ipman Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 Buuun. Unde e sectia asta pentru sectorul 1? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 Fotografii de aseara de pe Dorobanti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 Ca persoana fizica sa te duci sa faci o cerere de protest, ti se da cu tifla. Trebuie o persoana juridica sa se implice, de preferabil o persoana juridica cu implicatii moto, nu una de... alpinism, spre exemplu. Asa ca rog si eu, un CLUB, din cele care sunt legale in BUC, sa ia fraiele de data asta in maini. P.S. CIne se poate interesa de numele complet al numitului Bratu si alte info, dati PM. Frate... la ce s-a ajuns .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maimutzica Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 Imi pare tare rau sa aud ce s-a intamplat. Sanatate multa lui Razvan si sa speram ca va reusi sa se recupereze. Psihic cred ca e mult mai greu si starea in care era dovedeste ca socul e destul de mare. Cine merge la spital azi poate da un semn si poate mergem mai multi. IN alta ordine de idei dupa o saptamana care a inceput atat de negru, nimeni nu cred ca poate avea idei de bine la adresa celor care ne calca pe strada. Nu va spun ce idei imi trec prin cap acum ptr ca sunt firesti si sunt convinsa ca va trec si voua. Eu am vorbit cu doi prieteni avocati si sunt dispusi sa reprezinte pro bono orice actiune vreti sa intreprindeti si sa va si consilieze. Este valabil si pentru cazul lui Razvan. Nr meu e 0722 737 771. Iar in cazul lui Razvan daca vreti sa il ajutati trebuie sa va miscati repede. Ptr ca foarte usor cu bani si pile dispar probe si alte alea. Ca asa e la noi Dar imi aduc aminte de un personaj din istorie care spunea, prosti prosti dar multi. Asa ca avem de luptat daca vrem sa schimbam ceva si e timpul sa fim mai uniti. Si in loc de forjat motoarele poate e cazul sa ne mai abtinem si sa incercam sa construim o imagine prin care sa ne castigam respectul celorlalti participanti la trafic. Pentru ca nu vine de la sine. Si orice actiune a fiecarui individ in parte afecteaza intreaga comunitate. E bine ca am inceput sa ne strangem imediat la accidente si asta ar trebui sa si facem. Nu ca sa linsam soferii oricat chef am avea si cat ar merita, ci ca sa observam orice scapare a politiei, orice incercare de a musamaliza accidente, sa ne protejam si sa ne ajutam unii pe ceilalti. In primul rand pentru asta. Ideal ar fi ca toti sa participe si sa retina detalii pe care puse cap la cap sa le putem folosi in apararea noastra. E foarte important sa fim atenti. Stiu ca unii ar merita calcati in picioare la fel cum fac si cu noi dar astea nu sunt discutii de forum. Nu ne folosesc la nimic, ba chiar pot dauna, plus ca sunt totusi discutii sterile si mai productive ar fi face to face if you get my point. Sper ca nu am deranjat pe nimeni si haideti sa ne adunam un pic. Merita. Si eu zic ca ne putem face auziti, cu ajutorul organizatiilor de profil si chiar si cu ajutorul celor din afara. Sponsorizari se pot gasi, poate e mult de munca dar decat sa ne plangem mortii in fiecare saptamana si sa o tinem numai in inmormantari, mai bine punem umarul toti. Sa aveti o zi buna, ce a mai ramas de ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Iunie 30, 2005 Admin Share Postat Iunie 30, 2005 pentru protest discutati aici: /index.php?showtopic=21958 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
romeo s.katana Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 Insanatoshire grabnica-i doresc. Sunt deschis la orice propunere de protest. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 Infiorator .... Sper sa se recupereze complet baiatul cu Intruder-ul si ii doresc multa sanatate. In ceea ce-l priveste pe muistul din gip, gasiti-l si sa nu-l lasati sa scape. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 M-am cutremurat astazi cand am intrat la rubrica Accidente! O sa ajung la un moment dat sa nu mai intru aici ! Sunt pur si simplu stupefiat cat de multi dobitoci sunt pe sosele! Fratilor de ce dracu nu se fac 8 clase elementare pt. dobandirea permisului auto??? Toti dobitocii au asa ceva! Infricoasator!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nashu' Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 Ce se mai stie de motociclist ? In ce stare e acum ? Pentru grasul imputit nu am decat , sa putrezeasca in inchisoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 O sa incercam sa ajungem spre seara sa vedem ce e cu el. Cine stie mai multe, il rog sa posteze aici si sa vedem cum ne putem vedea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roadrunner Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 Ketemeu, pacat ca nu ai ajuns mai repede sa-l fi pozat si pe gipanez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mora Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 ce putem face ca sa nu mai fim tavaliti si omorati? sa luam atitudine: - organizam un mars de protest impotriva atitudinii politiei care ii tine in brate pe toti nenorocitii cu bani sau relatii (si aici il includ si pe geoana) - talk show cu politia si accidentatii frustrati (eu sunt unul) in emisiunea 2 roti care asa ar deveni cu adevarat utila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 O sa incercam sa ajungem spre seara sa vedem ce e cu el.Cine stie mai multe, il rog sa posteze aici si sa vedem cum ne putem vedea. Radu se duce pe la 15:00. Daca tu mergi seara da-mi un PM poate vin shi eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mrwhite Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 nu pot sa cred ce aud.... MULTA SANATATE .... Trebuie dati cativa exemplu si poate ajungem si noi mai feriti pe sosea ca acum e super jungla si nu noi suntem vanatorii.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Iunie 30, 2005 Autor Share Postat Iunie 30, 2005 Radu se duce pe la 15:00.Daca tu mergi seara da-mi un PM poate vin shi eu. Nu pot ajunge la 15. O sa merg si eu cu voi dupa ora 18. Probabil ca vin cu masina ca am treaba prin oras. Ry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 Eu sunt disponibil de la ora 17:00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 Ieri am venit ca ceilalti de la inmormantarea lui Radu ca sa vad pe Dorobanti ce-ati vazut si voi, orice ne hotaram sunt pentru, fie ca e vorba de campanie pe cale legala, protest, violenta fizica...m-am saturat! Aseara a fost frica, panica acum deja am un sentiment puternic de ura si scarba, as vrea sa le decupez pleoapele sa tina ochii deschis larg! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 Sanatate baiatului cu Intruderul, dati si voi un nume intreg ca sa-l gasim, sau la ce etaj e! V-as sfatui sa nu mergeti toti gramada pt ca culoarele unt inguste si oricum nu lasa multi in salon, deranjezi ceilalti pacienti. Nu-i nevoie sa mergem in haitta cat timp mergem! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 Razvan shi mai cum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 Noi (eu, ipman shi poate shi Don L.) ne intalnim in fatza la urgentza la 18:00. Cine mai vine? Nr. meu de telefon 0722.74.90.34 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate