wrongname Postat Februarie 3, 2007 Share Postat Februarie 3, 2007 Ce indicator de benzina ai tu? Vreau si eu. ledul rosu care se aprinde cand trebuie sa trec pe rezerva... ca doar despre cutiuta cu leduri vorbeam asa are a mea... e drept ca nu prea am vazut la multe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allec Postat Februarie 5, 2007 Share Postat Februarie 5, 2007 tare tu man, auzi, virago cu indicator de benzina se gaseshte asha ceva? da-ne pontu shi noua... nu ne mai fierbe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexxx Postat Februarie 5, 2007 Share Postat Februarie 5, 2007 Nici a mea nu are. Dar nici nu-i trebe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sonny Postat Februarie 5, 2007 Share Postat Februarie 5, 2007 care-mi zice si mie cam ce dimensiuni au niste coburi care dau bine pe virago 535 ? daca are si o poza cu modelul ar fi mai bine . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iacomia Postat Februarie 8, 2007 Share Postat Februarie 8, 2007 @Berna Am vazut n post de al tau in care spuneai ca pt viraga 535 e mai bine sa pui benzina 95 fara plumb, chiar 91(nu am vazut in benzinarii). Spune-mi si mie care e treaba cu benzina, pt ca eu de cand am motorul i-am bagat numai 98-100 in ideea ca e mai bine pentru el. LA mers nu simt mare diferenta (odata nu am gasit decat 95). MS si astept un sfat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Februarie 8, 2007 Autor Share Postat Februarie 8, 2007 La Virago merge 95 fara plumb, 98 fara plumb... Eu recomand 100 de la OMV. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allec Postat Februarie 8, 2007 Share Postat Februarie 8, 2007 la viraga merge fara Pb, de toate felurile: 95, 98 chiar 100. nu e un motor pretentios asa ca poti baga de care vrei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexxx Postat Februarie 8, 2007 Share Postat Februarie 8, 2007 Eu am bagat si cu plumb si tot merge. @purghy - reclama, reclama, dar hai sa ne sponsorizeze si pe noi macar cu un plin pe luna. mie imi ajunge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Februarie 9, 2007 Share Postat Februarie 9, 2007 (editat) Pentru cei care au nevoie,am pe stoc anvelope HEIDENAU calitate germana din Germania pentru Yamaha Virago XV 535 la pret super Anvelopa fata marimea 3.00x19 49S K65 TT Cod:MO00602 Pret cu TVA:160,19Ron spate marimea 140/90x15 70H K65 TL Cod:MO00386 Pret cu TVA:285,18Ron Editat Februarie 9, 2007 de Barna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iacomia Postat Februarie 9, 2007 Share Postat Februarie 9, 2007 God damm it !! Am dat 8 bulione pe cauciucuri asta toaman si astea sunt 5 bulioane (. Chiar ma oftic pentru ca vroiam doar caucuicuri cu carne pe ele (spre deosebire de ce aveam eu pe ea cand am luato) pentru ca nu ma duc la raliuri sau fac sport extrem cu viraga. Bafta si sa auzim de bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Februarie 9, 2007 Share Postat Februarie 9, 2007 Asta e iacomia Maduc acasa si imi duc cauciucurile sa pun pe viraga mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mixmagic Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 Vine vremea schimbului de ulei si al filtrului de ulei.Unde gasim filtru de ulei pentru viragele noastre?....asa fara sa mai dam comanda sa asteptam pana vine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wrongname Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 (editat) pai, incearca la allec, pe forum, cred ca mai are filtre... parca avea si ceva ulei, dar nu bag mana'n foc Editat Februarie 11, 2007 de wrongname Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mixmagic Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 (editat) Gata am rezolvat! Merci fain ''wrongname''.Azi vrei filtru azi il ai foarte fain. aaaa Am cun cablu de ambreaj nou nout pentru YAMAHA XV 535.L-am luat pentru mine de la louis cod produs 10037345 credeam ca marge si pe xv 250 si nu merge.N-am ce sa fac cu el...cine are nevoie al lui sa fie...e free.Poate se gaseste cineva din Buc ca nu prea am chef sa ma duc la posta sa-l trimit. Primul venit primul servit Bafta! Era sa uit:0745333323 id yahoo mixmagicro in Militari stau. Editat Februarie 11, 2007 de mixmagic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disturbed Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 as avea eu nevoie de el. ti-am dat si pm. si as mai avea nevoie si de un set de discuri de ambreiaj. de unde ma sfatuiti sa iau?... ca nu stiu daca e cea mai buna alegere sa fac comanda la Yamaha.. mi-ar mai trebui si filtru de ulei, ulei si filtru de aer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mixmagic Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 as avea eu nevoie de el. ti-am dat si pm. si as mai avea nevoie si de un set de discuri de ambreiaj. de unde ma sfatuiti sa iau?... ca nu stiu daca e cea mai buna alegere sa fac comanda la Yamaha.. mi-ar mai trebui si filtru de ulei, ulei si filtru de aer. Ulei si filtru de ulei poate mai gasesti la ''allec'' Chiar azi mi-am cumparat un filtru de la el! Deci ne vedem maine sa-ti dau cablul! Cum am zis primul venit primul servit! Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexxx Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 (editat) @Barna - omule, poti cumva face rost de asa ceva ? e capacul ala lateral stanga pt un Virago 250, din cate stiu e doar de design. poa` sa nu fie nou, evident, dar nu zgariat. mersi. eventual o sa originala ? A, si inca ceva: garnitura de la pompa de frana [aia de sub capacul mare, cica "diaphragm" ii zice in schema asta, nr 4]. Editat Februarie 11, 2007 de alexxx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wrongname Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 as avea eu nevoie de el. ti-am dat si pm. si as mai avea nevoie si de un set de discuri de ambreiaj. de unde ma sfatuiti sa iau?... ca nu stiu daca e cea mai buna alegere sa fac comanda la Yamaha.. mi-ar mai trebui si filtru de ulei, ulei si filtru de aer. discurile de ambreiaj le'am vazut si pe louis... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 @Barna - omule, poti cumva face rost de asa ceva ? e capacul ala lateral stanga pt un Virago 250, din cate stiu e doar de design. poa` sa nu fie nou, evident, dar nu zgariat. mersi. eventual o sa originala ? A, si inca ceva: garnitura de la pompa de frana [aia de sub capacul mare, cica "diaphragm" ii zice in schema asta, nr 4]. Salut ,se rezolva si problema ta,dar nu pot sa aduc numai pe original si nou capacul lateral, pe care parte iti trebe ?.Am nevoie:-anul de fabricatie.Trimitemi datele motorului in PM si specifica de ce ai nevoie si se rezolva.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 as avea eu nevoie de el. ti-am dat si pm. si as mai avea nevoie si de un set de discuri de ambreiaj. de unde ma sfatuiti sa iau?... ca nu stiu daca e cea mai buna alegere sa fac comanda la Yamaha.. mi-ar mai trebui si filtru de ulei, ulei si filtru de aer. Pot sati aduc si eu ,dar am nevoie de :an de fabricatie a motorului sa pot sati ofertezi piese sau consumabile potrivite la modelul tau de virago. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disturbed Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 viroaga e de 535 cc si e din '95. in cat timp poti sa-mi trimiti si cam cat face un set de discuri si un filtru de aer? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 viroaga e de 535 cc si e din '95. in cat timp poti sa-mi trimiti si cam cat face un set de discuri si un filtru de aer? Filtru aer Cod:V305 Pret cu tva:68,97 Ron Am pe stoc termen livrare 1 zi discuri Cod:MCC413-6 Pret cu TVA:268,74 Ron In caz de comanda termen de livrare 20 zile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan Secelean Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 Un tank pad de piele de Virago 1100 (se potriveste si de la 535 daca are buson de benzina pe rezervor in partea dreapta) aveti idee cine imi poate face sau unde gasesc?- imi trebuie mai mare decat cel de la Held (Louis), cam 18x36 cm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 Un tank pad de piele de Virago 1100 (se potriveste si de la 535 daca are buson de benzina pe rezervor in partea dreapta) aveti idee cine imi poate face sau unde gasesc?- imi trebuie mai mare decat cel de la Held (Louis), cam 18x36 cm. /index.php?...27510&st=20 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan Secelean Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 /index.php?...27510&st=20 Mersi, dar nu prea le am cu artizanatul, as prefera sa iau de undeva sau sa-mi faca cineva, dar nu de afara, ci de aici, din zona Bucuresti-Bv, ca sa si masoare si monteze pe motor. Chiar au disparut meseriasii din Romania ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate