wrongname Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 pt cei care nu isi completeaza datele la profil:veti primi warn. mincinosii prinsi-out. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amra Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 pt cei care nu isi completeaza datele la profil:veti primi warn. mincinosii prinsi-out. B. si daca nu am permis categ. A, nu detin si nu am detinut vreodata o motocicleta, nu sunt (evident) in nici un club, nu conduc alte autovehicule, ce-ar trebui sa completez in afara de "-"??? ca daca zic ca mai conduc masina din cand in cand si voi ma prindeti toata ziua pasager pe moto dupa aia ziceti ca mint, nu? sau cum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wrongname Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 si daca nu am permis categ. A, nu detin si nu am detinut vreodata o motocicleta, nu sunt (evident) in nici un club, nu conduc alte autovehicule, ce-ar trebui sa completez in afara de "-"??? ca daca zic ca mai conduc masina din cand in cand si voi ma prindeti toata ziua pasager pe moto dupa aia ziceti ca mint, nu? sau cum? oare, ma intreb, cine face parte din comisia de "cenzori"? care urmaresc adevarul din profil... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strut Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 pt cei care nu isi completeaza datele la profil:veti primi warn. mincinosii prinsi-out. B. Your personal profile, this section is optional BTW IO L-AM COMPLETAT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexxx Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 (editat) Gata si eu ! Mi-am pus si poza la profil. Amra - scrie adevarul, nu ne lua ca nu conduci nimic, macar o copie burago ceva tot ai pe acasa, te rog sa o inmatriculezi si sa vii cu ea la Arc ! Strut - esti tare frate, bine ca ai pus o poza, acum te vom putea recunoste foarte usor la Breaza ! Acu serios, CE trebuie sa completam ? TOT ? Si mai serios, vineri ne vedem in Etrusco ! Editat Septembrie 14, 2006 de alexxx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Septembrie 15, 2006 Autor Share Postat Septembrie 15, 2006 Bagati un ochi: Excursie la Cheia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amra Postat Septembrie 15, 2006 Share Postat Septembrie 15, 2006 (editat) Bravos! Urmatoarea tura (daca e in week-end) nu o ratam cu nici un pret La Breaza care mergeti? Noi nu am ajuns aseara la Etrusco... Care se inscrie pentru ora 9h00 la Arc? Croaziera 80 - 90 - 100 in functie de ... localitati. PS De data asta nu mai caram cortul Editat Septembrie 15, 2006 de amra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Septembrie 15, 2006 Share Postat Septembrie 15, 2006 ce dracu e asa de greu de priceput?si de ce e nevoie sa va amintim sa completati datele la profil? e chestie de bun simt,si de respect fata de ceilalti cu care vorbiti pe forum. completati acolo unde aveti date....de ex.orasul. nu va cere nimeni sa completati doar sa fie....se cere bun simt.atat.e mult? B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vasilepop_cluj Postat Septembrie 15, 2006 Share Postat Septembrie 15, 2006 (editat) am si eu un yamaha virago XV535 si am nevoie de manual in engleza am sa postez si eu poza Editat Septembrie 15, 2006 de vasilepop_cluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
world_wonderer Postat Septembrie 15, 2006 Share Postat Septembrie 15, 2006 am eu mai multe manuale pt 535 daca doresti, da-mi PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hed Postat Septembrie 15, 2006 Share Postat Septembrie 15, 2006 Care se inscrie pentru ora 9h00 la Arc? Croaziera 80 - 90 - 100 in functie de ... localitati. eu ma inscriu !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Septembrie 15, 2006 Share Postat Septembrie 15, 2006 Your personal profile, this section is optional BTW IO L-AM COMPLETAT am inteles,nu e nevoie sa fi ironic....mai bine ai completa si ar fi totul ok. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amra Postat Septembrie 15, 2006 Share Postat Septembrie 15, 2006 Care se inscrie pentru ora 9h00 la Arc? Croaziera 80 - 90 - 100 in functie de ... localitati. eu ma inscriu !! Deci suntem doo Vir(o)age pana acum La 9 da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristibmw Postat Septembrie 15, 2006 Share Postat Septembrie 15, 2006 Deci suntem doo Vir(o)age pana acum La 9 da? si eu m-as inscrie, dar am 2 probleme: 1) nu vreau sa merg 100% pe DN1 ca ma plictisesc; 2) Nu pot sa raman peste noapte in Breaza. pana pe la 8pm tre sa fiu inapoi in Bucuresti si nu m-as intoarce singur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hed Postat Septembrie 15, 2006 Share Postat Septembrie 15, 2006 din cate stiu eu "grupul de la ora 8" de wk trecut se muta la ora 9 wk asta ! In principiu suntem tot aia ! Mai multe detalii diseara la Etrusco ...21-21.30! nici unu nu cred ca ramane peste noapte in Breaza ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wrongname Postat Septembrie 15, 2006 Share Postat Septembrie 15, 2006 si eu m-as inscrie, dar am 2 probleme: 1) nu vreau sa merg 100% pe DN1 ca ma plictisesc; 2) Nu pot sa raman peste noapte in Breaza. pana pe la 8pm tre sa fiu inapoi in Bucuresti si nu m-as intoarce singur. 1. propune alt traseu 2. se va intoarce tot grupul inapoi spre buc... noi probabil ramanem pe la Scorteni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristibmw Postat Septembrie 15, 2006 Share Postat Septembrie 15, 2006 1. propune alt traseu 2. se va intoarce tot grupul inapoi spre buc... noi probabil ramanem pe la Scorteni 1. pe Buftea, dar e cam spart drumul pe unele portiuni. Daca majoritatea a hotarat DN1, ma supun. 2. ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wrongname Postat Septembrie 15, 2006 Share Postat Septembrie 15, 2006 1. pe Buftea, dar e cam spart drumul pe unele portiuni. Daca majoritatea a hotarat DN1, ma supun. 2. ok 9.zerozero la arc, te asteptam, sau ne astepti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atw Postat Septembrie 15, 2006 Share Postat Septembrie 15, 2006 Daca vin (nu e sigur, caci nu mai am geaca ) ma intorc si eu tot seara. Si nici eu n-as lua-o pe DN1, drumul prin Buftea era destul de OK ultima data cand am trecut pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hed Postat Septembrie 15, 2006 Share Postat Septembrie 15, 2006 Buftea e varza !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allec Postat Septembrie 15, 2006 Share Postat Septembrie 15, 2006 mai vine cineva azi in Etrusco? eu si cu HED ajungem pe la 9-9.30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wrongname Postat Septembrie 15, 2006 Share Postat Septembrie 15, 2006 pai, o parte din clubul "grupu' de la ora 8" se pare ca vine call atw to solve the problem (the jacket) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
splengus Postat Septembrie 15, 2006 Share Postat Septembrie 15, 2006 Care se inscrie pentru ora 9h00 la Arc? Croaziera 80 - 90 - 100 in functie de ... localitati. eu ma inscriu !! Ma bag si eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wrongname Postat Septembrie 15, 2006 Share Postat Septembrie 15, 2006 (editat) bine ai venit, si te asteptam maine la arc... 9.zerozero, sau si 10 (hed stie) sau in seara asta la etrusco cica 21-21.30 Editat Septembrie 15, 2006 de wrongname Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
splengus Postat Septembrie 15, 2006 Share Postat Septembrie 15, 2006 bine ai venit, si te asteptam maine la arc... 9.zerozero, sau si 10 (hed stie) sau in seara asta la etrusco cica 21-21.30 mersi!maine ne vedem sigur .in seara asta nu am cum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate