pt. ce an. Diferenta fata de poza e ca nu mai are decat un singur etrier (a fost modificat pt. 2 discuri de frana) Asta ar fi una din variante. Ar mai fi una - roata fata, furca + etrier + juguri, far, rezervor, toate pt. modelul 94. Dar acesta va fi valabil undeva pe la sfarsitul lui februarie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 Am o furca. E pt. virago dar nu stiu pt. ce an.Diferenta fata de poza e ca nu mai are decat un singur etrier (a fost modificat pt. 2 discuri de frana) Asta ar fi una din variante. Ar mai fi una - roata fata, furca + etrier + juguri, far, rezervor, toate pt. modelul 94. Dar acesta va fi valabil undeva pe la sfarsitul lui februarie. nu e nici o difereanta fata de poza cine o ia capata si cel de-al doilea etrier! deci ce se vede in poze se si vinde, furca completa cu doi etrieri, 2 pistonase pe etrier plus furtun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
univet Postat Ianuarie 25, 2009 Share Postat Ianuarie 25, 2009 (editat) MotoGuzzi 1100 Breva 2006 87 cai, 10000 km, cuplu imens, frane Brembo, sunet bestial din tobe MIVV. Vreau un chopper 800 - 1100 in stare comparabila cu guzza - adica foarte buna. Guzza sta cam in 5000 euro adica mai putin de jumate din pretul de noua. 9745619619, Adrian Editat Ianuarie 25, 2009 de univet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Ianuarie 25, 2009 Share Postat Ianuarie 25, 2009 avent, esti sigur ca e pt 535 si nu pt 750? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 (editat) Vand Yamaha Virago 535 urgent, detalii: http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...997-161401.html http://www.youtube.com/watch?v=J9B3OU0JyFE&feature Editat Ianuarie 26, 2009 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnyebravo Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 Vand Yamaha Virago 535 urgent, detalii:http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...997-161401.html http://www.youtube.com/watch?v=J9B3OU0JyFE&feature salut ia spune-mi ai facut ceva la tobe parca se aude altfel decat normal ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 salutia spune-mi ai facut ceva la tobe parca se aude altfel decat normal ... Da i-am facut, i-am scos filtrele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lord Vader Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 De vanzare virago 535 din`94 la 2800 euro,pret negociabil ca e criza http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&...w&ID=145700 Da i-am facut, i-am scos filtrele! sant in cele doua finale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrey_832 Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 Se vinde Kawasaki Vulcan de 900 cmc, fabricat in State(California) in 2006. Date tehnice: - 9600 km - culoare negru - toate consumabilele sunt noi (incaltari/filtre/curea..etc) - motorul are actele de provenienta in regula si numerele rosii . - pret - 6500 eur negociabil. Alte intrebari si nelamuriri le astept aici pe forum sau la nr: 0726301488 - Bogdan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 De vanzare virago 535 din`94 la 2800 euro,pret negociabil ca e criza http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&...w&ID=145700 sant in cele doua finale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 Oferta!!! Yamaha Dragstar xvs 650 3590 eur Accesorii incluse:sissy bar(cu emblema live to ride)+suport coburi+coburi+portbagaj.Stare f.buna merita vazuta,Cauciuc spate DUNLOP nou-nout,0 km.(aprox 200 eur)Tinut in garaj.Acte la zi. Detalii:http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-yamaha-dragstar-din-1997-161606.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
samrapid Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 De vanzare virago 535 din`94 la 2800 euro,pret negociabil ca e criza http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&...w&ID=145700 sant in cele doua finale 1500e+Peugeot Elyseo125cc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1Bandit Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 Frumos motor, asa ceva caut si eu , dar si eu sunt conditionat de vanzarea uneia daca te intereseaza un schimb te rog contacteaza-ma pe adresa: mircea1970@gmail.com, imagini cu a mea pe :http://bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-yamaha-tdm%20850-din-1995-158286.html Sa incercam si aici:Honda shadow-1994 -spatar -proiectoare -capac filtru aer custom protectie de piele ptr rezervor -capac rezervor lichid frana-custom -coburi de piele -caucicuri in stare buna -baterie varta -ghidon de vn 800(am si pe cel original) -cabluri de aceleratie schimbate -kit ambreiaj schimbat Accept orice proba! -3000 de euro Frumos motor, asa ceva caut si eu , dar si eu sunt conditionat de vanzarea uneia daca te intereseaza un schimb te rog contacteaza-ma pe adresa: mircea1970@gmail.com, imagini cu a mea pe :http://bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-yamaha-tdm%20850-din-1995-158286.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianera Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 Am o furca. E pt. virago dar nu stiu pt. ce an.Diferenta fata de poza e ca nu mai are decat un singur etrier (a fost modificat pt. 2 discuri de frana) Asta ar fi una din variante. Ar mai fi una - roata fata, furca + etrier + juguri, far, rezervor, toate pt. modelul 94. Dar acesta va fi valabil undeva pe la sfarsitul lui februarie. ASTA E FURCA DE VIRAGO 750 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 [Frumos motor, asa ceva caut si eu , dar si eu sunt conditionat de vanzarea uneia daca te intereseaza un schimb te rog contacteaza-ma pe adresa: mircea1970@gmail.com, imagini cu a mea pe :http://bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-yamaha-tdm%20850-din-1995-158286.html Brunhilda s-a vandut de ceva vreme! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate