Catalin.Olteanu Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 salutam o yamaha virago 250,asta toamna mi se oprea motorul in mers,am verificat si mi s-a zis atunci ca e relul de incarcare stricat.Am schimbat releul si bateria acum 2 saptamani,aseara a facut iarasi aceiasi problema,cand ma intorceam pe autostrada mi s-a oprit mobra in mers.Intensitatea luminii farului fluctua(daca o turam lumina devenea mai intensa,cand statea la relanti,era galbuie) Stiti pe cineva care se baga la elecrica la mobre?urgent ca e o vreme asa frumoasa si eu stau cu ea in garaj. Eu mi-am reparat o problema asemanatoare la Saba... numarul lui este 0722821250. Cred ca stiu cam prin ce ai trecut... Repar-o repede ca a venit vremea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shui Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 nu stiu daca se potrivesc,dar.. eu stiu.. incearca sa afli si tu iar pe urma discutam. toate bune . nu stiu daca se potrivesc,dar.. eu stiu.. incearca sa afli si tu iar pe urma discutam.toate bune . nu mai repar nimic,am anulat si comanda de piese ce-mi mai trebuiau,oricum nu stau degeaba tr sa pun pe drum 2 ijuri cu atas,un voshod si o aprilia tuareg,am si una functionala cb one 400f,nu numai ca m-ar tine in loc virago asta,dar as si baga niste banuti in el.orice se poate face dar cu bani,si cand tragi linie... sa nu te ia cu dureri de cap,mai am si altele dezmembrate,se poate vedea in semnatura mea. bafta si s-auzim numai de bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin.Olteanu Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 nu stiu daca se potrivesc,dar.. eu stiu.. incearca sa afli si tu iar pe urma discutam.toate bune . nu mai repar nimic,am anulat si comanda de piese ce-mi mai trebuiau,oricum nu stau degeaba tr sa pun pe drum 2 ijuri cu atas,un voshod si o aprilia tuareg,am si una functionala cb one 400f,nu numai ca m-ar tine in loc virago asta,dar as si baga niste banuti in el.orice se poate face dar cu bani,si cand tragi linie... sa nu te ia cu dureri de cap,mai am si altele dezmembrate,se poate vedea in semnatura mea. bafta si s-auzim numai de bine. OK! Caut si vorbim...Dar acu am observat ca tu esti din Banat ... asa ca va fi ma mare daraua decat ocaua Toate bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shui Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 OK! Caut si vorbim...Dar acu am observat ca tu esti din Banat ... asa ca va fi ma mare daraua decat ocaua Toate bune nu-ti fa probleme pt asta,cele mai multe piese[70-80%]le-am vandut in bucuresti. acuma eu stiu... ori nu prea or fi piese p'acolo,ori ale mele sunt mai ieftine cu tot cu transport. colaborez cu un curierat ieftin si rapid.[in nici un caz fan courier,astia s-au ajuns si le-au cam crescut figuri pe capatana] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marlyin Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 vreau sa imi schimb cauciucul pe spate,in momentul asta am pe ea 130/90-15 daca ii pun 140/90-15 credeti ca e vreo problema?e de 250 mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axicos Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 (editat) Am patit un lucru ciudat ieri, mergand prin Bucuresti. Se stie ca atunci cand se mai incalzeste dupa mers, bagi mai greu in neutru, mai ales pe loc. Mie in mers mi s-a intamplat de doua ori sa intre in neutru din viteza 1 cand vroiam sa schimb in viteza a doua, iar la un moment dat a cuplat a doua si apoi a "cazut" singura in neutru... A mai patit cineva asa ceva? Ce poate fi? Editat Martie 16, 2009 de axicos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 Am patit un lucru ciudat ieri, mergand prin Bucuresti. Se stie ca atunci cand se mai incalzeste dupa mers, bagi mai greu in neutru, mai ales pe loc. Mie in mers mi s-a intamplat de doua ori sa intre in neutru din viteza 1 cand vroiam sa schimb in viteza a doua, iar la un moment dat a cuplat a doua si apoi a "cazut" singura in neutru...A mai patit cineva asa ceva? Ce poate fi? A mai intrebat cineva in paginile trecute... Te intreb si pe tine acelasi lucru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 (editat) Am patit un lucru ciudat ieri, mergand prin Bucuresti. Se stie ca atunci cand se mai incalzeste dupa mers, bagi mai greu in neutru, mai ales pe loc. Mie in mers mi s-a intamplat de doua ori sa intre in neutru din viteza 1 cand vroiam sa schimb in viteza a doua, iar la un moment dat a cuplat a doua si apoi a "cazut" singura in neutru... A mai patit cineva asa ceva? Ce poate fi? Nu e normal asa ceva, dute la un mecanic sa-ti faca o verificare la cutia de viteze! Editat Martie 16, 2009 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stas Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 Salut caut sa cumpar windshield pt un Virago 535 din '94.unde as putea gasi? multzam anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ecstassy2 Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 Se putea sa lipsim ? Desi sunt aproape sigur ca Bizoo' o sa-mi spuna ca stia el mai bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 Nu e normal asa ceva, du-te la un mecanic sa-ti faca o verificare la cutia de viteze! daca problema este numai dupa ce se incinge, nu cred ca are treaba cutia de viteze... eu am patit asta din cauza uleiului. Salutcaut sa cumpar windshield pt un Virago 535 din '94.unde as putea gasi? multzam anticipat. Louis, dar e scump 10006541 tre' sa gasesti si ceva sh mai convenabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 (editat) Salutcaut sa cumpar windshield pt un Virago 535 din '94.unde as putea gasi? multzam anticipat. Pana la sf lunii iti spun daca il vand sau nu pe al meu, si sigur am sa-l dau la un pret bun!!! Poze cu windshield: 1 2 3 Editat Martie 16, 2009 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lord Vader Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 (editat) Pana la sf lunii iti spun daca il vand sau nu pe al meu, si sigur am sa-l dau la un pret bun!!! Poze cu windshield: 1 2 3 Chiar asa de rau a vanit criza ca icepi sa vinzi dupa motor? Editat Martie 16, 2009 de Lord Vader Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stas Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 Pana la sf lunii iti spun daca il vand sau nu pe al meu, si sigur am sa-l dau la un pret bun!!! Poze cu windshield: Sunt interesat. astept pana atunci si daca m-ai ai si alte accesorii de vanzare zi-mi. ma poti gasi la 0730.127.127 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shui Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 Sunt interesat. astept pana atunci si daca m-ai ai si alte accesorii de vanzare zi-mi.ma poti gasi la 0730.127.127 s-ar putea sa am eu un windshield de 535,am dezmembrat si din ala unul anul trecut si mi-au mai ramas ceva piesulici din el,da' pana una alta daca ti se potriveste cateceva de pe mobra de 250 ma poti anunta si-ti fac foto mai detaliate.bafta 0727196351 Kpa3_trial [mess] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stas Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 s-ar putea sa am eu un windshield de 535,am dezmembrat si din ala unul anul trecut si mi-au mai ramas ceva piesulici din el,da' pana una alta daca ti se potriveste cateceva de pe mobra de 250 ma poti anunta si-ti fac foto mai detaliate.bafta0727196351 Kpa3_trial [mess] Pune niste poze cu windshield-ul pe care il ai, te rog. si m-ar mai interesa un cablu de kilometraj (nu stiu denumirea exacta..) si poate ne auzim la telefon.multzam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 Chiar asa de rau a vanit criza ca icepi sa vinzi dupa motor? Nu-mi mai trebuie windshield, vreau sa-mi bata vantul in freaza !!! Si eu frec criza in fundulet si ma doare la 12 metri in fata pix-ului de criza!!! Sunt interesat. astept pana atunci si daca m-ai ai si alte accesorii de vanzare zi-mi.ma poti gasi la 0730.127.127 Eventual am sa dau crashbar-ul ca vreau sa-mi pun unul mai mare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin.Olteanu Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 Nu-mi mai trebuie windshield, vreau sa-mi bata vantul in freaza !!! Si eu frec criza in fundulet si ma doare la 12 metri in fata pix-ului de criza!!! Eventual am sa dau crashbar-ul ca vreau sa-mi pun unul mai mare! Poti posta poze cu el ? Si eu sunt interesat de un crashbar. Eventual si cu un pret estimativ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 Poti posta poze cu el ? Si eu sunt interesat de un crashbar. Eventual si cu un pret estimativ Cam asa arata /index.php?...t&id=383184 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neutral Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 Caut si eu o scarita dreapta pilot pentru un virago 535,este pentru un prieten si va rog sa imi dati pm daca aveti idee unde poate gasi nou sau sh. multumesc si va astept ajutorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 Cam asa arata /index.php?...t&id=383184 Multumesc de completare @Philip_HD! Poti posta poze cu el ? Si eu sunt interesat de un crashbar. Eventual si cu un pret estimativ Poza pe care a pus-o @Philip_HD e cu motorul meu si acolo clar se vede crashbar-ul si windshield-ul! Pretul inca nu stiu sa ti-l zic! Dar te anunt cand am sa-l dau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin.Olteanu Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 Multumesc de completare @Philip_HD! Poza pe care a pus-o @Philip_HD e cu motorul meu si acolo clar se vede crashbar-ul si windshield-ul! Pretul inca nu stiu sa ti-l zic! Dar te anunt cand am sa-l dau! Iti multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 Iti multumesc ! NPC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bacterie Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 Salutare. Are cineva idee unde pot gasi o sa de virago ? Un nenorocit de caine mi-a mancat husa de la motor si saua ieri noapte . A ramas doar suportul de plastic din ea, noroc si de ala ca era prins cu suruburi. Sau stie cineva unde se poate reface saua (burete plus tapiterie )? Sau de unde pot cumpara una ? Mersi mult si grija mare la caini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 Un nenorocit de caine mi-a mancat husa de la motor si saua ieri noapte . A ramas doar suportul de plastic din ea, noroc si de ala ca era prins cu suruburi. Imi cer scuze, dar nu ma pot abtine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate