MTM Moto Postat Octombrie 8, 2017 Share Postat Octombrie 8, 2017 pai si care e problema atunci ? ai compresie mai buna decat trebuie ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leonidnrv Postat Octombrie 8, 2017 Share Postat Octombrie 8, 2017 pe fata...dar pe spate ? din datele tehnice ar trebui sa fie 10...a 3-a oara mi-a iesit 8 in spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MTM Moto Postat Octombrie 8, 2017 Share Postat Octombrie 8, 2017 faci o segmentare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Octombrie 9, 2017 Share Postat Octombrie 9, 2017 Cu cifrele astea, cred ca nu s-a masurat corect... motor rece sau cald? Acceleratia trasa la maxim? Cu sau fara ulei? Manometru cu filet sau conic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leonidnrv Postat Octombrie 9, 2017 Share Postat Octombrie 9, 2017 Motor cald, accelerație la maxim, nu știu dacă e cu sau fără ulei... Încă nu ma pricep asa bine. Probabil te referi la ulei băgat în cilindru ca să vad dacă e de la segmenți... Manometru cu filet din câte am observat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Octombrie 9, 2017 Share Postat Octombrie 9, 2017 Incearca cu motorul rece, acceleratia deschisa la maxim, dat vreo 5-7 secunde la automat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionwdl Postat Octombrie 10, 2017 Share Postat Octombrie 10, 2017 Salut caut si eu niste piese pentru motocicletele mele, Are cineva ceasurile de bord de la o Yamaha Virago 1100 din 1993? Si blocul motor pentru o Virago 535 din 1994? Multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cehu' Postat Octombrie 11, 2017 Share Postat Octombrie 11, 2017 Dezmembrez 2 virago.Piese si din blocul motor. salut! scarite virago ai cumva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MTM Moto Postat Octombrie 11, 2017 Share Postat Octombrie 11, 2017 salut! scarite virago ai cumva? doar de spate » Post actualizat in 11 Oct 2017 14:01 Salut caut si eu niste piese pentru motocicletele mele, Are cineva ceasurile de bord de la o Yamaha Virago 1100 din 1993? Si blocul motor pentru o Virago 535 din 1994? Multumesc anticipat! bloc motor am eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motogun Postat Octombrie 12, 2017 Share Postat Octombrie 12, 2017 Buna tuturor ! Sunt posesorul unei virago 535 din 1996 si caut un parbriz si crushbar , deasemenea coburi daca are careva ??? » Post actualizat in 12 Oct 2017 13:15 Buna tuturor ! Sunt posesorul unei virago 535 din 1996 si caut un parbriz si crushbar , deasemenea coburi daca are careva ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adria1977 Postat Octombrie 13, 2017 Share Postat Octombrie 13, 2017 Se vand arcuri fata noi Wirth 91079-6025 compatibile pentru Yamaha, Kawasaki , Triumph si Suzuki. Ca si dimensiuni (luate de pe fisa tehnica): - diametru spirei 4.25mm - diametrul exterior 27.05 mm - lungime 485 mm Motivul vanzarii : le-am comandat pentru EN-ul meu insa sunt mici in diametrul exterior si cel al spirei...... Pret 350 ron - negociabil, fara transport . Contact la tel . 0744971442 - adrian In attach foile tehnice scanate, acolo se vede pentru ce modele sunt compatibile. SKM_4050170516163500.pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLACK SPIDER Postat Octombrie 17, 2017 Share Postat Octombrie 17, 2017 (editat) Istorie regasita Am remarcat ca Yamaha mea nu are placuta de identificare originala asa ca am cautat pe net firma care a montat-o CPO Cycle - Products GmbH. Dupa ce i-am gasit le-am scris un email sa-i intreb daca cunosc ceva despre motocicleta. Mi-au raspuns si mi-au trimis fotografia. placuta de identificare asa am cumparat-o asa arata acum asa a plecat de la ei in '84 Editat Octombrie 17, 2017 de BLACK SPIDER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alextanasescu Postat Octombrie 20, 2017 Share Postat Octombrie 20, 2017 Salut! Vreun rezervor de 535 in stare buna la interior are cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MTM Moto Postat Octombrie 22, 2017 Share Postat Octombrie 22, 2017 Salut! Vreun rezervor de 535 in stare buna la interior are cineva? am eu,pe negru,300 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Noiembrie 27, 2017 Share Postat Noiembrie 27, 2017 Ahoi! Va salut pe toti, sunt fost posesor de Virago 535 (intre anii 2007-2011 si 35.000 km pe ea). Vin aici in cautarea unui Virago de 535 mai nou de 1997-98 pentru prietena mea, ea e curioasa sa incerce unul si suntem dispusi sa mergem sa vedem si sa testam. In principiu cautam ceva care are urmatoarele: 1. Comenzi stock (normale, orginale); 2. Crashbar; 3. Ghidon dragbar sau classic (fara ape sau mini ape); 4. Coburi de piele; 5. Parbriz (optional). 6. Culoare: rosu, visiniu (optional) Desigur sa fie in stare buna de functionare (electric si mecanic), fara accidente, anvelope bune si cu DOT decent. Buget limitat la 2000-2100 euro maxim. Astept ofertele pe PM, ICELORDHELLFIRE@yahoo.com, sau pe Facebook - Mandru Petru Dan ! Cu stima va salut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_nos Postat Ianuarie 4, 2018 Share Postat Ianuarie 4, 2018 Salutare Gasesc cumva la vreun coleg un contact de Virago sau doar piesa incercuita in imaginile de mai jos ? Este un contact de xv 750 din 95 dar mai mult ca sigur se potriveste si de la alte modele de virago . La mine partea mecanica este buna si nu are rost sa schimb tot contactul . Multumesc . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MTM Moto Postat Ianuarie 4, 2018 Share Postat Ianuarie 4, 2018 contact cu cheie virago 535, 150 lei, 0756235216 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leonidnrv Postat Ianuarie 15, 2018 Share Postat Ianuarie 15, 2018 intereseaza pe cineva segmenti originali pentru 535 neutilizati la pret de dumping ? (doar un set) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tetelu1980 Postat Ianuarie 15, 2018 Share Postat Ianuarie 15, 2018 (editat) Salutări tuturor! Pentru a face revizia la motocicleta mea, un Virago 535, vă rog să mă îndrumați de unde și ce recomandați să cumpăr. Aș avea nevoie de următoarele piese: - 2 buc. bujii, - 1 buc. filtru aer, - 1 buc. filtru ulei cu o-ring inclus, - 1 buc. garnitură capac filtru ulei, - 3 litri (suficient?) ulei motor, - ? litri ulei transmisie cardan, - kit reparație robinet combustibil Mulțumesc anticipat pentru recomandări. Stimă! Editat Ianuarie 15, 2018 de Tetelu1980 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Ianuarie 15, 2018 Share Postat Ianuarie 15, 2018 motorush.ro, ia nr de tel de acolo si vorbesti cu el (userul mexykanu de pe forum). de la el imi cumpar toate piesele si consumabilele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catas_him Postat Ianuarie 16, 2018 Share Postat Ianuarie 16, 2018 0741095483 Mexycanul Și eu îl recomand.Tot de la el acizitionez atât consumabile cât și piese de schimb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tetelu1980 Postat Ianuarie 16, 2018 Share Postat Ianuarie 16, 2018 Mulțumesc pentru recomandări. Am luat legătura cu userul. Mă pregătesc deja pentru noul sezon, mai e puțin... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Februarie 3, 2018 Share Postat Februarie 3, 2018 (editat) Ahoi! Va salut pe toti, sunt fost posesor de Virago 535 (intre anii 2007-2011 si 35.000 km pe ea). Vin aici in cautarea unui Virago de 535 mai nou de 1997-98 pentru prietena mea, ea e curioasa sa incerce unul si suntem dispusi sa mergem sa vedem si sa testam. In principiu cautam ceva care are urmatoarele: 1. Comenzi stock (normale, orginale); 2. Crashbar; 3. Ghidon dragbar sau classic (fara ape sau mini ape); 4. Coburi de piele; 5. Parbriz (optional). 6. Culoare: rosu, visiniu (optional) Desigur sa fie in stare buna de functionare (electric si mecanic), fara accidente, anvelope bune si cu DOT decent. Buget limitat la 2000-2100 euro maxim. Astept ofertele pe PM, ICELORDHELLFIRE@yahoo.com, sau pe Facebook - Mandru Petru Dan ! Cu stima va salut! Ahoi! Nu mai este actual! Vreau să știu cine ar avea un eșapament de vânzare pentru un Virago 535. Mă interesează să fie în stare bună și fără zgârieturi, aștept poze și oferte pe PM. Mulțumesc! Editat Februarie 4, 2018 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiroCatalin Postat Februarie 4, 2018 Share Postat Februarie 4, 2018 Salut! In procesul de pregatire a viroagei pentru noul sezon m-am gandit eu sa imi masor grosimea discului de frana. Rau am facut pentru ca acum nu mai pot dormii noaptea... In lipsa unui micrometru am masurat cu sublerul rezultatul fiind 4.4mm. Dupa lungi discutii cu oameni "priceputi" am ajuns sa fiu mai habarnist decat inainte. Cartea spune max. 5mm si min.4.5mm dar mai scrie "Disc runout limit...0.15mm" lucru pe care nu il inteleg... Oare ma pot cara asa cu ea vara asta sau sa o abandonez? Placutele sunt bune. Astept cu mare interes sfaturi... Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
faher Postat Februarie 5, 2018 Share Postat Februarie 5, 2018 Salut La inceput de sezon ma vad nevoit sa schimb anvelopa spate. Pe un site de vanzare anvelope am gasit un cauciuc pt spate la pret foarte bun, "M-6103, Circuit, 140 / 90 R15 / H / 70". Intrebarea este urmatoarea: ce inseamna "circuit"? este adecvat pentru Virago 535? Pe acelasi site am gasit si anvelope la pret mai mare care au specificatia "Enduro" "MC7 Enduro 140 / 90 R15 / R / 70" Astept pareri de la voi Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate