Sari la conținut

Accidentul lui Geoana


Maniax
 Share

Postări Recomandate

Am vazut azi dim la protv ca un motociclist a intrat in masina lui Geoana. Nu am prins de la inceput, deci nu stiu exact care e treaba, dar scenariul era clasic: masina face stanga sa intre uin garaj, motoristul tocmai depasea si intra in ea. cercetarile initiale ale politiei ziceau ca vina e a motoristului. Geoana e ok, fara nici o zgarietura, motoristul fractura la brat si nas. Daca stiti mai mult ziceti si voi

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 57
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Azi de dimineata la stiri (Realitatea parca) am auzit de un accident care cred ca a avut loc ieri intre un motociclist si Audi-ul A6 condus de Mircea Geoana. Motociclistul care are 35 de ani a fost ranit destul de grav dar starea lui este stabila.

Din cate am inteles vina era a motociclistului.

 

Are cineva mai multe detalii?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mircea Geoana a "agatat" un motociclist

 

Presedintele PSD, Mircea Geoana, a ajuns, sambata seara, la Spitalul de Urgenta, dupa ce masina Audi A6 cu care se deplasa a "agatat" un motociclist. Abia intors de la Viena, unde partidul sau a participat la lucrarile Partidului Socialistilor Europeni, Geoana a plecat spre Pipera, pentru a se alatura sotiei si celor doi copii aflati intr-o vizita. In jurul orei 20.45, in momentul in care masina condusa de Mircea Geoana facea un viraj la stanga pentru a intra in curtea unor prieteni, un motociclist a agatat bara din spate a vehiculului. "Noroc ca a avut prezenta de spirit si s-a aplecat pe o parte, in miscarea aceea tipica motociclistilor", a declarat Geoana, apreciind ca lipsa prezentei de spirit i-ar fi putut aduce motociclistului daune mai mari. Geoana, impreuna cu prietenul la care mergea in vizita l-au dus pe ranit la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca, unde acesta a fost internat cu diagnosticul "fractura de cot si de piramida nazala". Potrivit primelor cercetari efectuate de politisti, accidentul de circulatie a fost provocat de motociclist, care nu s-a asigurat la intrarea in depasire.(Adevarul)

 

 

Dar prin Ev.Zilei e parca un pic altfel prezentat..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Au scos la www.ziarulcn.com ca era baut motociclistul. Ma indoiesc.

 

Cum sa fie vina ta frate ca "ai depasit pe contrasens"? Daca e banda intrerupta pot depasi si pe sus daca ar zbura motorul.

 

Ori Geoana o fi cotizat la motociclist ca sa declare el ca a fost vinovat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pacat .... TNT-ul e motorul meu preferat. Insanatosire grabnica !

 

Din pacate abia ce am vazut o faza in care un motociclist (Ducati galben, n-am vazut numarul) nu s-a asigurat la o trecere de pietoni si era cat pe ce sa loveasca un pieton ..

Aveti grija, unii o mai patesc si din cauza lor.

 

Alex

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Libertatea:

 

"Mircea Geoana a acrosat o motocicleta Pe presedintele PSD Mircea Geoana functia nu il scapa de evenimente neplacute. Sambata seara, masina Audi A6 a liderului PSD s-a "intalnit" pe sosea cu o motocicleta, ciocnire in urma careia motociclistul si-a fracturat cotul, iar Mircea Geoana si-a modificat traseul, insotindu-l la Spitalul de urgenta. Intrand intr-o curte pe soseaua Pipera-Tunari, presedintele PSD s-a trezit ca din spatele masinii vine taras pe asfalt o motocicleta, care i s-a oprit in roata din spate. "Venea tare, a franat, a culcat motocicleta, s-a sprijinit pe cot si s-a lovit", povesteste Mircea Geoana, care a fost luat prin surprindere de evenimente. Desi nu se pricepe la motociclete, Geoana si-a dat seama ca "jucaria" esuata pe asfalt era destul de "pricopsita", dar principala grija era motociclistul, pe care l-a suit in masina si l-a transportat la Spitalul de Urgenta. Motociclistul a scapat numai cu cotul fracturat, dar si cu probleme cu politia, care, venita sa constate la locul accidentului a descoperit, dupa masuratori, ca motocicleta circula cu viteza mare. cc"

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Exista o posibilitate infima de 1% ca motociclistul sa fi gresit. Restul de 99% sunt variante in care a gresit Geoana si baietii l-au scos vinovat pe motociclist.

 

Ry.

Nu poate sa fie doar 1%. Exista cel putin 2 greseli ale moto.

 

1. Nu a redus progresiv si suficient viteza cand a vazut ca Geoana franeaza in mijlocul drumului. (Putea sa deduca ca soferul are de gand sa faca o manevra cand incetineste fara sa aibe un motiv serios in fatza - alta masina in franare). Geoana intradevar nu putea sa vireze stanga cu mai mult de 5 la ora, dar nici nu cred ca moto avea 150 la ora.

 

2. Cand franeaza cel din fatza, si nu are o alta masina in fatza lui, e bine sa stai pe mijlocul benzii si sa nu deviezi spre stanga intr-o tentativa de depasire. Sau chiar pe dreapta. Poti sa vezi din spate (oricum pozitia pe moto e mai inalta si poti vedea peste o berlina, dar nu peste un Jeep, duba, sau camion) daca se prefigureaza vreun drum lateral sau vreo intrare intr-o curte. Stand pe mijlocul benzii (si pastrand o distanta de siguranta fata de cel din fata) ai doua optiuni cu sanse egale, sa te bagi fie pe stanga fie pe dreapta, in functie de evolutia situatiei din fatza. Daca te angajezi pe langa linia continua, atunci chiar ca vei opta pentru o depasire pe stanga indiferent de situatie.

 

Am remarcat ca foarte multi motociclisti depasesc la o distanta f. mica (chiar mai putin de juma de metru). In cazul de fatza, e o ruleta ruseasca sa depasesti o masina care vireaza spre stanga, prin stanga. Chiar si daca dai gaz maxim in extremis, ai sanse foarte mari sa nu apreciezi corect distantele si unghiurile, si sa fii acrosat. Daca a depasit prin dreapta, si a luat coltul spate al masinii, inseamna ca ori avea o distanta prea mica intre el si masina, ori nu a avut curaj sa o incline mai mult in evitare, ori a fost neatent, ori toate trei la un loc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Parerile sunt impartite... unii zic intr-un fel, altii in alt fel. Unii ca l-ar fi lovit masina, altii ca s-ar fi lovit el de masina, altii ca ar fi culcat motocicleta si aceasta a venit tiris pana a lovit masina lui Geoana. Il stie cineva pe baiat? Nu de alta, dar Benelli TNT nu sunt foarte dese prin orasul asta... nu cred sa fie mai mult de 2-3. Iar nr de inmatriculare b17TNT are numai unul singur :banana:

 

Ry.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Opa, stai ca Libertatea are alta varianta (decat EVZ sau Adevarul). Atatea ziare, atatea variante. Astia cred ca isi impart informatiile intre ei ca sa nu aibe toate ziarele aceiasi varianta. Oricum am postat anterior inainte sa apuce mike sa posteze. Deci, sa reactualizam, daca a culcat motoreta inainte de impact, e clar ca avea viteza mai mare, oricum peste skilul motociclistului (de a frana sau evita prin exterior). Dar regula cu pastrarea distantei si a unei viteze adaptabile (functie de skill) la ce se intimpla in fatza ramane valabila si in cazul asta.

 

Baieti purtati casti integrale (chiar daca aveti street bikes, sau street fighter ma rog) chiar daca sunt 35 de grade afara. ca sa protejati piramida nazala sau configuratia fetzei. Ah, si purtati protectii, de preferinta hard, sau macar o geaca cu protectii soft. . .Am vazut n bikeri zilele astea mergand in short si maieuri, tricouri. . .Adica ce pana lor, sa se dea si cu motoru si sa se si bronzeze si aeriseasca. . Poate sa hotarasc astia sa nu mai amestece plaja cu bikereala.

 

 

PS: Mie efectiv mi-a taiat calea un TIR pe centura, acum vreo saptamana, iesind din coloana stransa de pe sensul spre pod Otopeni trecand prin fatza mea oblic, la o distanta, Slava Domnului, relativ suficienta, ca sa parcheze pe prafaria din dreapta sensului meu de mers (spre RAR). Noroc ca am avut reflexe bune, am bagat frana fatza pana am simtit ca o blochez, dupa care am bagat si spatele, am tot dat drumul la frane si le-am pus din nou, simultan, si a facut lambada motoreta mea vreo 5-6 metri parca, si s-a oprit cu gumele in jos. Va datzi seama senzatia pe care am avut-o cand am vazut pe directia mea remorca de TIR pusa lateral pe banda. . Deci nu aveam nici o optiune decat frana. . .sau o faza ala cea din filmul "Cascadorul Hooper" . .adica sa o culc si sa ma preling pe sub TIR intr-o jerba de scantei si scrasnete ale motoretei pe asfalt. Precizez ca TIR-ul nu a semnalizat in nici un fel, pur si simplu a tasnit spre dreapta mea.

Editat de AK_Raptor
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Unde ai citit tu "roata dreapta spate" in ce a postat Mike?! Ca eu am recitit de trei ori dupa postul tau si tot nu gasesc cuvantul "dreapta".

 

Si "venind de pe contrasens" se contrazice flagrant cu "presedintele PSD s-a trezit ca din spatele masinii vine taras pe asfalt o motocicleta".

Editat de AK_Raptor
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

intrebare: avea voie sa-l transporte pe ranit cu masina implicata in accident?

 

Din cate imi aduc aminte, doar in cazuri extreme (in care nu mai exista nici o masina in jur) pot fi mutate autovehiculele implicate intr-un accident in urma caruia a rezultat renirea cuiva

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

BA CARE AI STERS CE AM SCRIS MAI ACU 5,10 min CE NUTI CONVINE ?

partea cu SAL OMORIM PE GOANA CONSERVARU,sau ca am cerut ca cineva care stie ce sa "produs " acolo sa ne informeze si pe noi fara ca nimeni sa nu mai faca,emita jiide variante

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@AK_Raptor: ca o paranteza la ce ai spus tu..

Am vazut multe documentare despre moartea lui Ayrton Senna..majoritatea anchetelor au avut rezultat ca si cauza : cedarea suspensiei fata ....cea care a strapuns casca si l-a omorat. Deci nu prea e potrivit raspunsul tau.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

BA CARE AI STERS CE AM SCRIS MAI ACU 5,10 min CE NUTI CONVINE  ?

  partea cu SAL OMORIM PE GOANA CONSERVARU,sau ca am cerut ca cineva care stie ce sa  "produs " acolo sa ne informeze si pe noi fara ca nimeni sa nu mai faca,emita jiide variante

Dap, cred ca faza cu "SA-L OMORAM PE GOANA CONSERVARUL" este o ipoteza mai valabila (decat a doua) in anularea raspunsului tau. E bine ca ti-ai dat seama. Vezi ca sediul PSD este in strada Atena. Umple Rommeliju cu carbid la borcan de gogonele si navaleste prin portile grele de fier forjat ale sediului si incearca sa detonezi DUPA ce ai sarit din mers. Sau ramaii in shea daca este HAMAS. Poate cine stie, daca nu nimeresti pe Goana macar pe bunicutza sa o minerizezi putin. :banana:

Editat de AK_Raptor
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

BA CARE AI STERS CE AM SCRIS MAI ACU 5,10 min CE NUTI CONVINE  ?

  partea cu SAL OMORIM PE GOANA CONSERVARU,sau ca am cerut ca cineva care stie ce sa  "produs " acolo sa ne informeze si pe noi fara ca nimeni sa nu mai faca,emita jiide variante

O fi din cauza ca te grabeshti shi nu scrii corect?

Aici nu este chat. :banana:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@AK_Raptor: ca o paranteza la ce ai spus tu..

Am vazut multe documentare despre moartea lui Ayrton Senna..majoritatea anchetelor au avut rezultat ca si cauza : cedarea suspensiei fata ....cea care a strapuns casca si l-a omorat. Deci nu prea e potrivit raspunsul tau.

Atunci saracu a gresit ca nu a stat mai mult pe capul mecanicilor paraliticului de Frank Williams, inainte de cursa. A facut ce a facut bestia aia ramolita cu ochi sticlosi si a iesit basma curata din tragedia aia.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alo, Pentagonul?! Aici e NASA. Cu NUTI va rog!

INTELIGENTILOR,e vorba de accidentarea unui om de catre un politician p s d nu de gramatica,motoru tau e mai bun la treeaba asta nu pot sal calc pe goana cu un ij ,hai sa revenim la subiectul topicului

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...