free3rider Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Faina intrunirea! Imi pare rau ca am lipsit! Felicitari organizatorilor si seniorilor care au venit! Mare onoare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nobike Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 Faina intrunirea! Imi pare rau ca am lipsit! Felicitari organizatorilor si seniorilor care au venit! Mare onoare! k: Alte poze de la intalnire http://www.honda-cb750.org/blog/2008/06/08...party-in-bacau/ La sfarsit un link catre alte 170 de poze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerGirl-4Life Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 Astea sunt de la Parada....am mai multe dar sunt pe alt calculator...am sa le postez altadata!! kisses Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blu3 Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 din spusele voaste respectiv din foto mi-am dat seama ca a fost o intrunire f frumoasa!imi pare rau ca in per aia nu am putut f prezent,dar din cate imi amintesc ...abia puteam merge(dupa ce un individ cu masina mi-a taiat calea intorcandu-si conserva chiar pe dubla linie continua)cat despre motoreta....s-a dus naibii!(dar e alta poveste) am vazut si pe acolo un ducati 1098S Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 Ba.... da multi mai sunteti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yceman Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 pacat ca nu am putut ajunge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nicolas Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 ahhh.. ce buna-i romanca!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sky_Hunter Postat Octombrie 11, 2008 Share Postat Octombrie 11, 2008 Intalnirea mi se pare una dintre cele mai reusite pe anul asta. Din simplu motiv ca este organizata in oras si nu esti conditionat de cazare si alte chestii de genul asta care nasc polemici. Cu sigurantza (daca se mai tzine) la anu' o sa fiu prezent. Bravo Organizatorilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dealer Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HIGHLANDER Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Nice ! Nice ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
altfel Postat Noiembrie 2, 2008 Share Postat Noiembrie 2, 2008 nice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 na k vin si eu cu ceva pozne...nu am facut multe.. deoarece am fost plecat multa vreme si acumulatorii au rezistat ei. .dar.. la intrunire si-au dat ultima farama d curent...... deci poze..... ps care mai are sa mai puna... salutari tuturor si mai ales oamenilor cu care am venit.. .. gasca din bucuresti.. super oameni... demult n-am mai petrecut asa d bine.. sa ne mai vdm p asfalt.. bai si dak intrati p mess ia un id k sa dam mai usor unii d altii.. .oricum nu stau asa mult p mess dar na... " eddy_neversleep " moooama bilute, ce fatza are teroristu nostru, manca-l-ar tata, noapte grea a ? :-)) :-)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SEBYK Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 Intalnirea mi se pare una dintre cele mai reusite pe anul asta. Din simplu motiv ca este organizata in oras si nu esti conditionat de cazare si alte chestii de genul asta care nasc polemici. Cu sigurantza (daca se mai tzine) la anu' o sa fiu prezent. Bravo Organizatorilor! Din cate stiu eu o sa se tina si anul asta si anii viitori sper. Te asteptam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sky_Hunter Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 Accept cu placere SEBY ... ne auzim in preajama evenimentului cu mai multe detalii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 sa vinaaaaaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate