TREPADUSHU Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 apropo de ''celebritatea'' accidentului : azi la magazin unde trebaluiesc (echipamente moto), vine un tip. sal sal. el: caut si io neste manusi si o geaca, ca pe ale mele le-am terfelit acu vreo 2 zile io: man, naspa, cum dreaq. o gramada de accidente... el: da man, m-am talalit bine de tot la Sincai io: cum asa? el: pai nu ai vazut la tv? unu beat a rupt 7 masini si pe mine m-a intins bine. bla bla bla... Si nu era Vlad , impricinatu' , ca il cunosc Ce iti e si cu vanatorii de celebritate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 apropo de ''celebritatea'' accidentului :azi la magazin unde trebaluiesc (echipamente moto), vine un tip. sal sal. el: caut si io neste manusi si o geaca, ca pe ale mele le-am terfelit acu vreo 2 zile io: man, naspa, cum dreaq. o gramada de accidente... el: da man, m-am talalit bine de tot la Sincai io: cum asa? el: pai nu ai vazut la tv? unu beat a rupt 7 masini si pe mine m-a intins bine. bla bla bla... Si nu era Vlad , impricinatu' , ca il cunosc Ce iti e si cu vanatorii de celebritate... buna asta...si nu i-ai dat peste nas? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TREPADUSHU Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 buna asta...si nu i-ai dat peste nas? nu am apucat decat sa ii spun ca pe tip in cheama Vlad si il cunosc mi-a zis ca e prietenul lui si s-a tirat rpd. sti care era tare? daca eram io ala cazut si venea tipu sa imi zica treaba asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
melciu Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 (editat) nu am apucat decat sa ii spun ca pe tip in cheama Vlad si il cunoscmi-a zis ca e prietenul lui si s-a tirat rpd. sti care era tare? daca eram io ala cazut si venea tipu sa imi zica treaba asta... Mai naspa era sa-ti dea de inteles ca el e Ralucone.... Editat Iunie 4, 2008 de melciu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuka Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 apropo de ''celebritatea'' accidentului :azi la magazin unde trebaluiesc (echipamente moto), vine un tip. sal sal. el: caut si io neste manusi si o geaca, ca pe ale mele le-am terfelit acu vreo 2 zile io: man, naspa, cum dreaq. o gramada de accidente... el: da man, m-am talalit bine de tot la Sincai io: cum asa? el: pai nu ai vazut la tv? unu beat a rupt 7 masini si pe mine m-a intins bine. bla bla bla... Si nu era Vlad , impricinatu' , ca il cunosc Ce iti e si cu vanatorii de celebritate... trebuia sa-i zici "cum frate, ca ala eram eu..." lool nu am apucat decat sa ii spun ca pe tip in cheama Vlad si il cunoscmi-a zis ca e prietenul lui si s-a tirat rpd. sti care era tare? daca eram io ala cazut si venea tipu sa imi zica treaba asta... srry, acum am vazut ca ai scris si tu.)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 deci...am vrb cu raluca...ptr autografe va trebui sa ne contactati si doar in weekend am fost la politie ...am luat copie dupa RCA-ul tipului...bineinteles ca nu au vrut sa-mi dea si numarul lui de telefon...am fost la asigurari...am completat un deviz de daune...astept sa ma sune sa-mi faca constatarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 Mai naspa era sa-ti dea de inteles ca el e Ralucone.... Nu-i asa dragalas ca mine, era fizic imposibil sa-si permita asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grumpy Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 @grumpy, vezi tu ce benzina-ti bag tie de n-ai sa poti s-o duci... Abia astept. Facem o combinatie d'asta, ca mie imi deconteaza benzina la munca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dya Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 Abia astept. Facem o combinatie d'asta, ca mie imi deconteaza benzina la munca bine ma...si acum ne zici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soso-bum Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 bine ma...si acum ne zici? a devenit accident de .....matrimoniale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grumpy Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 a devenit accident de .....matrimoniale Pai, nu matrimoniax au fost accidentati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 Pai, nu matrimoniax au fost accidentati? la modu fin...sport extrem : ne place sa ne tarshaim ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 e bine ca se mai si rade la accidente si lumea scapa fara oase rupte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 e bine ca se mai si rade la accidente si lumea scapa fara oase rupte ar fi ideal ca la toate accidentele sa se intample asha...btw azi ies cu shinu cu cebere-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 ar fi ideal ca la toate accidentele sa se intample asha...btw azi ies cu shinu cu cebere-ul incep sa intru la banuieli deja... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
John Paul Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 Bravo Ralucone & Vlad ca ati avut echipament full... very wise Las' ca fieru se repara Take care ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 in alta ordine de idei...care are duba...papuc orice ? sa ma ajute cu un eventual transport catre service bineinteles ca absolut totul are un pret Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanutzaZpr Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Hello, Sunt socata de tot ce citesc la rubrica asta..uff greu e sa ai o pasiune asa frumoasa, cu atatia stupizi in trafic Abia mi-am luat A-ul si astept sa-mi iasa"copilul" (a se iti citi Suzuky GS 500) de la revizie si sa incerc si eu asfaltul ca pilot si nu ca "rucsacel". Si acum vine dilema mea....cum reusiti fratilor sa treceti peste de astea? sa va ridicati si sa mai si radeti dupa (aviz vladutz vitezomanul si altii ca el)? Ai forrtza...mi-e o frica cumplita... offf sper sa treaca odata cu km parcursi. Dragii mei, sper sa numai citesc postu-ri cu accidente aici, niciodata!!! Asfalt uscat si sa ne vedem in trafic!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baazalung Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 (editat) Suzuky GS 500 Vezi ca ti-au tras tzeapa vanzatorii... Probabil ai cumparat o chinezarie. Motocicleta adevarata se cheama Suzuki - cu i la sfarsit, nu cu y. Adibas Editat Iunie 27, 2008 de Baazalung Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
melciu Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 cat p-aci sa uit de poveste... Ce s-a mai intamplat cu motobrisca? se face? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 cat p-aci sa uit de poveste... Ce s-a mai intamplat cu motobrisca? se face? am exact dovada care iti trebuie Hello, Sunt socata de tot ce citesc la rubrica asta..uff greu e sa ai o pasiune asa frumoasa, cu atatia stupizi in trafic Abia mi-am luat A-ul si astept sa-mi iasa"copilul" (a se iti citi Suzuky GS 500) de la revizie si sa incerc si eu asfaltul ca pilot si nu ca "rucsacel". Si acum vine dilema mea....cum reusiti fratilor sa treceti peste de astea? sa va ridicati si sa mai si radeti dupa (aviz vladutz vitezomanul si altii ca el)? Ai forrtza...mi-e o frica cumplita... offf sper sa treaca odata cu km parcursi. Dragii mei, sper sa numai citesc postu-ri cu accidente aici, niciodata!!! Asfalt uscat si sa ne vedem in trafic!! Dana...citeste semnatura mea ...aia cu "well , that`s what life it is...." ai sa vezi ca nu te lasi asa usor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate